• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende daha gelme diyorum :) erken ama çok az kaldı nasıl olucak merak ediyorum uyuyamıyorum artık
Ben bi kaç gündür çatı muayenesi ve doğum anını görüyorum rüyamda kesik kesik
Benim de bitmedi işlerim henüz
evde hala tadilat var mecburi
Dip temizlik yapılmadı beşik suslenmedi annemler gelmedi
umarım kızım bütün bunları dikkate alır :)

Ağda sonrası mı mosmor oldu tenin ?? Yoksa hamilelikten mi ?? Küçük olarak bazen benlmde oluyor ağda sonrası ama geçiyor .. Kıza diyorum bir kere yaptığın yere tekrar hemen Çekme diye ..
daha önce hiç ağda yaptırmadığım için ağda sonrası diye düşünüyorum. yaptırdığım kişinin yönü yok resmen her yöne çekti. göresim yok çok iğrenç :(( benimki küçük değil bildiğin bakınca dışarı doğru fırlamış damar gibi duruyo mormor. küçük bir nokta da değil zaten.

o agri bendede cok oluyor yaa her defasinda bebis gelick saniyorum :)
benim de nst de henüz sancım falan çıkmıyor. her şey yolunda gözüküyor. ama bazen vajinada aşağı doğrı iğne batıyomuş gibi sancı oluyo çok fena. can acısıyla bacaklarımı sıkıştırıyorum. o kadar çok sancılı oluyor ki normal doğumdan korkmaya panik yapmaya başladım. doktora gidip alın çok korkuyorum demek üzereyim :(

Günaydınlaaarr...
Bugünkü muayene sonucu : bebek kanala koca kafası yüzünden giremiyo,o yüzden öğleden sonra belden uyuşturmalı sezeryana alacaklar beni...
Henüz bi gerginlik yok ama kafama takılan tek şey sütümün gelmeyecek olması...:(
Önerileriniz var mı sezeryan olanlar?

Sezeryan olacaklar sut konusun da endise etmeyin hic sezeryandan sonra ilk bebegimi mamayla beslediler sonra yanima getirdiler 1 saat sonra emzirmeyi denedim hemen sutum de yoktu aslinda elimle sikmayi denedim gelmiyo pompayla denedim gelmiyo kizim bir emmeye basladi memeyi sanki acildi agzinin kenarindan akti sutlerim sonra birakinca yine kesildi ama bebegim emdikce birden fiskiriyo sutlerim hic endise etmeyin gelse de gelmese de mutlaka emsin gogusler uyarildikca sut zaten geliyo sezeryan falan farketmiyo ayrica rezene cayi gercekten ise yariyo rezene cayi ictim dun gece sutum akmis pijamam ip islakti hic korkmayin telas yapmayin gelecegine inanin psikolojide cok onemli oluyo gercekten. Allah hepimizin bebislerini saglikli uzun omurler versin insallah

kızlar her hafta ultrasona giriyor musunuz benim doktorum her hafta gerek yok dedi iki haftadır görmüyorum çok merak ediyorum bebekimii :))

arkadaşlar ben suya doymuyorum resmen içim yanıyo. sizde de böyle bir durum var mı. 1.5 lt suyu içtim bile sabahtan bu yana. yatana kadar düşünün bir de. gece uyanıyorum wc için en az 2 bardak su içiyorum. bir de dolaptan içmeye başladım kesmiyor diğeri.

gunaydin kizlar herkesler iyidir umarim.. bayadir giremedim cumartesi eve geldik cok sukur kizimda bende iyiyiz.. kizimda sarilik oldu onu gecirmeye calisiyoruz.. dogum yapan arkadaslari da gozu aydin..

Günaydınlaaarr...
Bugünkü muayene sonucu : bebek kanala koca kafası yüzünden giremiyo,o yüzden öğleden sonra belden uyuşturmalı sezeryana alacaklar beni...
Henüz bi gerginlik yok ama kafama takılan tek şey sütümün gelmeyecek olması...:KK43:
Önerileriniz var mı sezeryan olanlar?
canim insallah sag salim alirsin yavrunu kucagina.. sut konusunuda hic dusunme benimde ilk iki gun damla damla geldi ama her damlasi sifa dedi doktor 2. gunden sonra masallah artti sutum..

