Fatmacım hep ikinci sezeryan daha zor olur diyolar ya zaten.Canları saolsun hayırlısıyla bebeklerimizin sağlığı iyi olsunda toparlarız inşallah.Bide yaşda arttı tabislm kızlar .doğumdan sonra çok takılamıyoruz malesefki.gelen giden bebek çok vakit alıyor tabi bide evde kızımda var.herşeyi dengelemeye çalışıyoruz.
bu sezeryanım neyden kaynaklı bilmiyorum ama zorladı beni ilk kızımda çok daha rahattım.yataktan kalkmak çok zor yan yatamıyorum dürekli sırt üstü yatmam gerekiyor.ama hepsi geçecek inşallah.her ne şekilde olursa olsun doğum çok zormuş hepsinin zorlukları ayrı.
yinede anne olmak çok güzel minik erkeğim çok tatlı şükrediyorum hep allahın bir lütfu bu rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah.
Mekselina Eshab-ı Kehf te ki yedi uyurların isimlerinden biri canım.Yemliha, Mekselina, Mislina, Mernuş, Debernuş, Şazenuş, Kefeştatayyuş.berre konulması sakıncalı isimlerden cnm peygamber efendimiz değiştirmiş..
mekselinayı ilk defa duyuyorm değişikmiş..
Hesabın doğru 37 bitiminden itibaren 112 gün 16 hafta.Doğumun ne zaman olduğu önemli değilEe 5 hafta nerde bence 37 de ayrıldin 16 hafta ekle hangi tarihe geliyor aynı hesaba gelmiyor mu ben mi yanlış yapiyorum
Allah analı babalı büyütsün canım.İnşallah tez zamanda çıkar küvezdenBen spinal yonunden hic sikinti cekmedim.ignenin girisini bile hissetmedim diyebilirim.dokunduklarini hissediyosun ama aci yok.bebegini hemen gormen ve ameliyattan sonra 5-6 saat agri hissetmememen de bu isin luksu bence..
Gözün aydın maşallah sizeKızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)Kızım hatice rana m dünyaya geldi Rabbim hayırlı mutlu huzurlu omurler nasip etsin bize.nasil anlatılır bu güzel duygu.27/02/2015 (persembe yi cumaya bağlayan gece 04:00)
O eskidendi 38+3 de sezeryan doğumum var.3 haftanın sadece 9 gününü kullanıyorum.12 gün 13 haftaya ekleniyor.Toplam 112 günyalnız 16 hafta diye bir süremiz yok 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası var aynı zamanda doğum öncesi 8 haftanın n fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliosunuz yani totelde en fazla 13 hafta doğum sonrası izni hakkımız var . bebek doğduğu gün itibari ile doğum sonrası izin başlar.
Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
hayirli olsun allah anali babali büyütsün insallahKızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
32 den itibaren 16 hafta olmuyormu kızlar ya.... çünkü 32 haftadan sonra yasal olarak izne çıkabiliyoruz 40 hafta olarak hesaplandığı için 8 hafta öncesinde ayrılabiliyoruz.. ama bizler çalışarak doğum sonrasına aktarmak istediğimziden 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalıştırabiliyoruz ..37 den sonra rapor bile alınsa çalışılamıyor zaten... yani doğum öncesi 3 hafta izinli olup 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyoruz.. doğum sonrası 8 ve doğum öncesinden 5 hafta =13 hafta olarak hesap ediyoruz... böyle değilmi....??Hesabın doğru 37 bitiminden itibaren 112 gün 16 hafta.Doğumun ne zaman olduğu önemli değil
Tamam canim 3 hafta daha ekle 37 den 40 a geçen süre 13 +3=16 yani aynı kapıya çıkıyor32 den itibaren 16 hafta olmuyormu kızlar ya.... çünkü 32 haftadan sonra yasal olarak izne çıkabiliyoruz 40 hafta olarak hesaplandığı için 8 hafta öncesinde ayrılabiliyoruz.. ama bizler çalışarak doğum sonrasına aktarmak istediğimziden 32 de çalışabilir raporu alıp 37 ye kadar çalıştırabiliyoruz ..37 den sonra rapor bile alınsa çalışılamıyor zaten... yani doğum öncesi 3 hafta izinli olup 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyoruz.. doğum sonrası 8 ve doğum öncesinden 5 hafta =13 hafta olarak hesap ediyoruz... böyle değilmi....??
Pazartsi yapilck isitme testi. Topuk kani cok kotytu cnm ya. Bn agldm esimn de gozleri doldu. Kiyamadm kuzumn canini yaktlrmerveteacher Maşallah minnosa :) işitme testini yaptirdiniz mi,topuk kani verdiniz mi..
Topuktan kan verme işkence gibiydi
sanrm meme ucu çatlağndan kurtulamayacağızilk çocuğumda gögüs yarasından çektiğim için 2 ay önceden başladım ama yine başladı yaralar sanırım biraz vücud yapısıylada alakası var .inşallah bu sefer çabuk geçer.
Dogurdktn sonra gor bide sen. karnima bakasim gelmio. Catlklr var karnm burusmus kahvrngi cizgi kotu duruyoGöbeğimde taze taze pembe çatlaklar görüyorum son haftamda yapılır mi bu bana
Dogurdktn sonra gor bide sen. karnima bakasim gelmio. Catlklr var karnm burusmus kahvrngi cizgi kotu duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?