• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keseyi ve minicik nokta bebegimi gordum haftasi belli degil 23 temmuzda ayrintili muayene yapacak haftasi vs karar verecek spor ve diyet listesi de verecekmis ben oglumda da dokuz ay diyet yapmistim gelisimi icin(cok zoer ve sorunlu bir ha m ilelik surecim oldu) insallah kalp atisini duyarsak net konuşabiliriz dedi

kpss mi var yarın.kolay gelsin cnm .yarın görürsün artık keseciğini
ben kesemizi geçen hafta görmüştüm Fatma,kısmetse kalp atışı duyarız inşallah :16:

öğleden sonra dr a gideceğim ilk kez

:18:

inşallah sağlıklıdır

:21:
inşallah :nazar:

Selam kızlar ben de bugun gittim doktora. ..
Ultrasonda bakti şimdi erken bişey görünmüyo ama rahim kalinlasmis dedi.
Bu iyi bişey heralde:)
Tekrar kan verdim sonucu öğlen 2de çıkacak. ..
iyi bir şey sanırım,rahmin doğuma hazırlandığını gösterirmiş :34:

Keseyi ve minicik nokta bebegimi gordum haftasi belli degil 23 temmuzda ayrintili muayene yapacak haftasi vs karar verecek spor ve diyet listesi de verecekmis ben oglumda da dokuz ay diyet yapmistim gelisimi icin(cok zoer ve sorunlu bir ha m ilelik surecim oldu) insallah kalp atisini duyarsak net konuşabiliriz dedi
oyyy çok güzel ya :) bebeğini ilk gören sen oldun canım tebrik ederim
spor diyet niye veriyor canım,kilolu musun acaba? sormamın sakıncası yoksa

tebrik ederim darısı kalp atışlarına ve benm gibi bekleyenlere olsun inşallah

daha demin şubat annelerine yazdım ama 5 haftalık hamileyim burdada herkes 4 5 hafta oldğna göre bende bu gruba aidim

18 mayısta evlendim yeni evliyim yaşım 25 :) forumda eski idim proflimi değiştirdim bu yeni proflimi nişan üdğün bütün süreçlerimi burda paylaştım ama artık izimi kaygbettirdim çoğu kişi bilmesin istedim

hayırlı olsun :34:
daha çok yeni evliymişsin maşallah :nazar:

hayırlı olsun :34:
daha çok yeni evliymişsin maşallah :nazar:

evet yeni evliyiz 6 senelik birlikteliğimiz var 1 ay 10 günlük evliyiz :) aslına bakarsanız çocuk yapabileceğimizi bile sanmıyordum şansa oldu birşeyleri anlamadan bilmeden çocuk yaptık o değil eşim çok istiyordu ben hala şaşkınım :)))))))

kızlar aslında 2. 3. sayfadan bu yana takip ediyorum,
24 haziranda öğrendim ama kesinleşmeden bişey diyemedim
hala ailelerimiz bilmiyor mesela..
tüp bebek tedavisi gördük..
24 haziranda 218..26 haziranda 550 çıktı hcg..
dün keseyi görmeye gittik,göründü kesemiz,yazılanları okudum da keşke çok sıkışık gitseymişim,daha iyi olurdu..
yalnız kesemiz tam yuvarlak değil,hafif yamuk..
doktor böyle deyince çok üzüldüm..sağlıksızmı dedim...yok dedi ama tekrar hcg baktrdık
6500 çıktı..
sorun yok dedi..haftaya yine kontrole gidicez..
bu arada tüp bebek doktorumu aradım söyledim,fırça attı..daha ilk hafta kesenin şekli önemli olmaz,bidaha da hcg baktrıma dedi..
belki aranızda böyle olan varsa fikir olur dedim..
kızım olursa yamuk prenses diycem:1:
inşallah o günleride görürürz.
bu arada uyku dışında hiçbir belirtim yok..5+3 üz..

evet yeni evliyiz 6 senelik birlikteliğimiz var 1 ay 10 günlük evliyiz :) aslına bakarsanız çocuk yapabileceğimizi bile sanmıyordum şansa oldu birşeyleri anlamadan bilmeden çocuk yaptık o değil eşim çok istiyordu ben hala şaşkınım :)))))))
acelesi varmış bebişin Allah size bağışlasın canım :emir_bebek:

