• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet herkes kendi evinde rahat ediyor. Onları da anlamak lazım. 2 gün oldu annem geleli. Acaba daha mı geç gelseydim dedi :) çünkü bebis dogmayinca öyle evde oturuyorsun. Doğum zamanı da belli değil
Evet herkes kendi evinde rahat ediyor. Onları da anlamak lazım. 2 gün oldu annem geleli. Acaba daha mı geç gelseydim dedi :) çünkü bebis dogmayinca öyle evde oturuyorsun. Doğum zamanı da belli değil
Benim de annem gelecek ama iste bu yuzden son zamanda gelsin istiyorum☺bebek gelince sıkılmaya gidicem demeye firsati olmayacak nasilsa☺gerci dogum yaklastikca yalniz olmaktan da cekiniyorum ama hayirlisi artik

Hic alinma☺ anne sonucta kalmak istemez mi muhakkak kendince hakli nedenleri vardir bir de yaslandikca evlerini daha cok arar oluyorlar. Ben ankaradayim annem istanbulda yanima geldiginde zorla tutuyorum 20. Gun tansiyonu cikmaya basliyor
Sagol canım Sözlerin icin demekki benimki degil sadece böyle rahatladım biraz.

Selam kizlar
Persembe gunu genel anestezi ile sezeryan olucam insallah.. Ama dogum sonrasi nasil olucam hic bilmiyorum bakimli da olmak birsuru fotograf cekilmek de istiyorum.. Sizce doguma makyajli girsem nolur? Doktorum bu konuda bisey demedi. Makyaj da iste hafif gozkalemi rimel.. Belki dogum sonrasi yapmaya firsat bulamam???

Selam kizlar
Persembe gunu genel anestezi ile sezeryan olucam insallah.. Ama dogum sonrasi nasil olucam hic bilmiyorum bakimli da olmak birsuru fotograf cekilmek de istiyorum.. Sizce doguma makyajli girsem nolur? Doktorum bu konuda bisey demedi. Makyaj da iste hafif gozkalemi rimel.. Belki dogum sonrasi yapmaya firsat bulamam???
canim bende yarin ins sezeryan oluyorum bana makyaj kesinlikle yasak dediler doguma girerken fondöten bile. artik cikinca arkadas yardimi ile yapip öyle foto cekilmeyi düsünüyorum

Ohh ne güzeel sağlıkla büyüt inşallah.. ben bi doğursamm koşmaya başlıcam artık.. hamileliğin bahar dönemi iyiyidi de son dönemi... :KK45:

doğunca çok rahatlıyosun valla bende öyle oldu :) en çok yüzüstü yatmayı özlemiştim dikişlerden hala yatamasamda bebeğin ayakları ezilecek korkusu olmadan rahat rahat yan yatmak bile güzel :KK45: biraz daha iyi olursam açık havada üzerimde yük olmadan rahat rahat yürümeyi özledim onu gerçekleştiriciiim :KK50:

bende bugün karnı burnunda bir hamiş gördüm hastanede muhtemelen sezeryan için kan veriyordu.içim bi tuaf oldu.benden de bu kadar gerçi beni görmeye gelen ler 3.yüde düşün diyor çokmu anaç gözüküyorum anlamadımki

bana gelenler 3.-4.yü yaparsın daha diyolar hiçde öyle bi tipim yok halbuki kendi düşüncelerini seslimi söylüyolar napıyolar :KK53:

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Beklenen doğum tarihi[/td]
[td]Doğum tarihi[/td]
[td]İsmi[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hemara95[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]1703 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulguzeli85[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2000 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurr[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]1950*1360 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]scarfaceislove[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]25 ocak[/td]
[td]MERYEM ELA[/td]
[td]2050gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcuerenoztel[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]---[/td]
[td]2680 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çekirge[/td]
[td]6 şubat[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]İKRA[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]idil-boris[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]İDİL LİVA[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamukankara[/td]
[td]12 mart[/td]
[td] şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eylule_vuslat[/td]
[td]11 mart[/td]
[td]11 şubat[/td]
[td]SÜMEYYE[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesurarya[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]13 şubat[/td]
[td]CESUR&ASİL[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BeyazKaranfil82[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]14 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td]---[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BitterKuzucuk[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]16 şubat[/td]
[td]MÜĞE[/td]
[td]3000 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hatice832[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]ZEYNEP[/td]
[td]4040 gr[/td]
[td]55 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alingirli[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]17 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nmt136[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]18 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveteacher[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td]ERVA[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]49 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayseseker[/td]
[td]12 mart[/td]
[td]19 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]3750 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]white_love[/td]
[td]14 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dimpledimdim[/td]
[td]1 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]smilingface[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]3500 gr[/td]
[td]51 cm[/td]

