- 7 Nisan 2011
- 1.837
- 647
- 248
İnşallah ikizdirde ondan gözükmemiştir cnm sen cumamı gidecektin dr.a
Cuma gidecegim insallah iyi haberler alirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ikizdirde ondan gözükmemiştir cnm sen cumamı gidecektin dr.a
alttan muayene etmez cnm eger vajinal usg ile bakmak isterse baktırmazsın zorla yapmaz kimse bir şey .benim ilk kızımda dr hiç vajinal bakmadı çatı muayenesine kadar 36.haftada oda
elinde hangi folik asit var bilmiyorum folbiol se günde bir tane içeceksin .değere göre verilmiyor folik asit .hangi ilaç ise yaz buraya kullananlar yardımcı olacaktır.
folidoce var
400mcg folik asit + 2mcg b12 vitamini yazıyor
fatmaipek bende anasınıfı öğretmeniyim 11. senem meslekte 34 yaşındayım
Bide arkadaş çıkarmışız.bende 34 yaşındayım 10 yıldır mebde çalışıyorum :)
Martta ogretmenler doguracak desenize :) ne cok ogretmen olduk burda :) kendimi ogretmenler odasinda gibi hissetmeye basladim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ilk sayfalarda yazmıştım mart nisan ayları ögretmenlerin ayı :)
Hakikaten oyleymisss :)
Martta ogretmenler doguracak desenize :) ne cok ogretmen olduk burda :) kendimi ogretmenler odasinda gibi hissetmeye basladim
demi yaaBide arkadaş çıkarmışız.bende 34 yaşındayım 10 yıldır mebde çalışıyorum :)
Ilk sayfalarda yazmıştım mart nisan ayları ögretmenlerin ayı :)
kesinlikle doğru canım,dönemi kapatmak için tercih edilen zamanlar.
demi yaa
fatmaipek neden ikizde geç görünür
Günaydın taze anneler ....
Günaydıınn
Ben gibi halsiz olan,hep yatmak isteyen var mı? bacaklarım da ağrıyor ne iş anlamadım![]()
Günaydın taze anneler ....
Günaydıınn
Ben gibi halsiz olan,hep yatmak isteyen var mı? bacaklarım da ağrıyor ne iş anlamadım![]()