- 13 Ekim 2014
- 24
- 28
- 13
- 33
Ben normal doğumdan çok korkuyorum başından beri hiç düşünmedim o yüzden sezeryana yöneldim ama Gelgelelim bundanda çok korkuyorum son 1 haftadır bunalıma girdim resmen Allah sonumu hayır etsin diyorum.Senin ki neden sezeryan ? Ikinci bebek mi ? Ya da başka neden mi var
gozun aydin cnm emmiyorsa mama yerine sağıpta ver bence insallah icer sutunu
canim sukret bebek saglikli neden boyle soyluyosun sendeki sorunda cok sukur bi hastalik degil boyle dusundr gecen sali bana dediki bebegin karninda biraz buyukluk var eger devam ederse normal doguma engel olur insallah devam etmemistir cok korkuyorum bebege bisey olmasinda sorun bende olsun
Aminnnnnn inşallah herşey yolunda giderBen normal doğumdan çok korkuyorum başından beri hiç düşünmedim o yüzden sezeryana yöneldim ama Gelgelelim bundanda çok korkuyorum son 1 haftadır bunalıma girdim resmen Allah sonumu hayır etsin diyorum.
Malesef korku çok ama çok fazlaspinal sezeryan olacaklar korkmasin ben bile bisey anlamadim. ama sonrasi icin hem size hem bebege bakacak birileri mutlaka olmali.birak bebegi kendime hayrim yokegilip dogrulmak icin ama dunyalara deger
İnşallah SağolunAminnnnnn inşallah herşey yolunda gider
Cnm tesekkur ederim ben israrla genel istedim iyikide genel olmus bebegi zor cikarmislar ameliyat uzun surmus o halde dayanamazdim yarim olanlar bel ve bas agrisi cekiyor bende olmadi allaha sukur ama cikinca cok karin agrisi cektim oda burc agrisiymis aksama iyiydim ama sende korkma hic oku bol bol gunler bi gecse diyordum geciyor bak rabbim yardimcin olsunisallahÖncelikle gözünüz aydın spinal mi genel anesteziylemi oldunuz kaç saat sürdü bende pazartesi olucam ama çookk korkuyorum
Hakikaten vakit hic gecmiyo otursan oturulmuyor yatsan yatilmiyor... elisinide biraktimki yapamiyorum bel agrisi ve kalca agrisi yetiyo
Aynen enerjimiz kalmadı artık. Ben eksikler konusunu hiç takmiyorum çıkarsa da merkezdeyiz nasılsa hallolur diye düşünüyorum geçip gidiyor öyleBende de hep bir eksiklik varmış gibi hissediyorum eksik kaldımı bunu yaptım mı şu kaldımı o var ama enerjim kalmadı artık hemen yoruluyorum
Anladım bende genel istedim ama doktorum önermedi öylede olunca doktora bıraktım bende kendisine çok güveniyorum sadece korkuyorum işteCnm tesekkur ederim ben israrla genel istedim iyikide genel olmus bebegi zor cikarmislar ameliyat uzun surmus o halde dayanamazdim yarim olanlar bel ve bas agrisi cekiyor bende olmadi allaha sukur ama cikinca cok karin agrisi cektim oda burc agrisiymis aksama iyiydim ama sende korkma hic oku bol bol gunler bi gecse diyordum geciyor bak rabbim yardimcin olsunisallah
Günaydin herkeseee biz hala doguramadik takvimden de atildikkk :))
Humananin emziren anne çayını iciyorum.Sütü az olan anneler çoğaltmak için hazır çaymı alıyorsunuz yoksa özellikle ydiğiniz içtiğiniz bişey varmı?
bakalim nasil olucak en son 3345 gr diAmiin cnmm.. iyi düşün iyi olsun. İri olacaktır senn bebiş de bakalım kaç kg doğacaklar merakla bekliyrz :)
bende geldim kızlar daha acıklık yokmus nst de bir sorun cıkmadı. catı muayeneside yaptık bir sıkıntı yok dedi normal dogum için ama daha kanala inmemiş bizim kız 1 hafta 10 gun daha birşey beklemiyorum dedi.
Yarin ben de gidecegim doktora ve buyuk ihtimal sizin gibi ne sanci cikacak ne kanala girmis olacak.milletin daha dogurmadin mi dogum ne zaman sorularindan da yoruldum artikDemek seninle aynıyız dün drdaydım benim kızımda hala kanalın yolunu bulamamış :) ne sancı ne ağrı nede acılma var bide benim karnım hep aşağıdaydı millet bu kız erken gelir deyip duruyordu :) bilemediler
kaç kilo canım bebiş kızlar erken gelir derler bizimkilerin gelesi yokDemek seninle aynıyız dün drdaydım benim kızımda hala kanalın yolunu bulamamış :) ne sancı ne ağrı nede acılma var bide benim karnım hep aşağıdaydı millet bu kız erken gelir deyip duruyordu :) bilemediler
kaç kilo canım bebiş kızlar erken gelir derler bizimkilerin gelesi yok
Yarin ben de gidecegim doktora ve buyuk ihtimal sizin gibi ne sanci cikacak ne kanala girmis olacak.milletin daha dogurmadin mi dogum ne zaman sorularindan da yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?