- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
kızlar 5 dk önce lavaboda nişan geldi.hem de baya bir geldi.Şuan heyecandan ellerim titriyo.Eşimin okuldan gelmesini bekliyorum.Doktorum hemen gel dedi.Bana dua edin inşallah normal doğumla bebeğimi kucağıma alırım.
yok canim ne minigi kilosu iyi bence kilo alsn istiyorsan muz ye bol bol ben yedim iki haftada sut falanda ictim kilosu yukseldi. benim gittigim hastanede normal 600 sezeryan 500 tl dr um para icin sezeryan yapacagini sanmiyorum cnm kendiside soyledi isterseniz baska dr ada gorunun dedi. bakalim hakkimizda hayirlisi ins sen normal olursun :)Hadi hayırlısı o zaman benim kızımda minik geçen perşembe 2880 di bakalım yarın ne çıkacak 37 hafta ile 38 arası kilo almamıştı inşallah bu hafta almıştır artık her dr a güven kalmadı herşeyi bahane edip sezeryan yapıyorlar bende normali çok istiyorum şimdilik sorun gözükmüyor bide kızım kanala soksa başını rahatlıcam :)
Offf offff bende de ne gelen ne giden var hala keyfimiz yerinde hala yolda değil..iki gündür ayaklarım çok şişiyor ayakta durmama rağmen
yok canim ne minigi kilosu iyi bence kilo alsn istiyorsan muz ye bol bol ben yedim iki haftada sut falanda ictim kilosu yukseldi. benim gittigim hastanede normal 600 sezeryan 500 tl dr um para icin sezeryan yapacagini sanmiyorum cnm kendiside soyledi isterseniz baska dr ada gorunun dedi. bakalim hakkimizda hayirlisi ins sen normal olursun :)
senin yine sancın var. ben de 2-3 günde bir kontrole gidiyorum. bugün de gittim. sancı mancı hiçbişe yok
Yok cnm ya bende ne ağrı ne kasılma bişi yok gayet iyim.tek sıkıntım yürüyüş yapamıyorum beş on dak yürüyüm hemen bacak arası ağrı yapıyorBenimde ellerim şişiyor sabahları gerçekten son haftalar zormuş ama yinede iyiyim buna şükür seninlede takvimimiz aynıymış :) gune-s arkadaşta bizle aynıydı nişanı gelmiş darısı bize artık :) bende çok kasılma oluyor sendede varmı
Yok cnm ya bende ne ağrı ne kasılma bişi yok gayet iyim.tek sıkıntım yürüyüş yapamıyorum beş on dak yürüyüm hemen bacak arası ağrı yapıyor
Yok cnm ya bu ağrı çoktandır var bende..hatta gecen hafta dahada çok baskı yaptı dedim heralde kesin kanala girdi Pazartesi gittim Dr ama malesef hala yolda değil..makata benimde 3 kere vurdu ağrı Dr sordum doğum sancısı makata da vurur normal dedi.bakalım pzrtsi tekrar kontrol var tekrar alttan muayene edecek.bakalım ne olacak ama sanki bana kendiliğinden gelmicek gibi geliyorHmm baskıdan demekki bende yürüyünce karnım taş kesiliyor 2 gündürde altta hafif ağrı var ama makata doğru oluyor peki senin kontrol günün ne zaman belki başı kanala girmiştir ağrı yapıyordur
Öyle beklemekte ayrı bi sıkıntı stres..Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin cnmSabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
Herkes soruyor dogum ne zaman diye. Mutlular demek ki. Gecmis olsun. Benim de yüzüm sisti sanki. Cildim de bozulduBizimkiler yerlerini cok sevdi anlasilangelmeye niyetleri yok.
Benimde iki gundur sabah kalkinca ellerim ve ayaklarim balon gibi oluyo
Hayırlısıyla atlatirsin inşallahSabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
Yok cnm ya bu ağrı çoktandır var bende..hatta gecen hafta dahada çok baskı yaptı dedim heralde kesin kanala girdi Pazartesi gittim Dr ama malesef hala yolda değil..makata benimde 3 kere vurdu ağrı Dr sordum doğum sancısı makata da vurur normal dedi.bakalım pzrtsi tekrar kontrol var tekrar alttan muayene edecek.bakalım ne olacak ama sanki bana kendiliğinden gelmicek gibi geliyor
Sabahtan beri bekliyorum sezeryan için saat 1 de olucakti ama birturlu sıra gelmedi kaç saattir ameliyat onlugu sonda oturuyorum çokta acıktım offf sıkıldım dua edin Boran önce girip sağ salim çıkayım yaaa
Herkes soruyor dogum ne zaman diye. Mutlular demek ki. Gecmis olsun. Benim de yüzüm sisti sanki. Cildim de bozuldu
Bana hicbir sey demiyor henuz doktorum. Inşallah normalgelir. Suni sanci hic istemiyorumKontrolden geldim küçük hanımın keyfi Yerinde Dr her an hersey olabilir su kanlı akıntı hazırlıklı ol filan dedi ama çok az kasılma çıktı nst de
23pazartesi tekrar gitcem sonra gelmemiş olursa 28cumartesi yatisim yapılacak
off ya dışardan müdahaleli şeylerden daha çok tirsiyorum normal olsun hersey serum bile takilmasin
Sordum fıtık olursun takma dedi . 6ayda toparlarmş rahim. Kasların gevşek dedi. Bu karınla gezmek istemiyorum ben yaaBenim ilk hafta vardı sonra geçti
Herkes eskisi gibisin diyo da bence yine var fazlam
Korseyi en tek hastanede ve eve geldiğim bikaç gün taktım dikiş için o kadar
Zararı olabilir ? bi doktoruna sor istersen
ama bebeğe zararı olmazmı o bebeğide rahatlatıyomuş sanırım. forumda okumuştum sanırım birisi çok içmişte bebeği barsak felci geçirmiş sakın içmeyin yazmıştıKimyon cayi yap canim benim 1 haftada indi hemen hemen eski gobegim gibi kaldi ilk hafta cocuklar bile hic dogum yapmamis gibisin anne diyorlardi hemen kimyon cayimi yaptim ust uste fincan fincan ictim cok terledim neredeyse 12 kg vermisim bile caydanligin icine suyu koy kaynat 1 yada 2 yemek kasigi tane kimyon at az bisidw onla kaynat 5 dk demlenmeye birak sogumadan sekersiz ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?