2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım mide bulantısı ve kusma oluyo doğum olacağı sabah ben baya bi kustum serviks yumuşamaya başlayıp açıklık olunca oluyomuş hatta doğumdada kustum baya

Gözün aydın Elif spinalin etkisi 5-6 saat gitmiyor
Devamında da ağrı kesici ine yapmaları lazım kalçadan ?
SAğolcanım dikişlerim cok ağrıdıda şimdi iyiyim şükür çok iğne yaptılar kalçadan olmadım damar yolundan sabah akşam yaptılar ilaç vs ama spina çokta kolay değilmiş sen bebeğin cıkma anını gördünmü ben bakmadım o zaman

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli kimler doğurdu ;? biz hastaneden cıktık ben 1 güb daha fazladan hastanede kalmak istedim iyice iyileşmek için. iyikide kalmışım bebeğim o gece 500gr vermiş aşırı kilo verdiğinden ertesi sabah kuveze aldılar kandaki sodyum sınırda cıkmış. dün eve cıktık şimdi iyi çok şükür. benim sütüm hemen gelmedi haliyle hastanedede mama sakın verme 10 damlada içse sütünle doyar dediler bende onları dinledim salak gibi. sonrada bebeğim kilo vermekten kuveze alındı. eğer sütünüz yoksa hemen mama verin kimseyi dinlemeyin. spinalden sonra yoğun bakıma aldılar orda bebek altına yapmış 6saat yoğun bakımda durunca altı ğişik olmuş birde pişik sancısı cekti kuzum.. okadar ağladıki hem pişik hem açlık . mahvettik cocuğu. şimdide uyuyo cok sükür ama cok zor uyandırıyorum doktor mama takviyesi yazdı meme ucum olmadığından sağıp veriyorum hem mama hem süt doyuyo bi şekilde.nyazcak cok şey var aslında sorunuz olursa cevaplarım hepinizi öptüm

canım mide bulantısı ve kusma oluyo doğum olacağı sabah ben baya bi kustum serviks yumuşamaya başlayıp açıklık olunca oluyomuş hatta doğumdada kustum baya

Artik o dogum belirtisi bu dogum belirtisi diye diye sona geldik Rabbim hayirli zamanda kucagimiza almayi nasip etsin

Gecmis olsun ve gozun aydin canim. Iyikide hastsbeden hemen cikmamissin herseyde bir hayir vardir. Mama ve sut olsun bebisler bir sekilde doyacak sonucta millet ne derse desin.
Normal dogum icin bekliyorum ama sezeryan olursam sipinalde o belden yapilan igne beni korkutuyo sanki tamamen uyutsalar hic aci hissetmem gibime geliyo. Senin onune ortu cekmedilermi dogum anini gormek istesen izleyebilirmiydin!
Insallah butun bebisler guzel guzel karinlarini doyurup kocaman olurlar

Merhaba kızlar
Bi kimyon çayı tarifi vardı doğumdan sonraki 40 gün içiyorduk tarifi nasıldı?

Kızlar doğum sancısı sadece kasıkta olmaz dimi bugün biraz dolanayım dedim dolanmaz olaydım karnımın sertleşmesinden pek yürüyemedim şimdide biraz kasıklarım ağrıyor gerçi perşembe kontrolde kızım daha kanala girememişti drum bir hafta bişey olmaz demişti bende gayet rahattım şimdi bu ağrılar normalmidir

Selam çek beni sormuşsun giremiyorum fazla 23 şubatta komple bayıltmalı sezeryan oldum 5.5 saat suni sancı çektikten sonra açılma olmadı bende seni merak ediyordum bebekle uğraşıyorum zor oluyo girmek

Geçmiş olsun
Benim bi arkadşaımda suni sancıdan sonra sezeryana alındı
Bende bu yüzden direk sezeryan istemiştim

Sorma hem bebek hemde gelen giden pili bitiyo insanın

Benim önüme set gibi bişey çektiler
Yukardaki büyük lambaya yansımıştı ordan izledim

Hayırlı olsun. Sekerin nasıl. ? Doğum sonrası ölçtün mu?

