Elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum. Ama araması 1 değil 2 değil. Çok ısrarcı bi insan. Bir kere bişeye hayır demekten de anlamıyor. Mesela bu hafta komşuları gelicekmiş. Bana sende gelirsin diyor bakalım diyorum. 1 saat geçiyor seni de bekliyorum diyor, söz vermiyim konuşuruz diyorum. Ertesi gün (yine bizde) bekliyorum salı günü diyor bilmiyorum o gün konuşuruz diyorum yok yok gelirsin gel komşularım seni görsün diyor. Yani benim hazırlanıp bi komşu toplantısına gidicek halim kalmadı, düzgün oturamıyorum bile karnım batıyo hala yukarda bebek. Kaldı ki ben kendi annem böyle bişey yapsa bile gitmem, bekarken de evde oturmazdım böyle günlerde. Yani her şey bi ısrar. İyilikle söylemekten anlamıyor ne istiyor bilmiyorum. İçime attığım sinirden eşime de farkında olmadan soğuk davranmaya başlıyorum.son günlerinde kafaya takip bozma moralini canim yaninda degilse cikma telefonlarina uyuyordum vs de gitsin
benim doktorum ilk baştan beri hep 4 haftada bir çağırıyordu.geçen pazartesi gittim ayin 18 ine sezeryan tarihi ayarladik o zamana kadar bidaha gelmene gerek yok dedi.Dr un rahatlığı benide rahatlatır açıkçasıkızlar her hafta ultrasona giriyor musunuz benim doktorum her hafta gerek yok dedi iki haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bebekimii :))
Hakikaten pes .. Bende de vardı öyle bir kayınvalıde dikkat et cok kaptırmasın kendini derim cocuk dogunca kontrolden çıkıyorlar bazenAllah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.
En dogrusu canım direk Söylemek kötü Olmayı Göze alıp yoksa önünü alamazsınbenim doktorum ilk baştan beri hep 4 haftada bir çağırıyordu.geçen pazartesi gittim ayin 18 ine sezeryan tarihi ayarladik o zamana kadar bidaha gelmene gerek yok dedi.Dr un rahatlığı benide rahatlatır açıkçası
Bu kayinvalideleri takmaya kafaya bişey istemiyorsanız direk söyleyin bakarız falan diyip umutlandirmayin net olun bence öteki türlü her seferinde sinir olucaginiza bırakın o sinir olsun
ben öyle yapıyorum artık bişeye karısamiyor
Bir daha temizlet heryeri :)))kayınvalidemler bugun temiz evin temizliğini yapmaya geliyorlar.hepimizde aynı dert kızlar kulak arkası etcez artık napıcaz
tamammmBir daha temizlet heryeri :)))
Canım yapacağın sey direk gelmicem anne bir daha kine inş demek net olmak acık kapı bırakma mecbur degilsin sana baskı yapıyor fırsat verme rahat edersin hamilesin kimse seni sorgulayamazElimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum. Ama araması 1 değil 2 değil. Çok ısrarcı bi insan. Bir kere bişeye hayır demekten de anlamıyor. Mesela bu hafta komşuları gelicekmiş. Bana sende gelirsin diyor bakalım diyorum. 1 saat geçiyor seni de bekliyorum diyor, söz vermiyim konuşuruz diyorum. Ertesi gün (yine bizde) bekliyorum salı günü diyor bilmiyorum o gün konuşuruz diyorum yok yok gelirsin gel komşularım seni görsün diyor. Yani benim hazırlanıp bi komşu toplantısına gidicek halim kalmadı, düzgün oturamıyorum bile karnım batıyo hala yukarda bebek. Kaldı ki ben kendi annem böyle bişey yapsa bile gitmem, bekarken de evde oturmazdım böyle günlerde. Yani her şey bi ısrar. İyilikle söylemekten anlamıyor ne istiyor bilmiyorum. İçime attığım sinirden eşime de farkında olmadan soğuk davranmaya başlıyorum.
