2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin ki neden sezeryan ? Ikinci bebek mi ? Ya da başka neden mi var
Ben normal doğumdan çok korkuyorum başından beri hiç düşünmedim o yüzden sezeryana yöneldim ama Gelgelelim bundanda çok korkuyorum son 1 haftadır bunalıma girdim resmen Allah sonumu hayır etsin diyorum.

Inşallah sıkıntı olmaz normal gider herşey ikiniz içinde ..kontrol ne zaman ? Şükür bebeğim iyi bende iyim . çok kilo almadım toplam 11 kg filan oldu ödemim şişimde yok ..

Ben normal doğumdan çok korkuyorum başından beri hiç düşünmedim o yüzden sezeryana yöneldim ama Gelgelelim bundanda çok korkuyorum son 1 haftadır bunalıma girdim resmen Allah sonumu hayır etsin diyorum.
Aminnnnnn inşallah herşey yolunda gider

Öncelikle gözünüz aydın spinal mi genel anesteziylemi oldunuz kaç saat sürdü bende pazartesi olucam ama çookk korkuyorum
Cnm tesekkur ederim ben israrla genel istedim iyikide genel olmus bebegi zor cikarmislar ameliyat uzun surmus o halde dayanamazdim yarim olanlar bel ve bas agrisi cekiyor bende olmadi allaha sukur ama cikinca cok karin agrisi cektim oda burc agrisiymis aksama iyiydim ama sende korkma hic oku bol bol gunler bi gecse diyordum geciyor bak rabbim yardimcin olsunisallah

Arkadaslar genel anastezi olun bence dogumdan sonra bel ve bas agrisi yok uyu uyan bitti aksamina kadar karin agrisi cektim zordu ama sonra kendim bebegimi kadirip indirebildim

Bende de hep bir eksiklik varmış gibi hissediyorum eksik kaldımı bunu yaptım mı şu kaldımı o var ama enerjim kalmadı artık hemen yoruluyorum
Aynen enerjimiz kalmadı artık. Ben eksikler konusunu hiç takmiyorum çıkarsa da merkezdeyiz nasılsa hallolur diye düşünüyorum geçip gidiyor öyle

Anladım bende genel istedim ama doktorum önermedi öylede olunca doktora bıraktım bende kendisine çok güveniyorum sadece korkuyorum işte

Hayırlı cumalar kızlar biz bugün 39. Haftamıza girdik kızımla dün kontrolüm vardı nst de sancım yok kızım hala yukarda doğum kanalına girmemiş baştan beri normal istiyoruz dr umla ama bu kanala girmeme işi beni biraz tedirgin etti bu iki hafta içinde girer dimi ana babası gibi sabırsız olmıcak bu kız anladık :) bide geçen hafta kilosu 2840 dı şimdi 2880 olmuş dr kalp atışı normal sorun yok annesi gibi minyon olacak dedi acaba neden kilo almadı

bende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.

Demek seninle aynıyız dün drdaydım benim kızımda hala kanalın yolunu bulamamış :) ne sancı ne ağrı nede acılma var bide benim karnım hep aşağıdaydı millet bu kız erken gelir deyip duruyordu :) bilemediler

Yarin ben de gidecegim doktora ve buyuk ihtimal sizin gibi ne sanci cikacak ne kanala girmis olacak.milletin daha dogurmadin mi dogum ne zaman sorularindan da yoruldum artik

kaç kilo canım bebiş kızlar erken gelir derler bizimkilerin gelesi yok

Yarin ben de gidecegim doktora ve buyuk ihtimal sizin gibi ne sanci cikacak ne kanala girmis olacak.milletin daha dogurmadin mi dogum ne zaman sorularindan da yoruldum artik

Allahtan bana soran yok herkeze mart sonu demiştim heralde ondan :) dün dr a diyorum Doğsun artık acele etme daha 2 haftası var normali 40 diyor haklı olarak :) dün çatı muayenesinde biraz bastırdı hafif kanama oldu belki işe yararda yolu bulur bizim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…