Ya kizlar yarin sabah doktora gtcm uyuyamadim daha iyi mioff off en son tahlilim cuma gunu 945 ti acep yarin nolacak
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benim de çok yürüdüğümde bir de yağışlı havalarda ağrır.ama şimdi evdeyiz hiç bişi yaptığım yok.sıkınca acıyor eğilirken acıyor falan şaşkınımBacak agrısı bendede sürekli var cnm ya
Günaydınlar kızlarrr
geçmişi okudum da öğretmen hamileler topiği gibi maşallah
ben öğretmen değilim yine de burada kalabiilir miyim
benim de çok yürüdüğümde bir de yağışlı havalarda ağrır.ama şimdi evdeyiz hiç bişi yaptığım yok.sıkınca acıyor eğilirken acıyor falan şaşkınım
tabi ki de kalabilirsinmart annişleri topiği burası
Günaydın taze anneler ....
Günaydın taze anneler ....
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ya. bence sen bugün keseyi göreceksin
Canim keseyi gordummm :) 9.2 mm 4+ 5 dedi doktorum ben 6 haftalik demistim sat a gore ama gec dollenme olmus herhalde :) simdi o hamilelik takvimini nasil degistircem hangi tarihi yazmam gerekki oraya dogru olsun :)
Canim keseyi gordummm :) 9.2 mm 4+ 5 dedi doktorum ben 6 haftalik demistim sat a gore ama gec dollenme olmus herhalde :) simdi o hamilelik takvimini nasil degistircem hangi tarihi yazmam gerekki oraya dogru olsun :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü[/QUOTE
canım benim çoook sevindim ne güzelll
onu hiç bilmiyorum ki canım ben daha hamilelik takvimi bile yapamadım :26:
Merhaba arkadaşlar.bende 31 yasindayim.ve ikinci bebegime hamileyim.bir kizin var 33 aylik.bakalim inşallah ikincisi de saglikla doğar.SAT : 26 mayis.muhtemel d.t. 1 mart gözüküyor.ilk bebegimdede burada ekim anneleri olarak çok güzel paylasimlarimiz olmuştu.inşallah sizlerle de olur.hepimize hayirli saglikli hamilelikler...beni de listeye ekleyin :)
oh ne güzel hayırlı olsun kese görünmüş.bende merak ediyorum aslında ama 4 günüm var gidip bakabilmek için.gerçi sat a göre 5+3 görünür heralde değilmi.sizin vajinal ultrasonla mı baktılar?
günaydınlar :) muhtemel doğum tarihiniz 7 mart gibi görünüyor. takvimde muhtemel doğum tarihini yeniden girerseniz düzelecektir. tebrik ederim inşallah kolay bi gebelik geçirirsiniz :) ben de umudumu geç döllenmeden yana taze tutuyorum bugün 3. gün adetim geçti. adetten bir gün önce kanda çıkmamıştı o yüzden salıya kadar olmazsam tekrar baktıracam inşallah o zaman çıkar yoksa da yapacak bişey yok :)
Sagol canim eve gecince degistirecegim insallah cikar insallah canim kotu dusunme
günaydıııııııın
kese ne zaman görünüyor? sonra içinde bebek mi olacak?
bat a göre 6.hafta benim yrn dr gideceğim ne görürüm ki
keseyi görürsünüz, sonraki hafta bebeği görür ve kalp atışlarını da duyarsınız :) tebrikler :)
Kizlar gunaydin.. Kan verip geldim. Insallah yukselmistir degerim. Aramiza Yeni katilan arkadaslar hayirli olsuuun :) bi de aramizda ikizlere hamile olan varsa betahcg kac cikti yazabilirmi?
Cnm ikizde kan degeri farklı mi cikiyor.bizim ailedede ikiz var.merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?