Fatmaipek listeye bizi de ekler misin ? Tahmini doğum 28,03,2015... Doğum tarihimiz 16.03.2015... Kızımın adı YAREN.. 2,810 kg..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mart-bebekleri-buyuyor.805394/page-14
yeni konumuz kızlar bekliyoruz.sanırım arada kaldığı için msj görmeyenler var
annem de kaynanam da yakınımda annem ben dersem yardımcı oldu ufak tefek ama hiç kendisi düşünmez ihtiyacim var mı gidip bi temizlik falan yapsam diye kaynanamın tek derdi bizde kalmak bebeğe bi zıbın bıle almadı o kadar ilgisiz halbuki ilk kız torunu. eşim de ben de hep ailelerimizi düşünürüz yardımcı oluruz koştururuz beklentiye girmeym diyorum ama olmuyo insan kendini kullanılmış gibi hissediyor bi tabak yemek yapıp getirmeleri çok mu zor annem de kaynanam da düşünmüyor. çocuk doğunca hepsi sevmeye gelecek amaailenden birileri var mı yakınlarında? sana bu zor günlerinde destek olmayanın sen de yanında olma bence de. ama strese de girme. bebeğini düşün
eşim hep yanımda Allah razı olsun ondan her dediğimi yapar yardım eder o da üzülüyor farkındayım kendi abilerine eşine dostuna çok koşturmuş şimdi ancak bebek doğdu mu diye arıyor abileri insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz hevessiz olabiliyor biz mi garibiz onlar mı anlaymıyorumayrıca bence en önemli şey eşinin yanında olması ve sana destek olması
haklısın maalesef. herkes bir bencil. kendini düşünüyor genellikle. takmamaya çalış. maalesef onları değiştiremiyoruz. can cıkar huy çıkmaz misaliannem de kaynanam da yakınımda annem ben dersem yardımcı oldu ufak tefek ama hiç kendisi düşünmez ihtiyacim var mı gidip bi temizlik falan yapsam diye kaynanamın tek derdi bizde kalmak bebeğe bi zıbın bıle almadı o kadar ilgisiz halbuki ilk kız torunu. eşim de ben de hep ailelerimizi düşünürüz yardımcı oluruz koştururuz beklentiye girmeym diyorum ama olmuyo insan kendini kullanılmış gibi hissediyor bi tabak yemek yapıp getirmeleri çok mu zor annem de kaynanam da düşünmüyor. çocuk doğunca hepsi sevmeye gelecek ama
Allah bağışlasın canım.Maşallahhhh.Doğum hikayeni bekliyoruz.İnşallah ikinizde sağlıklısınızdır.Kızlar oğlum haktan Dünya'ya geldı normal doğumla 3820 gr 50 cm darısı sizlere inşallah
fatmaipek ben de 17 martta oglum emreyi 3360 gr 50 cm olaraak dunyaya getirdim sukurler olsun
Kanala inmemisti aciklik ve sanci da yoktu kendi istegimle 40+4 te sunu sanciyla dogumu baslattirdim 7 saatlik bi maratondan sonra normal dogumla kavustuk tam dogum ani gercketen cok ozelmis icinizden kayisini ve hayata merhaba deyisini hissetmek cok guzel
Bizimde 50 gün filan herhalde
Mart sonu 2 aylık oluyo, mevlüt okutucam
Allah'a şükür iyiyiz ikimizde yazıcam toparlanınca Allah Razı olsunAllah bağışlasın canım.Maşallahhhh.Doğum hikayeni bekliyoruz.İnşallah ikinizde sağlıklısınızdır.
