canım mide bulantısı ve kusma oluyo doğum olacağı sabah ben baya bi kustum serviks yumuşamaya başlayıp açıklık olunca oluyomuş hatta doğumdada kustum bayaCanim benden 12 gun once oyle bir akinti geldi kahverengi ve beyaz sancim yoktu kontrol gununu bekledim doktor normal oldugunu ve devami gelirse sanci olursa onemli oldugunu soyledi. Ben hala dogum yapmadim kisiden kisiye degisiyormus.
Bende ayni sekildeyim, birde migde yanmam hat safhada... internetten baktim bu dogumun yaklastigini gosteriyormus. Bizimki yaklasa yaklasa gelemdi
SAğolcanım dikişlerim cok ağrıdıda şimdi iyiyim şükür çok iğne yaptılar kalçadan olmadım damar yolundan sabah akşam yaptılar ilaç vs ama spina çokta kolay değilmiş sen bebeğin cıkma anını gördünmü ben bakmadım o zamanGözün aydın Elif spinalin etkisi 5-6 saat gitmiyor
Devamında da ağrı kesici ine yapmaları lazım kalçadan ?
canım mide bulantısı ve kusma oluyo doğum olacağı sabah ben baya bi kustum serviks yumuşamaya başlayıp açıklık olunca oluyomuş hatta doğumdada kustum baya
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli kimler doğurdu ;? biz hastaneden cıktık ben 1 güb daha fazladan hastanede kalmak istedim iyice iyileşmek için. iyikide kalmışım bebeğim o gece 500gr vermiş aşırı kilo verdiğinden ertesi sabah kuveze aldılar kandaki sodyum sınırda cıkmış. dün eve cıktık şimdi iyi çok şükür. benim sütüm hemen gelmedi haliyle hastanedede mama sakın verme 10 damlada içse sütünle doyar dediler bende onları dinledim salak gibi. sonrada bebeğim kilo vermekten kuveze alındı. eğer sütünüz yoksa hemen mama verin kimseyi dinlemeyin. spinalden sonra yoğun bakıma aldılar orda bebek altına yapmış 6saat yoğun bakımda durunca altı ğişik olmuş birde pişik sancısı cekti kuzum.. okadar ağladıki hem pişik hem açlık . mahvettik cocuğu. şimdide uyuyo cok sükür ama cok zor uyandırıyorum doktor mama takviyesi yazdı meme ucum olmadığından sağıp veriyorum hem mama hem süt doyuyo bi şekilde.nyazcak cok şey var aslında sorunuz olursa cevaplarım hepinizi öptüm
Selam çek beni sormuşsun giremiyorum fazla 23 şubatta komple bayıltmalı sezeryan oldum 5.5 saat suni sancı çektikten sonra açılma olmadı bende seni merak ediyordum bebekle uğraşıyorum zor oluyo girmek
SAğolcanım dikişlerim cok ağrıdıda şimdi iyiyim şükür çok iğne yaptılar kalçadan olmadım damar yolundan sabah akşam yaptılar ilaç vs ama spina çokta kolay değilmiş sen bebeğin cıkma anını gördünmü ben bakmadım o zaman
Hayırlı olsun. Sekerin nasıl. ? Doğum sonrası ölçtün mu?merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli kimler doğurdu ;? biz hastaneden cıktık ben 1 güb daha fazladan hastanede kalmak istedim iyice iyileşmek için. iyikide kalmışım bebeğim o gece 500gr vermiş aşırı kilo verdiğinden ertesi sabah kuveze aldılar kandaki sodyum sınırda cıkmış. dün eve cıktık şimdi iyi çok şükür. benim sütüm hemen gelmedi haliyle hastanedede mama sakın verme 10 damlada içse sütünle doyar dediler bende onları dinledim salak gibi. sonrada bebeğim kilo vermekten kuveze alındı. eğer sütünüz yoksa hemen mama verin kimseyi dinlemeyin. spinalden sonra yoğun bakıma aldılar orda bebek altına yapmış 6saat yoğun bakımda durunca altı ğişik olmuş birde pişik sancısı cekti kuzum.. okadar ağladıki hem pişik hem açlık . mahvettik cocuğu. şimdide uyuyo cok sükür ama cok zor uyandırıyorum doktor mama takviyesi yazdı meme ucum olmadığından sağıp veriyorum hem mama hem süt doyuyo bi şekilde.nyazcak cok şey var aslında sorunuz olursa cevaplarım hepinizi öptüm
Bende günümü doldurdum Dr son 1 hafta verdi senin kendi sancin mi geldi suni ile mi oldu biraz endişe biraz tedirgin geçiyor günlerim hep kaka yapacak anlamayacagim korkusu yaşıyorumKizlar merhaba, ben normalde subat annesiyim ama 7 martta dogum yaptim benim kiz gelmek bilmedi :)
Bi bakayim dedim buraya simdi yavastan dogmaya baslamistir bebisleriniz. Allah kolaylik versin hepinize.
Ben 41+2 de epidural normal dogum yaptim. Kesinlikle oneririm boyle bi rahatlik yok. Bi de bebisleriniz gecikirse endiselenmeyin hic o takvime uymuyolar bazen :) ben de cok stres yapmistim ama gayet normalmis.
Bende günümü doldurdum Dr son 1 hafta verdi senin kendi sancin mi geldi suni ile mi oldu biraz endişe biraz tedirgin geçiyor günlerim hep kaka yapacak anlamayacagim korkusu yaşıyorum(
benim de ara ara gelenmide bulantılarım oluyo.kızlar son günlerde sabahları özellikle kahvaltıdan sonra mide bulantılarım başladı. aranızda yaşayan oldu mu hiç. kendimi hamileliğin ilk dönemlerine dönmüş gibi hissediyorum..
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına nasıl geçti doğum pazarteside ben giricem ama korku var tabi zorlandığınız nokta oldumu.Kızlar cok şükür dun gece 10.25 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum..kızım kakasini yaptığı için acil sezeryana alındım herkes sağlıkla kavussun yavrusuna
Bebek kanala inmiş mi? Benm 10gündür sancılarım var 10gündür 1cm açıklık ama bebekte hiç bi oynama yok kanalda bile değil.merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayeneden önce nst ye girdim. sancı çıktı. sonra açıklık var mı diye bakıldı. çok zor değildi bu. sadece 1cm açılma varmış. doktorum daha zaman var dedi.1 hafta sonra tekrar gel dedi. tabi o zaman içinde hangi durumlarda acil gitmem gerektiğini söyledi. sizce doğumun başlaması çok uzun sürermi yoksa bu yakında zamanda olacağının işaretimi.
buarada dayanılmaz kaşıntılarımdan bahsettim. her yerim yara bere içinde dedim. kan ve idrar tahlili verdim. ama maalesef sonuçlar yetişmedi. ben internet üzerinden baktım. karaciğer ile ilgili alt ast değeri normal ama GGT diye bir değer var normali 7-40 arası.benim 57 çıktı. bilen varmı. doktorumla tahlillerle ilgilli pazartesi görüşcem.
Kızlar 3 gündür kokusuz yarı saydam agdali akıntı oluyor. Doğumun yaklastiginin habercisi mi? Bu da bir çeşit nişan mi acaba?
bilmiyorumki sormadım. bana daha 2 hafta zaman var dedi. yürü dedi.Bebek kanala inmiş mi? Benm 10gündür sancılarım var 10gündür 1cm açıklık ama bebekte hiç bi oynama yok kanalda bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?