• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alttan muayene etmez cnm eger vajinal usg ile bakmak isterse baktırmazsın zorla yapmaz kimse bir şey .benim ilk kızımda dr hiç vajinal bakmadı çatı muayenesine kadar 36.haftada oda

elinde hangi folik asit var bilmiyorum folbiol se günde bir tane içeceksin .değere göre verilmiyor folik asit .hangi ilaç ise yaz buraya kullananlar yardımcı olacaktır.

folidoce var

400mcg folik asit + 2mcg b12 vitamini yazıyor

Bide arkadaş çıkarmışız.bende 34 yaşındayım 10 yıldır mebde çalışıyorum :)

Martta ogretmenler doguracak desenize :) ne cok ogretmen olduk burda :) kendimi ogretmenler odasinda gibi hissetmeye basladim ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Martta ogretmenler doguracak desenize :) ne cok ogretmen olduk burda :) kendimi ogretmenler odasinda gibi hissetmeye basladim ;)

Ilk sayfalarda yazmıştım mart nisan ayları ögretmenlerin ayı :)

Hakikaten oyleymisss :)

İzin açısından iyi oluyor ama demi eylüle kadarda bebecikler iyice büyümüş olur.benim ark.eylül sonu dogum yapacak dogum öncesi izinler yaz tatiline geliyor. Ve 2.dönem mecbur işe gelcek daha 4 .5 aylık bebegi varken

Kizlar merhaba? Nasil gidiyor hamilelik? ;) benim yarin kan tahlilim var, insallah deger artmistir dua edin bana noluur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle doğru canım,dönemi kapatmak için tercih edilen zamanlar.

Ya kizlar yarin sabah doktora gtcm uyuyamadim daha iyi mi :( off off en son tahlilim cuma gunu 945 ti acep yarin nolacak

demi yaa

fatmaipek neden ikizde geç görünür

Şöyle düşün cnm 3000 degerin var tek olsa daha net görünür ama ikizse 1500 +1500 olacaktır görünmeyebilir.tabi çogu ikizde deger daha yüksek oldugundan görünebilirde.yani hiç bir durumun garantisi yok bekleyip görecegiz.sanada mı 2 tane transfer edildi.

Back