arkadaşlar ben suya doymuyorum resmen içim yanıyo. sizde de böyle bir durum var mı. 1.5 lt suyu içtim bile sabahtan bu yana. yatana kadar düşünün bir de. gece uyanıyorum wc için en az 2 bardak su içiyorum. bir de dolaptan içmeye başladım kesmiyor diğeri.
içimiz yanıyor demek ki ben de oyle gece her kalktığımda içiyorum iki saat sonra yine tuvaletim geliyor :) öyle ılık da kesmiyor soğuk olacak

daha önce hiç ağda yaptırmadığım için ağda sonrası diye düşünüyorum. yaptırdığım kişinin yönü yok resmen her yöne çekti. göresim yok çok iğrenç :KK43:( benimki küçük değil bildiğin bakınca dışarı doğru fırlamış damar gibi duruyo mormor. küçük bir nokta da değil zaten.
Canım o Ağdadan değil o zaman ben ağda yaptırmıyorum epilasyonla halletmiştim doğumdan önce ama benimde bikini bölgem berbat durumda varis oluştu üst kısmında hatta içinde serçe parmağım kadar büyüklükte damarlar var çok iğrenç doktoruma sordum hatta alttan çatı muayenesi yaparken baktı varis olduğunu normal doğuma engel olmayacağını ve doğumdan sonra geçeceğini söyledi üzülme bende çok taktım kafama ama artık takmıyorum çocuğumu alayım sağlıkla kucağıma inşallah :) doğurmayan annelerin hepsi Sağlıcakla kavuşsun yavrularına Allah'ın izniyle :)

Canım o Ağdadan değil o zaman ben ağda yaptırmıyorum epilasyonla halletmiştim doğumdan önce ama benimde bikini bölgem berbat durumda varis oluştu üst kısmında hatta içinde serçe parmağım kadar büyüklükte damarlar var çok iğrenç doktoruma sordum hatta alttan çatı muayenesi yaparken baktı varis olduğunu normal doğuma engel olmayacağını ve doğumdan sonra geçeceğini söyledi üzülme bende çok taktım kafama ama artık takmıyorum çocuğumu alayım sağlıkla kucağıma inşallah :) doğurmayan annelerin hepsi Sağlıcakla kavuşsun yavrularına Allah'ın izniyle :)
hamilelik vücuda ne kadar da çok etki ediyor. benlerim bile arttı. neyse hayırlısıyla doğsunlar artık olacak bunlar :))

hamilelik vücuda ne kadar da çok etki ediyor. benlerim bile arttı. neyse hayırlısıyla doğsunlar artık olacak bunlar :))
Evet canım aynen öyle vücudumda değişmeyen yer kalmadı ama herşey çocuklarımız için anne olmak kolay değil diye Boşa demiyorlarmış demekki bide bu daha başlangıç doğduklarında nasıl olur hiç bilmiyorum :))

Anlasilan bu hic bitmiyor bende tasinmak istiyorum akrabalar cok yakiniz sureklj aile sıkıntilari evin.icinde tatilinde bile esimin rahat birakmiyolar bizi istedin gibi giyinemezsin yiyemezsin yatamazsin banyo edemezsin ev surekli batiyor ya gidelim diyorum esime yavrumuzla sıkıntısiz b yyasiyalim die kaynanminda ailesi oldu icin bunlar tabi burdan cikmak yok cikarsak koye.cikacaz yani hepden daha akraba icind die karisip karisip duruyor evin herseyi karisiyor sanki misafirim burda bazende.hizmetci gibi sinirlerim bozuluyo hamilelim.son zamanlari esimin sureklj eski sevgili muhabbeti yapiyo cok daraldim artik esime diyorum dogum gelmesin die sacmalama deyip duruyor bogacam bunu ya cocum.isimde karisiyo annesi benim hersey atlio bazen deli oluyorum dogurcama karnimdanmi sevsem diyorum
Allah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.

iyi geceler kizlar gelemedim hic bugun yarin sabah annem ve kv gelicek temizlik falan yaptim camasir suyuyla mutfagi banyoyu lavabolari vs yikadim esim evi supurdu ben sildim toz aldim cok yorgunumm bacaklarimida aldim sali gunu dr cati muayenesi yapar mi acaba 37+3 oluyorum o zaman
Ben de o muayeneyi bekliyorum .. Bu hafta mı yapacaksınız dedim yok bir sonraki hafta Demişti .. Bu hafta bende kontrole gittiğiMide Perşembe günü 37+ 5 filan olacam sonraki haftaya 38 küsür olmuş olacam geç mi erken mi bilemedim .. Kişisel temizliği bende bu çarşamba halledeyim diyorum Perşembe ne olur ne olmaz ..

Back