2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son günlerinde kafaya takip bozma moralini canim yaninda degilse cikma telefonlarina uyuyordum vs de gitsin
Elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum. Ama araması 1 değil 2 değil. Çok ısrarcı bi insan. Bir kere bişeye hayır demekten de anlamıyor. Mesela bu hafta komşuları gelicekmiş. Bana sende gelirsin diyor bakalım diyorum. 1 saat geçiyor seni de bekliyorum diyor, söz vermiyim konuşuruz diyorum. Ertesi gün (yine bizde) bekliyorum salı günü diyor bilmiyorum o gün konuşuruz diyorum yok yok gelirsin gel komşularım seni görsün diyor. Yani benim hazırlanıp bi komşu toplantısına gidicek halim kalmadı, düzgün oturamıyorum bile karnım batıyo hala yukarda bebek. Kaldı ki ben kendi annem böyle bişey yapsa bile gitmem, bekarken de evde oturmazdım böyle günlerde. Yani her şey bi ısrar. İyilikle söylemekten anlamıyor ne istiyor bilmiyorum. İçime attığım sinirden eşime de farkında olmadan soğuk davranmaya başlıyorum.

kızlar her hafta ultrasona giriyor musunuz benim doktorum her hafta gerek yok dedi iki haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bebekimii :))
benim doktorum ilk baştan beri hep 4 haftada bir çağırıyordu.geçen pazartesi gittim ayin 18 ine sezeryan tarihi ayarladik o zamana kadar bidaha gelmene gerek yok dedi.Dr un rahatlığı benide rahatlatır açıkçası

Bu kayinvalideleri takmaya kafaya bişey istemiyorsanız direk söyleyin bakarız falan diyip umutlandirmayin net olun bence öteki türlü her seferinde sinir olucaginiza bırakın o sinir olsun
ben öyle yapıyorum artık bişeye karısamiyor

Hakikaten pes .. Bende de vardı öyle bir kayınvalıde dikkat et cok kaptırmasın kendini derim cocuk dogunca kontrolden çıkıyorlar bazen

En dogrusu canım direk Söylemek kötü Olmayı Göze alıp yoksa önünü alamazsın

Canım yapacağın sey direk gelmicem anne bir daha kine inş demek net olmak acık kapı bırakma mecbur degilsin sana baskı yapıyor fırsat verme rahat edersin hamilesin kimse seni sorgulayamaz

Canım yapacağın sey direk gelmicem anne bir daha kine inş demek net olmak acık kapı bırakma mecbur degilsin sana baskı yapıyor fırsat verme rahat edersin hamilesin kimse seni sorgulayamaz
Evet canım haklısın heralde net olmak daha iyi en baştan. Benim öyle çat çat cevap verme gibi bir yapım yok ondan bu noktaya geliyoruz heralde ama bidahaki sorduğunda zaten artık mecburen hayır diye net cevap söylemem gerekiyor.

Kayınvalıdem le Allahtan cok uzağız yakın olsak eminim a
bu kadar cevabına ragmen anlamayıp hala sorarsa zaten hakediyor hayırı. Anlamıyorum bu insanları ben ... Sanki kendileri hiç hamile Yada gelin olmamışlar

Evet de işte bende öyle hazır cevaplık yok niye deyince kalıyorum öyle, bide özellikle eşim ve kayınpederimin yanında soruyor

Aynı sorunları yaşardım gelip gidemediği icin olmuyor birsey hatta yurtdısındayız normalde para istemeye Çağrı atarlar bebek doğacak bu Günler'de biliyorlar ne arayan var ne Çağrı atan umrunda degil kimsenin sanki tamam ilk torunları degil ama bu kadar da ilgisiz olunmaz . Bende diyorum tr gittiğimde bende o kadar davranıcam fazlasını beklemesinler hiç

Aynen katılıyorum onların da başından geçmiş ama heralde yaşlanınca ve kayınvalide olunca başka bi huy giriyo içine, anlayamıyorum. Ben de arabayla 4-5 dk mesafede oturuyorum. Umarım kendi evimize çıkar uzaklaşırız..

Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur inş canım

Boşver yakın olup sürekli kafana ekşemesindense uzak olsun aramasın daha iyi..

cnm tarif ettiginin aynisi bacaklarimi hmn kapatiyorm degidik yaaa Allah yardmcmz olsun

Boşver yakın olup sürekli kafana ekşemesindense uzak olsun aramasın daha iyi..
Birde ismini koyalım istiyordu bunu söylemeyi biliyorlar ama Allahtan eşim biliyor ailesini de hiç karışmaz birsey demek isteklerine . Gecen dedim hiç arayan yok sizden diye taktı kafaya ama demedi birsey biliyorum oda ona göre davranıyor gidince

Selam herkese

güzel canım ama Beyaz alsan daha hoş olurdu sanki

Bilmem ben hep siyahcıyım

Laf söyleyen çok olur Cekirge.
Bu arada bende 5 martta doğum yaptım.
Ertesi günü çıktım ev gibisi yok ama 2 cocukla hayat çok zor. Kızım uyumuyor Oğlumda onun sesine uyanıyor koro halinde ağlıyor lar

Allah kolaylık verisn biz bi taneyle uğraşamıyoruz

nasıl gidiyor bebişle hayat ? zormu :)

Zor olmaz mı : ) zor ama güzel
Allah olmayana versin şükür halimize
Senin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…