Kizlar merhaba, ben normalde subat annesiyim ama 7 martta dogum yaptim benim kiz gelmek bilmedi :)

Bi bakayim dedim buraya simdi yavastan dogmaya baslamistir bebisleriniz. Allah kolaylik versin hepinize.

Ben 41+2 de epidural normal dogum yaptim. Kesinlikle oneririm boyle bi rahatlik yok. Bi de bebisleriniz gecikirse endiselenmeyin hic o takvime uymuyolar bazen :) ben de cok stres yapmistim ama gayet normalmis.

Kızlar 3 gündür kokusuz yarı saydam agdali akıntı oluyor. Doğumun yaklastiginin habercisi mi? Bu da bir çeşit nişan mi acaba?

Bende günümü doldurdum Dr son 1 hafta verdi senin kendi sancin mi geldi suni ile mi oldu biraz endişe biraz tedirgin geçiyor günlerim hep kaka yapacak anlamayacagim korkusu yaşıyorum (

Kızlar cok şükür dun gece 10.25 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum..kızım kakasini yaptığı için acil sezeryana alındım herkes sağlıkla kavussun yavrusuna

Bende günümü doldurdum Dr son 1 hafta verdi senin kendi sancin mi geldi suni ile mi oldu biraz endişe biraz tedirgin geçiyor günlerim hep kaka yapacak anlamayacagim korkusu yaşıyorum (

Benim dogumdan uc gun once 3 cm acilmam vardi ve nisanim geldi. Ama kanala girmedigi icin dogumu baslatmadi doktor. Dogum yaptigim gun sabah kalkip nstye gittim. Belimde hafif bi agri vardi sadece adet agrisi gibi. Bi de ishal olmustum.

Nstde sancim cikmadi hatta belim agriyo deyince bakti alttan bugun dogar bu dedi. sonra kendi sancim geldi zaten en sonlara dogru suni verildi.

Ben de cok endiseleniyodum kabus goruyodum artik. Ama korkma cok normalmis iki hafta beklenebilirmis.t abii ben uc gunde bi nst kontrol vs cagiriyodu doktorum hep son hafta.

kızlar son günlerde sabahları özellikle kahvaltıdan sonra mide bulantılarım başladı. aranızda yaşayan oldu mu hiç. kendimi hamileliğin ilk dönemlerine dönmüş gibi hissediyorum..
benim de ara ara gelenmide bulantılarım oluyo.

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayeneden önce nst ye girdim. sancı çıktı. sonra açıklık var mı diye bakıldı. çok zor değildi bu. sadece 1cm açılma varmış. doktorum daha zaman var dedi.1 hafta sonra tekrar gel dedi. tabi o zaman içinde hangi durumlarda acil gitmem gerektiğini söyledi. sizce doğumun başlaması çok uzun sürermi yoksa bu yakında zamanda olacağının işaretimi.
buarada dayanılmaz kaşıntılarımdan bahsettim. her yerim yara bere içinde dedim. kan ve idrar tahlili verdim. ama maalesef sonuçlar yetişmedi. ben internet üzerinden baktım. karaciğer ile ilgili alt ast değeri normal ama GGT diye bir değer var normali 7-40 arası.benim 57 çıktı. bilen varmı. doktorumla tahlillerle ilgilli pazartesi görüşcem.

Kızlar cok şükür dun gece 10.25 de epidural sezeryanla kızıma kavuştum..kızım kakasini yaptığı için acil sezeryana alındım herkes sağlıkla kavussun yavrusuna
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına nasıl geçti doğum pazarteside ben giricem ama korku var tabi zorlandığınız nokta oldumu.

Bebek kanala inmiş mi? Benm 10gündür sancılarım var 10gündür 1cm açıklık ama bebekte hiç bi oynama yok kanalda bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…