- 18 Aralık 2014
- 160
- 146
- 53
- 38
Hmm sağol canım ilk olunca pek acemiyim işteDüzenli olması ve hıssetmen gerekiyor. Mesela 10dakkada bir 100luk gibi
Kaç çıktı kanın ? Benlm 12 çıktı .. 14,3 lerden başlamıştık ...
Daha 10 gun var donebilir ben doktora sormustum son ana kadar donebiliyor demistiKızlar yaa bizin bebeğimiz hala ters duruyo 20 Mart gibi olacak nasip olursa sezeryan sizce hala dönme ihtimali var mı. Ben normal doğum istiyorum
Kaçıncı haftadasınKızlar yaa bizin bebeğimiz hala ters duruyo 20 Mart gibi olacak nasip olursa sezeryan sizce hala dönme ihtimali var mı. Ben normal doğum istiyorum
37 den sonra dönmez dedi benim Dr da kızm gec döndü benimdeBugün tam 37. Hafta bizim doktorumuz dönmez artık dedi cuma günü 3.200 gram çıktı
Ayy aynen ya çok fena sıcak basıyor bir anda bi de benim parmaklarım Çok ağrıyor tünel sendromu oluştu malesefKarnıma sancı girince yada karnım sertleşince, yanaklarım ve kulaklarım da yanma hissediyorum, ellediğim de öyle sıcak değil ama yanıyorum gibi hissediyorum. Sizlerde de oluyor mu merak ettim
Seninle doğum tarihlerimiz aynı canım.Benim dktor 39. haftaya kadar çatı muayenesi yapmıcam dedi.O zamana kadar doğarsa bir sorun çıkmazsa normal olur inşallahh.geçen perşembe kontrole gittiğimde bebeğim 3300 gr. demişti.Kilosunun önde olduğunu söyleyip duruyor doktor.inşallah normal doğumu engelleyecek bir kiloya gelmez oğlum.Bakalım önce hangimizin oğluşu gelecek.
canım ya sağlıkla gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler bu kadar bekledik sonuçta..kilo konusunda bende tedirginim bizimki bu hafta 380 gr almış son 15 günde de o kadar alırsa sanırım 4 dü bulacak o zaman ne olur bilmiyorum..ama böyle beklemekte sıkıcı ne zaman geleceğinden habersizce bekliyoruz..umarım kolay doğumlarımız olurSeninle doğum tarihlerimiz aynı canım.Benim dktor 39. haftaya kadar çatı muayenesi yapmıcam dedi.O zamana kadar doğarsa bir sorun çıkmazsa normal olur inşallahh.geçen perşembe kontrole gittiğimde bebeğim 3300 gr. demişti.Kilosunun önde olduğunu söyleyip duruyor doktor.inşallah normal doğumu engelleyecek bir kiloya gelmez oğlum.Bakalım önce hangimizin oğluşu gelecek.
Yeri daraldığı için günden güne Dönme olasılığı düşüyormuş.. Ama tabi ani bir atak yapar dönüverir:))Kızlar yaa bizin bebeğimiz hala ters duruyo 20 Mart gibi olacak nasip olursa sezeryan sizce hala dönme ihtimali var mı. Ben normal doğum istiyorum
Bugün bizde butik kurabiyeleri bitirdik mutfağı temizledik yavaş yavaş yapıyoruz kayınvalidemle sağolsun yardım ediyo çokBen bi kaç gündür çatı muayenesi ve doğum anını görüyorum rüyamda kesik kesik
Benim de bitmedi işlerim henüz
evde hala tadilat var mecburi
Dip temizlik yapılmadı beşik suslenmedi annemler gelmedi
umarım kızım bütün bunları dikkate alır :)
18 mi nasıl yani !!!!! Sınır bayanlarda 16 zaten hgb Değeri.. Eee doktor bu değere bişi dedi miBende 13 lerde baslamistim gecen hafta 18 cikti
Bendede oluyo bazen bende diyorum doğumda ne yapıcambenim de nst de henüz sancım falan çıkmıyor. her şey yolunda gözüküyor. ama bazen vajinada aşağı doğrı iğne batıyomuş gibi sancı oluyo çok fena. can acısıyla bacaklarımı sıkıştırıyorum. o kadar çok sancılı oluyor ki normal doğumdan korkmaya panik yapmaya başladım. doktora gidip alın çok korkuyorum demek üzereyim
Sağ ol ya bende olucam cuma merak ediyorum nasıl olacak diye ondan öncede ağda korkusu var tabi :)kızlar bugün çatı muayenesi oldum. korkulacak hiçbir şey yokmuş. abartmıyorum 10 sn sürdü. ve hiç can yakıcı bir şey değil. kesinlikle abartılıyor
18 mi nasıl yani !!!!! Sınır bayanlarda 16 zaten hgb Değeri.. Eee doktor bu değere bişi dedi mi
Evet artk hepimz bebisleri konusalm. Hamilelkte cok sey ogrendk birbrmzdenmart ayı biraz daha ilerlesin hamişlerde doğursun yeni konumuzu açarız kızlar
aynen canim hastane cikis gunume aldim bileti hastanedeyken yanliz kalmasin diye.Benimkide sehir disindan gelecek ama tarih belli olmadigi icin ne zaman gelecegi belli degil. Belkide haftaya gelir, ne kadar gec gelirse o kadar gec gidecek o yuzden son ana biraktik bilet isini. Benimde evde kardesim oldugu icin cok kalamayacak ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?