sağlık ocağına kese ve kalp atışını duyduktan sonra kayıt yaptır cnm bizimki öyle demişti
teşekkür ederim canım bende öyle yaptırayım

sen keseyi görebildin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlık ocağına kese ve kalp atışını duyduktan sonra kayıt yaptır cnm bizimki öyle demişti
teşekkür ederim canım bende öyle yaptırayım
sen keseyi görebildin mi?
Sagolasin cnm yolclk iyi gecti simdi dr a gidyrm insllh o da ii gecer :)Zumremm kendine dikkat et bidaha olmaz insallah sagsaglim gecsin yolculugun canm
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
perşembe günü gideceğim cnm inşallah görmek nasip olur.
kese görmeye giderken bol su için kızlar usg de daha rahat görünüyor.
senin sat ne zamandı? evet haklısın sıkışmak gerekiyoröyle daha güzel gözüküyormuş
![]()
Yakinmis bize biz de urfa siverekteyzNeredesiniz biz dort yil erganide görev yaptik dbakirda
Sagolasin cnm yolclk iyi gecti simdi dr a gidyrm insllh o da ii gecer :)
ye ekşiyi doğur ayşeyi ....desemde ilk başlarda ekşi ve tuzlu şeyler çok yeniyor mide bulantısına iyi geldiğinden
Yakinmis bize biz de urfa siverekteyz
hayırlı haberlerini bekliyoruz .nereye geldin tatil için
beklemek çok heyecanlıacaba ne yapıyor içimde diye düşünmekten alamaıyorum kendimi.
ben bir de sabah hap akşam jel şelinde progestan alıyorum.özellikle hap çok fena yapıyor beni.
Bn de iyi bi dr arastrcktm tatil dönüşünde siverekte yok çünkü. Peki hangi dr iyimis ? Bizm de 2 yil kaldi dua edin de bebegmzle cabucak bitsin . Dedgn yerlre gittm bn de yakin buraya.Benim siverekten arkadaslarim diyarbakirda universal hospital a geliyordu siverek e birkac kez gittim erganiye cermik arayoluyla bir saat mesafedeydi sukur zorunlu hizmet bitti gecen yaz tayin istedim ama esimle ayri dustum simdi es durumu bekliyorum
bende kullanıyorum crinone jel sabah akşam gına geldi kullanmaktan birde haftada bir proluton depot vurduruyorum.hergün vurulduğum hiboru saymıyorum içim dışım ilaç iğne oldu bazılarını kesseler bari .herşey bebişler için ama demi.
evet her şey onlar için :))
benimki de crinone.ben mayıs başı klomen kullanmıştım crinoneyi gebe kalırsam diye vermişti.hatta çatlatma iğnesi bile elimde kaldı çünkü yumurtalar doktorun çağırdığı günlerde gelişmedi.üstüne regly gördüm ve doğal yolsan kaldım :))
doğal yoldan olduysa niye kullanıyorsunki crinone çokda pahalı herkesde yazmıyor çok sıkıldım ilaç yazdırmaya uğraşmaktan ben
Aldgnz hap ve jel ne icin ? Sizde de bnmki gibi bi sorun var progestani lekelenme icn duymstm dabende kullanıyorum crinone jel sabah akşam gına geldi kullanmaktan birde haftada bir proluton depot vurduruyorum.hergün vurulduğum hiboru saymıyorum içim dışım ilaç iğne oldu bazılarını kesseler bari .herşey bebişler için ama demi.
Universal da zeki akkumBn de iyi bi dr arastrcktm tatil dönüşünde siverekte yok çünkü. Peki hangi dr iyimis ? Bizm de 2 yil kaldi dua edin de bebegmzle cabucak bitsin . Dedgn yerlre gittm bn de yakin buraya.
hayırlısıyla allah gönlünüze göre verir inşallah. benimde kızım olduğu halde ikincisi de kız olsa daha mutlu olurum ama önce sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.[
inşallah yaa kız çocuğu başka oluyor oluşlarımda çok tatlı ama çok seviyorum kız çocuklarını neyse dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı olsun zaman ne gösterecek bakalım
/
Cok tesekkr ederm cnm sagolasin bn dd bunlrdn birine giderm buyuk ihtmlle zeki akkuma bnm bi arkdsm da gidio cok memnun da o da dogum yaptrmiyoms o yuzden onu eledmUniversal da zeki akkum
memorial da burhan bey
genesis te ugur deger
ben oglumu genesiste sukran kopal da dogurdum sonra izmire tasindi simdi zmirde yine kendisine gitmeyi planlıyorum