Maşallah hayırlı olsun 4u zorlamissin:)Kızlar oğlum haktan Dünya'ya geldı normal doğumla 3820 gr 50 cm darısı sizlere inşallah
Tesekkur ederim Allah rn acisiz vr sancisizindan sana da yasatsin ins. Normal dogumda dogum sonrasi gercekten cok rahatAllah bağışlasın inşallahhh.Sizin yazdıklarınızı okudukça moral buluyorum.İnşallahh Allahım bize de bu mutluluğu yaşatsın.Bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallahhh
evet yazmıştım canım.. suni sancı ile normal doğum yaptım.. 29 ocakda 35+3 de 2680 49 cm dogdu kızım 9 gun sonra ıkı ayı bıtıcek.. herzamankı gıbı normal saatımde yattım hıc bır belırtım yoktu.. gece 2 de wc ye kalktım baktım suyum akıo biraz bekledim durmadı hemen hastaneyı aradık dr gelmemızı soyledı muayne ettı 2 cm acılmam vardı fakat sancım yoktu 12 saat en gec 24 saat ıcınde bebegı almamız lazım dedı en kotu ıhtımal sezeryanla gece yatısımı yaptılar ertesı gun saat 2 ye kadar sancı bekledım artmadı cok hafıf adet sancım gıbı oldu ama gercekten hafıf artmayınca saat 4 de sunı sancı verdıler serumla basta yavas yavas olan sancı son zamanlarda benı baya baya zorladı.. mıde bulantısı uyku halı ve kasıklardakı acı tarıf edılır gıbı degıl.. hemsıreye dogumdan sonra uyuyabılırmıyım dıe soruyordum okadar uykum vardı.bebegın bası gorunene kadar benı odamdan almadılar nst ye de baglıydım ve yatakda yatıyordum benı zorlayan oydu yurusem sancıyı daha az hıssederdım.. doktor muayneye geldıgınde bebegın basının gorundugunu soyledı benı dogumhaneye aldılar.. 10-15 dk ıcınde dogurdum.. saat 16:00 saat 20:40 kadar surdu..bebek cıktıktan sonra ne agrı ne sızı ne uyku hali eser kalmadı sihir gibi.. hatta hemsireye yürüyerek gidebilirmiyim die sordum tabi izin vermediler.. :) yanlız dogum bıttıkten sonra sıtma tutuyor o kadar heyecan kendını sıkma acaıp usudum ama vucudumda yanıyordu ve sabaha kadar surdu dıkıs agrılarım pek olmadı.. ertesı gun oglende cıktık.. bebegım 2-3 saat kuvezde kaldı.. cok hızlı nefes alıyor diye koymuslar.. Allaha sukur baska sıkıntımız yoktu.. normal dogum hakıketen buyuk kolaylık 2 gun sonra evde temızlık yaptım.. hıc sıkıntım olmadı.ama bidaha o acıyı cekermıyım bılmıyorum :) kendı dogum sancısıyla dogurmak daha kolaymıs, suni sancı ve benım suyumun bitmesi benı cok zorladı.. İnsallah hepınız kendı sancınızla dogurursunuz tabi hala mart annelerinde dogurmayan kaldıysa :)Doğum hikayenin Paylaşmis miydin bizimle? Kaçırmış olabilirim
Kaldı hala dogurmayan :) bu gidişle forumu ben kapaticam son doğuran olarakevet yazmıştım canım.. suni sancı ile normal doğum yaptım.. 29 ocakda 35+3 de 2680 49 cm dogdu kızım 9 gun sonra ıkı ayı bıtıcek.. herzamankı gıbı normal saatımde yattım hıc bır belırtım yoktu.. gece 2 de wc ye kalktım baktım suyum akıo biraz bekledim durmadı hemen hastaneyı aradık dr gelmemızı soyledı muayne ettı 2 cm acılmam vardı fakat sancım yoktu 12 saat en gec 24 saat ıcınde bebegı almamız lazım dedı en kotu ıhtımal sezeryanla gece yatısımı yaptılar ertesı gun saat 2 ye kadar sancı bekledım artmadı cok hafıf adet sancım gıbı oldu ama gercekten hafıf artmayınca saat 4 de sunı sancı verdıler serumla basta yavas yavas olan sancı son zamanlarda benı baya baya zorladı.. mıde bulantısı uyku halı ve kasıklardakı acı tarıf edılır gıbı degıl.. hemsıreye dogumdan sonra uyuyabılırmıyım dıe soruyordum okadar uykum vardı.bebegın bası gorunene kadar benı odamdan almadılar nst ye de baglıydım ve yatakda yatıyordum benı zorlayan oydu yurusem sancıyı daha az hıssederdım.. doktor muayneye geldıgınde bebegın basının gorundugunu soyledı benı dogumhaneye aldılar.. 10-15 dk ıcınde dogurdum.. saat 16:00 saat 20:40 kadar surdu..bebek cıktıktan sonra ne agrı ne sızı ne uyku hali eser kalmadı sihir gibi.. hatta hemsireye yürüyerek gidebilirmiyim die sordum tabi izin vermediler.. :) yanlız dogum bıttıkten sonra sıtma tutuyor o kadar heyecan kendını sıkma acaıp usudum ama vucudumda yanıyordu ve sabaha kadar surdu dıkıs agrılarım pek olmadı.. ertesı gun oglende cıktık.. bebegım 2-3 saat kuvezde kaldı.. cok hızlı nefes alıyor diye koymuslar.. Allaha sukur baska sıkıntımız yoktu.. normal dogum hakıketen buyuk kolaylık 2 gun sonra evde temızlık yaptım.. hıc sıkıntım olmadı.ama bidaha o acıyı cekermıyım bılmıyorum :) kendı dogum sancısıyla dogurmak daha kolaymıs, suni sancı ve benım suyumun bitmesi benı cok zorladı.. İnsallah hepınız kendı sancınızla dogurursunuz tabi hala mart annelerinde dogurmayan kaldıysa :)
evet.. ama artık son zamanlarımda anneme doktoru cagırın benı sezeryana alsınlar diyordum :)Kaldı hala dogurmayan :) bu gidişle forumu ben kapaticam son doğuran olarak
hayırlı olsun tekrar bebeğin işte herkeste farklı oluyor tahmin edilemez bi süreç direk sezeryana almadiklari için sanslisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?