2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin kizlar hayirli pazarlar..

bayadir bakamadim foruma bebegimle ugrasiyorum malum :) gercekten hic birseye firsat bulamiyorum.. yogun geciyor gunler.. ama bir okadarda guzel :)
yarin 14 gunluk oluyoruz kismetse..

dogum yapanlar olmustur kesin gecmise bakamadim.. hayirli olsun gozunuz aydin.. henuz dogurmayanlarada bir avazda dogurmayi nasip etsin allahim..

Masallah size. Boyle guzel normal dogumlari duyunca cok ozeniyorum, insallah bizede nasip olur.

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir doğum yapanlar olmuş Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize ve hala doğumu bekleyenler Allahım bi sanci da kurtarsin inşallah biz bugün 10 günlük olduk çok şükür durumumuz iyi kızlar evlat sahibi olmak o kadar güzel bi duygu ki anlatamam size o kokusu aglayisi çok güzel bi erkeğe aşık olmak başka bişey evladına aşık olmak bambaşka bişey ikisinide çok seviyorummmmm malum bebek olunca pek girilmiyo ama arada sırada yazarım yine kendinize iyi bakin

Hayırlı olsun canım.Allah analı babalı büyütsün.Darısı bizimde başımıza inşallah.Doğumun başladığını nasıl anladın?Ben dün akşam karnıma giren sancılardan doğum başlıyor sandım.Uyuyunca geçtiBüyük ihtimal gaz sancısıydı.Doğumun başladığını nasıl anlıcam bilemiyorum.her ağrıyı doğum sancısı sanmaya başladım

Maşallah ne güzel doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün

Hala beklıyorummm ama ses seda yok doktor 18 ınde kontrole gel Sancı çıkarsa yatırırım çıkmazsa 3 günde bir nst ye gırersın olmadı 25 ınde suni Sancı verırım dedı...

Seninle ayni gunuz. Ama ben hala bekliyorum :) hayırlı olsun. Dogum hikayeni anlatirsan sevinirim

Cok kotu bı durummus yaa benımkı sadece ılk uyandıgımda oluyor gun içinde agrıyor inş gecer

Benim bugün doluyo 40. Haftam yarın gitcem Dr a, en fazla cumaya kadar bekleriz dedi.ama dün sabah Nişan geldi ve iki gündür belim çooookk ağrıyor..bakalım yarın ne dicek Dr

Hayırlı olsun :) darısı bizlerin başınaaaa...

Sorma yaaaa ara ara şiddetli gelen bi bel ağrım var,delircem gitsem mi gitmesem mi bilemedim adam akıllı Sancı su faln bekliyorum,dün sabah nişan da geldi,bugun günüm de doluyo, hadi hayırlısı

Sorma yaaaa ara ara şiddetli gelen bi bel ağrım var,delircem gitsem mi gitmesem mi bilemedim adam akıllı Sancı su faln bekliyorum,dün sabah nişan da geldi,bugun günüm de doluyo, hadi hayırlısı
Senin günün geldiyse dikkat et.bende ne nişan ne başka birşey.sadece ara ara giren kasık ağrıları.bazen kasık ağrılarına oğlumun kaskatı kesilmesini ekleyince doğum başladı mı acaba diye kala kalıyorum.
Allah hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Doğum takvimimiz aynıymış :) acaba senin bebiş kanala girmişmi perşembe girmemiş ti benimki dr gününü bekleyecek galiba bu kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…