• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım.Aynenacilen alıordu ameliyata.Çok şükür gece yarısına kadar nst de kaldım bebeğim çok iyi.ama dün yapılan muayenelerden mahvoldum.dünden beri kan gördükçe ödüm kopuyor.sabah yeni doktoru aradım iki üç kere muayene yapmak zorunda kaldığımız için geliyordur dedi.Artık sezeryan ya da normal çok da üzülmem.Ama kendi doktorum yatışını yap yoksa ben çıkıcam demesi çok üzdü beni.Diğer hastanedeki dktor ilk defa gitmeme rağmen gece 10 a kadar hastanede kaldı
malesef olabiliyor böyle şeyler. şanslısın ki istediğin gibi bir doktor karşına çıkmış geç de olsa

Nasil ya az once mesajlastik :KK66:) haberdar et.

elfidaalya elfidaalya Allah yardımcın olsun canım senin haberin beni çok heyecanlandırdı canım gunlerimiz yakın olunca ve normal doğumu bekleyince :) hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Ay şimdi gördüm mesajını hadi hayırlısı beklemedin sıranı:)

Selam kizlar dun gece 3 gibi kizima kavustum spinal dogum yaptim. Dun kontrolden eve geldikten 3 saat sonra birden suyum geldi sancim yoktu iki santim acilma olmus suni sanci verdiler bir saat sonra 3,5 santim oldu suniyi kapattilar kendi sancim basladi ama bir turlu aciklik olmadi saat 2,5 a kadar 5 santim oldu daha dayanamadim ve sezeryana alindim. Cok sukur kizimda bende iyiyiz usg de dun 3057 gr olctu doktor, kizim 2740 dogdu. Hersey iyi cok sukur ben henuz ayaga kalkmadim birazdan kaldiracaklar eve gidince uzun uzun yazarim :KK48:

Selam kizlar dun gece 3 gibi kizima kavustum spinal dogum yaptim. Dun kontrolden eve geldikten 3 saat sonra birden suyum geldi sancim yoktu iki santim acilma olmus suni sanci verdiler bir saat sonra 3,5 santim oldu suniyi kapattilar kendi sancim basladi ama bir turlu aciklik olmadi saat 2,5 a kadar 5 santim oldu daha dayanamadim ve sezeryana alindim. Cok sukur kizimda bende iyiyiz usg de dun 3057 gr olctu doktor, kizim 2740 dogdu. Hersey iyi cok sukur ben henuz ayaga kalkmadim birazdan kaldiracaklar eve gidince uzun uzun yazarim :KK48:
gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin gecmis olsun bekleyis bitti sonunda :KK76:

hayırlı olsun. minik yavruna kavuştun. darısı başımıza :) zor olmuş ama sonu güzel.

Anladım benim dr umda suyun gelir açılmada yoksa vede ilk bebekse sezeryan yapıyoruz mecbur demişti ama tabi bu su bebeği sıkıntıya sokacak kadar çok gelirse öle ufacık nişana falan değil neyse senin nişan geldiğine göre doğumda yakındır inşallah kendi sancılarınla hastaneye gidersin de kolayca doğum yaparsın :KK66: peki Artık hangi dr a gideceksin
Çok sağol canım.Allah herkesi ele ayağa düşürmeden kurtarsın inşallahh.Eski doktoruma gitmem artık.yeni gittiğim doktor cuma yine gel dedi. yarın gidip nst ye bakıcak.2-3 günde bi nst ye bakıp takip edelim demişti.Eski doktor ben imza verip çıkınca çok bozuldu zaten gitmem ona.Yeni doktorumla yola devam inşallah.Bebeğim hareket ettiği için içim rahat.inşallahh sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Ben ufak bi nişan gördüm diye gittim bana gelen sıvı suyun dedi.İnandırıcı gelmeyen buydu.Kendi doktoruma göre suyu gelerek hastaneye gelen hamile sezeryana alınırmış.Daha arkadaşım 1 ay önce tüm suyu boşalarak gitti normal yaptı.Benim doktora gelseymiş hemen sezeryana alacaktı..O an ikinci bir hastaneye daha gitmem gerektiğini düşündüm.Denizlideyim ben çok övülen bir doktor vardı hemen ona gittim.İkinci dktor da muayene etti sezeryana gideceğin bir çatın yok dedi.Bu saatten sonra sezeryana almam lazım dese çok üzülmem ama dün resmen çökmüştüm.
Benimde aklıma iyi mi yaptım kötü mü diye sürekli sorular geliyor.gece hiç uyumadım neredeyse.Bebeğim için hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.Hepimiz için
geçmiş olsun bende denizli deyim doktorun kim di kime gittin merak ettim

Kızlar bugünkü çatı muayenesinde bir parmak açıklık vardı dr um biraz masaj yaptığını söyledi biraz canım acıdı bu sefer :) sizede masaj yapıldımı hiç?

Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı başımızs

Herkese selam,benim de oğlum Ege, Salı günü Dünya'ya geldi.salı sabah bel be kasık sancılarında gittim biraz suni Sancı takviyesiyle açıldı.hatta doğumhanede tam açılma oldu ama ıkınmamı beğenmediler ve iğrenç bi deneyimdi,dayanamadım Çıkın üstümden sezaryenle ALIN diye bağırdım ve son dk riskli bir şekilde sezeryanle doğurdum.benim için tam bi tramaydı.umarım normal isteyenler çok rahat doğururlar ama bana göre normal doğum yapanlara altın taç takılmalı,helal olsuunnnn valla ne diyim...neyse çok şükür oğlumda ben de iyiyiz,önemli olan da bu..bir kaç gündür yaşadıklarımdan dolayı ağlayıp duruyorum haliyle sütüm de azaldı mama takviyesine başladık,sarılık riskine karşı..benden bu kadar kızlar paylaşmak istedim sadece...

hayırlı olsun. minik yavruna kavuştun. darısı başımıza :) zor olmuş ama sonu güzel.

Saol canim, guzelligini girunce unutuyor gercekten insan. En kisa zamanda sizde kavusun insallah

Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı başımızs

Amin canim cok saol, sizde bu duyguyu en kisa zamanda tadarsiniz insallah

Herkese selam,benim de oğlum Ege, Salı günü Dünya'ya geldi.salı sabah bel be kasık sancılarında gittim biraz suni Sancı takviyesiyle açıldı.hatta doğumhanede tam açılma oldu ama ıkınmamı beğenmediler ve iğrenç bi deneyimdi,dayanamadım Çıkın üstümden sezaryenle ALIN diye bağırdım ve son dk riskli bir şekilde sezeryanle doğurdum.benim için tam bi tramaydı.umarım normal isteyenler çok rahat doğururlar ama bana göre normal doğum yapanlara altın taç takılmalı,helal olsuunnnn valla ne diyim...neyse çok şükür oğlumda ben de iyiyiz,önemli olan da bu..bir kaç gündür yaşadıklarımdan dolayı ağlayıp duruyorum haliyle sütüm de azaldı mama takviyesine başladık,sarılık riskine karşı..benden bu kadar kızlar paylaşmak istedim sadece...

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Benzer seyleri bende fece yasadim 9 saatlik sanci sonucunda sezeryana girdim Allah tum dogum yapacaklara yardinci olsun. Kizimin ilk sesi herseyi unutturdu onun icin katlanilirmis diyorum ama keske normal olabilseydi yada en bastan sezeryana alsalardi nasip...

Kizlar ya benim gibi depresyona giren var mi aranizda sinirlerim oyle bozuk ki iyice agirlastim on gundur de nerdeyse gribim lafa geldi mi herkes akraba bi tabak yemek getiren bi ise yardim eden yok herkesin bi bahanesi var bide benden medet umuyolar yardim ediyorum onlara sevginin bahanesi mi olur stresten bebege bisey olack diye korkuyorum artk kimseyle gorusmemeye karar verdim cok uzgunum cok

Kizlar ya benim gibi depresyona giren var mi aranizda sinirlerim oyle bozuk ki iyice agirlastim on gundur de nerdeyse gribim lafa geldi mi herkes akraba bi tabak yemek getiren bi ise yardim eden yok herkesin bi bahanesi var bide benden medet umuyolar yardim ediyorum onlara sevginin bahanesi mi olur stresten bebege bisey olack diye korkuyorum artk kimseyle gorusmemeye karar verdim cok uzgunum cok

canım kimseden bi beklentin olmassa hayal kırıklığıda yaşamıyosun, boşver onlari sen bebeğini düşün. iyileşirsin yakın zamanda inşaallah..

Hayırlı olsun valla tüm gün aklimdaydi msj atayım diyordum anca yazabildim
darısı biz bekleyenlere
ay inanamıyorum hala :) çok sevindim

Canim bozma moralini boşuna benim kendi ailem yakın ama her işimi kendim yaptım ihtiyacın var mı diye soranda olmadi kimseden bişey beklemeyince takmiyorum sende takma stres yapma hiç

ailenden birileri var mı yakınlarında? sana bu zor günlerinde destek olmayanın sen de yanında olma bence de. ama strese de girme. bebeğini düşün

Hayırlı olsun.. Benimde usg e 3,100 gr Demişti ... 2,810 gr Doğdu .. Yürüyüş muhakkak yapmaya çalış canın acıyacak ama katlan tuvalet sorununu da çözülmüş olur böylece ..

Back