• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese

Bilmem ben hep siyahcıyım

Allah kolaylık verisn biz bi taneyle uğraşamıyoruz

Zor olmaz mı : ) zor ama güzel
Allah olmayana versin şükür halimize
Senin nasıl
benımde ıyı bugun kırkımız cıkıyor.. gaz problemlerımız oldu ufak da olsa devam edıyor onun dısında sıkıntımız yok sukur..

Allah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.

yuh dogacagi gune kadar pes yani ben korkuom kizimi bana vermez kendi kizi gibi bakma calisir bebegim dio ona onla yatacam dio yani devamli benden alir die korkuyom vermek bn istemem ben.kizimi ya.

Allah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.

Senin ki daha tuhafmış
Cuma günü dışında doğan bebekler hayırsız günde mi doğmuş oluyomuş
Çok saçmalamış cidden kendi hangi gün doğmuş bi sorsaydın :KK53:

Ben de o muayeneyi bekliyorum .. Bu hafta mı yapacaksınız dedim yok bir sonraki hafta Demişti .. Bu hafta bende kontrole gittiğiMide Perşembe günü 37+ 5 filan olacam sonraki haftaya 38 küsür olmuş olacam geç mi erken mi bilemedim .. Kişisel temizliği bende bu çarşamba halledeyim diyorum Perşembe ne olur ne olmaz ..
Benim cati muayenemi de 38 bittikten sonra yapti sakin korkmayin cok basit korkulcak bisey yok cok kisa suruyo

arkadaşlar ben suya doymuyorum resmen içim yanıyo. sizde de böyle bir durum var mı. 1.5 lt suyu içtim bile sabahtan bu yana. yatana kadar düşünün bir de. gece uyanıyorum wc için en az 2 bardak su içiyorum. bir de dolaptan içmeye başladım kesmiyor diğeri.
Canim ic icebildigin kadar su sutunu daha cabuk gelmesine yardim eder

selam kızlar. doktorum doğumu kolaylaştırsın diye hergün yürüyüş yap diyor ama hergün yapamıyorum. bu aralar bir tembellik var üstümde. siz yapıyor musunuz?

selam kızlar. doktorum doğumu kolaylaştırsın diye hergün yürüyüş yap diyor ama hergün yapamıyorum. bu aralar bir tembellik var üstümde. siz yapıyor musunuz?

Aynen benim doktorum da öyle söyledi, ama ben de haftada 2-3 kez çıkabiliyorum yürüyüş amaçlı. Onun dışında evde yalnızım geçen haftadan beri izindeyim. Baya hareketliyim ama işe yarar mı bilmiyorum, çamaşır ütü yemek bulaşık vs ile meşgulüm genelde. Gündüz pek yatmıyorum ama akşam yemeğinden sonra mayışıp kanepede uyuklayarak tv bakıyoruz eşimle :D

Aynen benim doktorum da öyle söyledi, ama ben de haftada 2-3 kez çıkabiliyorum yürüyüş amaçlı. Onun dışında evde yalnızım geçen haftadan beri izindeyim. Baya hareketliyim ama işe yarar mı bilmiyorum, çamaşır ütü yemek bulaşık vs ile meşgulüm genelde. Gündüz pek yatmıyorum ama akşam yemeğinden sonra mayışıp kanepede uyuklayarak tv bakıyoruz eşimle :KK70:

aynen, gündüz bende hareketliyim ama akşam hareketsiz oluyorum :))

Merhaba kızlar bugunde müjdeyi ben veriyorum sizlere cuma günü oğlum ARAF'I aldım kucağıma çok şükür sağlık durumumuz iyi bugün çıktık hastaneden çok şükür ev gibisi yokmuş :) rahatladım eve gelince şimdi pek vaktim yok musait olduğumda size bütün detaylari yazacam normal doğum yaptım epidural oldum Allaha binlerce şükür olsun hersey bitti tek derdimiz göğüs uçlarım çok fena catladilar bebegimiz emdikce canım çok yanıyor ama kremi aldık kullanıyorum neyse kızlar şimdilik bu kadar darısı doğurmayan ların başına inşallah :)

Bende hergun cikmiyorum birgun cikip birgun evdeyim, tabi evde de bos durulmuyo ki her an ev temiz olsun hazir bulunsun istiyorum

Benim kayınvalidem normal doğum yapacak gelinine, ne zaman ararsanız gelelim diyor. Bulunduğumuz ilde karı kocayız, başka kimsemiz yok. 40. haftam başladı. Bugüne kadar hazırlıkların ne durumda? Yardıma ihtiyacın var mı demedi saolsun.. Çağıracakmışım gelecekmiş.. Geçenlerde eşime biz gelelim artık, biraz size bakalım demiş. (Genelde melek gibidir, ondan iyi kayınvalide yoktur derdim de bu gebelik olayında neden böyle oldu anlayamadım). Ben de çağırmıyorum, hatta keşke doğsa oğlum o gelmeden. Baş edebilirim sanki :)

Back