[/tr]
[tr]
[td]_awez_[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pitircik66[/td]
[td]16 mart[/td]
[td]20 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]limon83[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]22 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetria[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]2950 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yakamozz33[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]ADA[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]23 şubat[/td]
[td]ERDEM YUSUF[/td]
[td]4450 gr[/td]
[td]54 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]caglayn[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]27 şubat[/td]
[td]HATİCE RANA[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karha[/td]
[td]18 mart[/td]
[td]27 şubat[/td]
[td]---[/td]
[td]3150 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dlmlk[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]28 şubat[/td]
[td]TAHA ERDEM[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucizemm4135[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]1 mart[/td]
[td]ASYA[/td]
[td]3900 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Manolyyaa[/td]
[td]15 mart[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]---[/td]
[td]4500 gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esra8891[/td]
[td]26 şubat[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]ATAKAN[/td]
[td]3450 gr[/td]
[td]53 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gunebakan33[/td]
[td]14 mart[/td]
[td]2 mart[/td]
[td]---[/td]
[td]3310 gr[/td]
[td]50 cm[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Blumoony[/td]
[td]9 mart[/td]
[td]3 mart[/td]
[td]MİRAY[/td]
[td]2800 gr[/td]
[td]48 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruveyda12[/td]
[td]16 mart[/td]
[td]5 mart[/td]
[td]AİŞE MERYEM[/td]
[td]gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]jtaime020626[/td]
[td]19 mart[/td]
[td]6 mart[/td]
[td]ARAF[/td]
[td]3060 gr[/td]
[td]50 cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ose23[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]8 mart[/td]
[td]---[/td]
[td] gr[/td]
[td] cm[/td]
[/tr]
[tr]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td][/tr][/table]

canım bizimki 3 cıvarı dediler doğduğunda zayıf doğdu diye üzülmüştüm bende meğer yalnış ölçmüşler 3450 gr doğmuş şişi inince 3200 kaldı kuzu...

her zamanı ayrı zor ya...hamileliği doğumu bakması meme yaraları
gerçekten öyle ya hamileliği 9 ay karnında taşıması doğumu sonra uykusuz geceler besleme çabaları minicik bir bebek nasıl bakıcam stresi hepsi ayrı zor ...
Selam kizlar

ben yapmıştım bişy olmadı, kalem rimel allık vardı yüzümde evden çıkmadan yaptım doğuma girerken kimse bişy demedi :)) fotolarda iyi çıkayım dedim ..:KK48: ruj filan sürmedim ama bebeğe dokunmıycaksa sürülebilir hepsi bi zararı olmuyor kimseye anı olarak yıllarca saklanıyor o fotolar büyüyüncede görecek bebişler iyi çıkmak lazım :KK19: biz ailecek baya çekildik d.sonrası güzelde oldu :-)

canım bizimki 3 cıvarı dediler doğduğunda zayıf doğdu diye üzülmüştüm bende meğer yalnış ölçmüşler 3450 gr doğmuş şişi inince 3200 kaldı kuzu...
Maşallah size annesi :) sayende doğum listesini de buldum :KK15:. Nasılsınız prenses Ada'n nasıl? Çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu. Ama dursun biraz daha izne dün ayrıldım daha az dinleneyim diyorum bir yandan da :confused:

Madem s
canim bende yarin ins sezeryan oluyorum bana makyaj kesinlikle yasak dediler doguma girerken fondöten bile. artik cikinca arkadas yardimi ile yapip öyle foto cekilmeyi düsünüyorum
madem sezaryan niye son gune kadar bekletiyorlar normalde 10_15gun once olmuyor my sezaryan dogumlar

Benim de annem gelecek ama iste bu yuzden son zamanda gelsin istiyorum☺bebek gelince sıkılmaya gidicem demeye firsati olmayacak nasilsa☺gerci dogum yaklastikca yalniz olmaktan da cekiniyorum ama hayirlisi artik
aynen, doğumda burada olsun diye. acil durumda sehir dışından yetişemez cünkü. cagırmak zorunda kaldım o nedenle erkenden. yanlız olmak istemedım.

Selam kizlar
sezaryana makyajla almazlar ya. bilemedim ama mantıksız. sonuçta ameliyathanedesin. bir doktoruna sor istersen

Kızlar ya bu bebişler kanala ne zaman giriyor.bizimki 4 haftadır kafa aşağıda ama ay şeklinde henüz yola girmemiş.keyfi yerinde sanırsam:)

Kızlar ya bu bebişler kanala ne zaman giriyor.bizimki 4 haftadır kafa aşağıda ama ay şeklinde henüz yola girmemiş.keyfi yerinde sanırsam:)
benım de öyle. kac aydır bas asağıda ama kanala girmemiş. girdiğinde göbek iyice aşağa iner dedi dr. benim zaten aşagıda. demek ki kanala inince anlaşılır

Back