Evet canım haklısın heralde net olmak daha iyi en baştan. Benim öyle çat çat cevap verme gibi bir yapım yok ondan bu noktaya geliyoruz heralde ama bidahaki sorduğunda zaten artık mecburen hayır diye net cevap söylemem gerekiyor.Canım yapacağın sey direk gelmicem anne bir daha kine inş demek net olmak acık kapı bırakma mecbur degilsin sana baskı yapıyor fırsat verme rahat edersin hamilesin kimse seni sorgulayamaz
bu kadar cevabına ragmen anlamayıp hala sorarsa zaten hakediyor hayırı. Anlamıyorum bu insanları ben ... Sanki kendileri hiç hamile Yada gelin olmamışlarEvet canım haklısın heralde net olmak daha iyi en baştan. Benim öyle çat çat cevap verme gibi bir yapım yok ondan bu noktaya geliyoruz heralde ama bidahaki sorduğunda zaten artık mecburen hayır diye net cevap söylemem gerekiyor.
Evet de işte bende öyle hazır cevaplık yok niye deyince kalıyorum öyle, bide özellikle eşim ve kayınpederimin yanında soruyorbenim doktorum ilk baştan beri hep 4 haftada bir çağırıyordu.geçen pazartesi gittim ayin 18 ine sezeryan tarihi ayarladik o zamana kadar bidaha gelmene gerek yok dedi.Dr un rahatlığı benide rahatlatır açıkçası
Bu kayinvalideleri takmaya kafaya bişey istemiyorsanız direk söyleyin bakarız falan diyip umutlandirmayin net olun bence öteki türlü her seferinde sinir olucaginiza bırakın o sinir olsun
ben öyle yapıyorum artık bişeye karısamiyor
Aynen katılıyorum onların da başından geçmiş ama heralde yaşlanınca ve kayınvalide olunca başka bi huy giriyo içine, anlayamıyorum. Ben de arabayla 4-5 dk mesafede oturuyorum. Umarım kendi evimize çıkar uzaklaşırız..Kayınvalıdem le Allahtan cok uzağız yakın olsak eminim a
bu kadar cevabına ragmen anlamayıp hala sorarsa zaten hakediyor hayırı. Anlamıyorum bu insanları ben ... Sanki kendileri hiç hamile Yada gelin olmamışlar
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur inş canımAynen katılıyorum onların da başından geçmiş ama heralde yaşlanınca ve kayınvalide olunca başka bi huy giriyo içine, anlayamıyorum. Ben de arabayla 4-5 dk mesafede oturuyorum. Umarım kendi evimize çıkar uzaklaşırız..
Boşver yakın olup sürekli kafana ekşemesindense uzak olsun aramasın daha iyi..Aynı sorunları yaşardım gelip gidemediği icin olmuyor birsey hatta yurtdısındayız normalde para istemeye Çağrı atarlar bebek doğacak bu Günler'de biliyorlar ne arayan var ne Çağrı atan umrunda degil kimsenin sanki tamam ilk torunları degil ama bu kadar da ilgisiz olunmaz . Bende diyorum tr gittiğimde bende o kadar davranıcam fazlasını beklemesinler hiç
Amin teşekkür ederim canım senin de her şey gönlünce olsun.Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur inş canım
cnm tarif ettiginin aynisi bacaklarimi hmn kapatiyorm degidik yaaa Allah yardmcmz olsunbenim de nst de henüz sancım falan çıkmıyor. her şey yolunda gözüküyor. ama bazen vajinada aşağı doğrı iğne batıyomuş gibi sancı oluyo çok fena. can acısıyla bacaklarımı sıkıştırıyorum. o kadar çok sancılı oluyor ki normal doğumdan korkmaya panik yapmaya başladım. doktora gidip alın çok korkuyorum demek üzereyim
Birde ismini koyalım istiyordu bunu söylemeyi biliyorlar ama Allahtan eşim biliyor ailesini de hiç karışmaz birsey demek isteklerine . Gecen dedim hiç arayan yok sizden diye taktı kafaya ama demedi birsey biliyorum oda ona göre davranıyor gidinceBoşver yakın olup sürekli kafana ekşemesindense uzak olsun aramasın daha iyi..
güzel canım ama Beyaz alsan daha hoş olurdu sanki
Laf söyleyen çok olur Cekirge.
Bu arada bende 5 martta doğum yaptım.
Ertesi günü çıktım ev gibisi yok ama 2 cocukla hayat çok zor. Kızım uyumuyor Oğlumda onun sesine uyanıyor koro halinde ağlıyor lar
nasıl gidiyor bebişle hayat ? zormu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?