- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende plasenta yaşlanması var, 34. haftadan beri.. sürekli bir stres, korku yaşıyorum.. kızım azıcık hareket etmese aklım çıkıyor doktor kontrolü altındayım ama bu stres beni benden aldı yani. Doğsun artık offaynen gün beklemek cok zor helede geceleri
seninde cok az kalmis gecer cabucak merak etme sezeryan mi normal dogum mu ?bende plasenta yaşlanması var, 34. haftadan beri.. sürekli bir stres, korku yaşıyorum.. kızım azıcık hareket etmese aklım çıkıyor doktor kontrolü altındayım ama bu stres beni benden aldı yani. Doğsun artık off
göğüsten elle süt sağma tekniğiyle kontrol edin, internette vardır heralde. Benim göğsümde çok büyüdü.. öyle kendi kendine süt gelmiyor,, bilinçli sağınca ucu ıslanıyor. doktora sordum normalmiş.Kızlaar göğüslerinden süt fln gelen var mı? Bende ses seda yok ya yanları biraz sertleşti ama alt tarafı yumuşak gibi halen.. 3 beden büyüdü umarım sütümde ters orantı yaşamam..
bir de krem sürceğim zaman fark ediyorum ateş gibiler. Vücudum ztn sıcak ama göğüsler 1-2derece daha fazladır. Sizin de öyle mi?
normal görünüyor, hareketlerini sürekli kontrol et dedi doktorum. Şimdilik hareketliyiz, aksi bir durumda hemen gelmemi söyledi. Benim durumumda olanları bahsettiğim durumlarda genelde sezeryana almışlar. Ama ben normal için bekliyorum tabikiseninde cok az kalmis gecer cabucak merak etme sezeryan mi normal dogum mu ?
sizinde az kalmış bu arada. Arada kasıklarınızdan adet sancısı gibi bir ağrı giriyor mu sizinde merak ettim?geceleri uyumaya calisiyorum ama defalarca kalkmaktan bunaldim artik birde kabuslar ekleniyor sanirim rahat uyuyamadigim icin böyle ayakta takiliyorum gecmek bilmiyor geceler
umarim dilediginiz gibi kolayca ve saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginizanormal görünüyor, hareketlerini sürekli kontrol et dedi doktorum. Şimdilik hareketliyiz, aksi bir durumda hemen gelmemi söyledi. Benim durumumda olanları bahsettiğim durumlarda genelde sezeryana almışlar. Ama ben normal için bekliyorum tabiki
evet her gun neredeyse oluyor normalde yürümekte de cok zorlaniyorum ben artik baya asagi indi benimkisi o yüzden sanirim.insallah carsambaya kadar sabreder yavrum :)sizinde az kalmış bu arada. Arada kasıklarınızdan adet sancısı gibi bir ağrı giriyor mu sizinde merak ettim?
kesinlikle anlarsiniz :) ben carsamba gunu sezeryan oluyorum ilk iki dogumum normal oldu bu ilk defa sezeryan olacak ,benim ilk ikisinde sancim gelmedi evde. hep hastanede tattim o duyguyu.bu sefer bana da cok farkli olacak cok heyecanliyim o yüzdençok heyecanlısınızdır :) benim henüz aşağıda değil, 3 parmak aşağıda, 4 parmak diyorlar ya hani :) sizin de normal sanırım, doğum sancısı nasıl bişey merak ediyorum, arada giren ağrıları tarif ediyorum bazen yakınlarıma da yook öyle değil diyorlar. gerçekten gelince anlarmışım nasıl bişey :)
benim büyümesine büyüdü ama sertlik yok yumusak sikarsan su gibi cikiyor az o kadar.[/QUO
sıkmıyorum ben ya ne bilim cesaret edemedim. Erken doğum riskimiz vardı doktor elleme tetikler demişti ondan heralde
Biz daha bekliyoruz. Allah yardımcın olsun canımYarin buyuk gunnnnn
Kaldimi dogum yapmayannn:)
aslinda evet kendim tercih ettim 2. dogumum zor olmustu baya atlatamadim o stresi tekrar yasamaktan cok korktum o yüzden sezeryan tercih ettim yoksa bir problem yoktu.zaten neredeyse 40. haftada alacaklar kizimi dedim o vakte kadar kendi gelirse normal dogar olmadi sezeryan diye :) carsamba randevumuz..kendiniz mi tercih ettiniz? umarım herşey umduğunuz gibi olur. Ben normal doğumdan hiç korkmuyorum ama sezeryan korkutuyor beni neden hiç bilmiyorum :)
inşallah herşey günlünüzce olur, sağlıkla alırsınız kızınızı kucağınıza :) inşallah ben de tabi :)aslinda evet kendim tercih ettim 2. dogumum zor olmustu baya atlatamadim o stresi tekrar yasamaktan cok korktum o yüzden sezeryan tercih ettim yoksa bir problem yoktu.zaten neredeyse 40. haftada alacaklar kizimi dedim o vakte kadar kendi gelirse normal dogar olmadi sezeryan diye :) carsamba randevumuz..
amin insallahinşallah herşey günlünüzce olur, sağlıkla alırsınız kızınızı kucağınıza :) inşallah ben de tabi :)
Benim de daha farklı. Sürekli arıyor. Sürekli her şeye karışıyor. Beni yönlendirmeye çalışıyor. Hizmet beklemiyor tamam ama o kadar her şeye burnunu sokuyor ki artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Başkalarından örnek veriyor benim hamileliğimle kıyaslıyor. Sinirden ağlıyorum sürekli gizli gizli. Eşime de anlatmak istemiyorum. İçimde kalıyor..
Nr zaman girsem çevrimiçisin :) uykuu düzeniimiz aynı sanırım.. 2-3saatlikamin insallah
Düzen filan kalmadı bende şimdi uykuya hasret dogunca hasret ne yapıcaz bilmem :))Nr zaman girsem çevrimiçisin :) uykuu düzeniimiz aynı sanırım.. 2-3saatlik