kızlar aslında 2. 3. sayfadan bu yana takip ediyorum,
24 haziranda öğrendim ama kesinleşmeden bişey diyemedim
hala ailelerimiz bilmiyor mesela..
tüp bebek tedavisi gördük..
24 haziranda 218..26 haziranda 550 çıktı hcg..
dün keseyi görmeye gittik,göründü kesemiz,yazılanları okudum da keşke çok sıkışık gitseymişim,daha iyi olurdu..
yalnız kesemiz tam yuvarlak değil,hafif yamuk..
doktor böyle deyince çok üzüldüm..sağlıksızmı dedim...yok dedi ama tekrar hcg baktrdık
6500 çıktı..
sorun yok dedi..haftaya yine kontrole gidicez..
bu arada tüp bebek doktorumu aradım söyledim,fırça attı..daha ilk hafta kesenin şekli önemli olmaz,bidaha da hcg baktrıma dedi..
belki aranızda böyle olan varsa fikir olur dedim..
kızım olursa yamuk prenses diycem:1:
inşallah o günleride görürürz.
bu arada uyku dışında hiçbir belirtim yok..5+3 üz..
öncelikle tebrikler :)
ben keseyi ekranda gördüğümde yuvarlak bir şeydi ama elime verilen resimde doktor mouse ile çekiştirdiği için mi bilmem yamuk gibi çıkmış.aynı şeyi inan ben de düşündüm ama inşallah hiç birimizin bebeğinde bir sıkıntı yoktur :nazar:

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

öncelikle tebrikler :)
ben keseyi ekranda gördüğümde yuvarlak bir şeydi ama elime verilen resimde doktor mouse ile çekiştirdiği için mi bilmem yamuk gibi çıkmış.aynı şeyi inan ben de düşündüm ama inşallah hiç birimizin bebeğinde bir sıkıntı yoktur :nazar:
teşekkürler:) eğer ekranda normal gördüysen sıkıntı yoktur canım..benim ekranda da yamuktu..
olmasa daha iyi ama bu saatten sonrasını rabbim bilir..biz elimizden geleni yaptık:34:

MERHABA KIZLAR :)

bende 2 tem de ogrendım hamıle oldugumu :) ben dr a fıtık ya da kıst wardır dye gıttım ama hamılesın cewabıyla ewe dondum :) adet gunumde betam 255.6 cıktı ama doktorum dıs gebelık olabılır dedı bızı ewe gonderdı. moralmen mahfolduk.

sızce degerım kotu mu ? 4 haftalık fln mı dedım dr a hayır daha cok yenı gebelık bu dedı.degerını dusuk buldum bu yuzden dıs gebelık olabılır dıyo :( 3 gune tekrarla testını dedı :(

hewesımı kursagımıza tıktı esımle :(

Kizlar çok kötüyüm. ..
Kan sonucum çıktı ve doktor çok yavaş ilerliyo iki ihtimal var ya düşük olacak yada dış gebelik olabilir dedi...
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

Ya bu degerler normal gorunuyor bence uzme kendini zümrem sakın baska doktora git gerekirse ama bence normal deger ikiye katlayincada boyle olur zaten 5 gunde

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar çok kötüyüm. ..
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518
esra yazdıklarına baktım 30 haziranda vermişsin 94 olan kanı...şimdiki değerinde normal yani..2 günde bir ikiye katlayacak e normal seninki..
neden öyle demiş doktorun anlamadım..
tavsiyem pazar günü de kan ve 2 ye katlamışmı bak

kese görünmedi diye umutsuzsan benim hcg 6000 i bulunca görüldü..
tavsiyem kesinlikle bekle,ilaç kullanma veya müdehale ettirme şu an doktora..

Son düzenleme:
Kizlar çok kötüyüm. ..
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

cnm pazartesi 94 çıktıysa bu değerin gayet güzel dr.da tuaflık var bence imkanın varsa başka dr.a git

daha demin şubat annelerine yazdım ama 5 haftalık hamileyim burdada herkes 4 5 hafta oldğna göre bende bu gruba aidim

18 mayısta evlendim yeni evliyim yaşım 25 :) forumda eski idim proflimi değiştirdim bu yeni proflimi nişan üdğün bütün süreçlerimi burda paylaştım ama artık izimi kaygbettirdim çoğu kişi bilmesin istedim

hoş geldin cnm ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan senide ekleyim

Kizlar çok kötüyüm. ..
Pazartesi 94 çıkmıştı
Bugün 518

morelini yuksek tutmaya calis canim insaALLAH kotu bisi yoktur, ben kantesti yapmadim daha dogrusu doktorum yaptirmadi benim degerler ne alemde hic bi fikrim yok ALLAHA emanet suruyor hamilelik bende ilk bebegimde dusuk yasadim simdide korkmuyor degilim ama insaALLAH HEPIMIZ HAYIRLISI ILE ALIRIZ BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA. :16::16::16:

Back