2015 Kasım İkiz Anneleri :)

Seninle aynı haftadayız .drun doğum tarihi verdi mi-nasıl geçiyor hamileliğin cinsiyetler belli mi kaç kilolar ay çok soru sordum☺️
İkiside erkek canm kasım 15 e gelirsen ii dedi artık ağırlaştım tabi zorlanıyorum ama çok şükür cnm ciğer geliştirici faln oldum sen oldun mu

Kızlar ben doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.
Gözünaydin cnm allah anali babalı büyütsun inşallah

Seninle aynı haftadayız .drun doğum tarihi verdi mi-nasıl geçiyor hamileliğin cinsiyetler belli mi kaç kilolar ay çok soru sordum☺️
Senin sancin olmuş geçmiş olsun bn daha hicbir sıkıntı yaşamadım allaha çok şükür ama artık iyice ağırlık çöktü bacak aram çok agriyo ve yatakta dönmek zorlaştı dr tutabildigin kdr tutucan diyor bakalım hyrlisi kilolarını söylemiyor en son 1750 di 10 gün önce

Pazartesi kontrolüm inşallah o zamana kadar bi sıkıntı olmazsa. Şimdilik bi sıkıntı yok görünürde, umarım içerde de yoktur. Bu önümüzdeki haftanın tatil olması canımı sıktı sadece. Planlı sezeryan olsun istiyorum hep. Sen ne alemdesin? Gittin mi doktora?
Benimde pazartesi kontrolüm merak ediyorum ne diyecek dr. Ben 2-3 hafta daha beklemekten yanayım tabi benim bıdıklarım da dayanirlarsa

Doğa tebrik ederimmmm:) Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin :) darısı başımıza.Bizimkiler de 33. Haftada . 2350 biri ,2150 biri olmuş.Doktorumuz küvez ihtimalini kaldırdık dedi.Çok sevindik.10 kasım civarları diyoruz , ama inşallah beklerler

Benimde pazartesi kontrolüm merak ediyorum ne diyecek dr. Ben 2-3 hafta daha beklemekten yanayım tabi benim bıdıklarım da dayanirlarsa
2,3 hafta dediğin 39 oluyo bize farkında mısın:) hayırlısı olsun tabi de ben sanmıyorum o kadar dayancaklarını benimkilerin. Belki de inanmakla ilgilidir. Ben de çok merak ediyorum ne dicek doktor bakalım. Hayırlı haberler alırız inşallah.

Doğa tebrik ederimmmm:) Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin :) darısı başımıza.Bizimkiler de 33. Haftada . 2350 biri ,2150 biri olmuş.Doktorumuz küvez ihtimalini kaldırdık dedi.Çok sevindik.10 kasım civarları diyoruz , ama inşallah beklerler
Maşallah nerdeyse tek bebeğe göre doğum yapacaksın. Bazı doktorlar 38. Hafta ikize göre 41 demek diyomuş. Sıkışmasınlar içerde:) hakkında hayırlısı olsun.

2,3 hafta dediğin 39 oluyo bize farkında mısın:) hayırlısı olsun tabi de ben sanmıyorum o kadar dayancaklarını benimkilerin. Belki de inanmakla ilgilidir. Ben de çok merak ediyorum ne dicek doktor bakalım. Hayırlı haberler alırız inşallah.
Benimkiler 2 hafta geriden geliyor o yüzden birazdaha bekleriz inşallah

Arkadaslar bugun kntrolumuz vardi.
32+1 olmusuz.
1903 ve 2200 olmus kilolari.
Ben de toplam da 12 kiloya ciktim cok sukur. Gayet iyi dedi dr.
Fakat, haftaya ciger gelistirici igne olacakmisim. Edindigim bilgilere gore kilosu az,gelisimi geride olanlara veriyorlar. Riskli bir durum mu vardir yoksa tedbir amacli midir sizce? Iki gun boyunca 2 kez olacakmisim.

Arkadaslar bugun kntrolumuz vardi.
32+1 olmusuz.
1903 ve 2200 olmus kilolari.
Ben de toplam da 12 kiloya ciktim cok sukur. Gayet iyi dedi dr.
Fakat, haftaya ciger gelistirici igne olacakmisim. Edindigim bilgilere gore kilosu az,gelisimi geride olanlara veriyorlar. Riskli bir durum mu vardir yoksa tedbir amacli midir sizce? Iki gun boyunca 2 kez olacakmisim.
Benimki rahim ağzı kısalınca vurdurttu. Doktordan doktora değişiyo. Bazıları bi sıkıntı olmasa da vurdurtabiliyo.

Bugün tam 36+0 ız kizim 2141 oğlum 2163 kg.olmuş dr. Normal dedi ben normal doğum istedigim icin randevu vermedi sezeryan isteseydim dogum randevusu verecekti herşeyin hayırlısı artık icim daha rahat 2 kiloyu şükür geçtik

Merhaba anneler. Biz dr dan yeni çıktık. Nst miz iyi çıktı. Tahlillerimizde iyi sadece idrarda enfeksiyon varmış. Bi ilaç verdi. Kızımın gelişimi iki haftaya yakın gerideymiş. Moralim bozuldu. Şimdide üzgün üzgün oturuyorum.

Kızlar merhaba, Bende 2014 aralık annesiyim.Rabbim sağ salim elinize kavuştursun bebişlerinizi inşallah. Kızım 10 aylık şu an eşim çalışmama musade etmediği için evde kokulu taş ve sabun yapıyorum.Fiyatlarım 1.5 TL'den başlıyor isteyen olursa mesaj atabilir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba anneler. Biz dr dan yeni çıktık. Nst miz iyi çıktı. Tahlillerimizde iyi sadece idrarda enfeksiyon varmış. Bi ilaç verdi. Kızımın gelişimi iki haftaya yakın gerideymiş. Moralim bozuldu. Şimdide üzgün üzgün oturuyorum.
Hiç moralini bozma benimkilerde geriden geliyor yinede şükürler olsun zayiflar ama sağlıklılar. Ben birde pek inanmiyorum bu ölçümlere hic sıkma canını

Gittim canım. Cumaya çağırdı kontrole , açılma falan olursa alcak sanırım cuma. Yoksa pazartesiye kalcak heralde. Maşallah ne cesaretlisin, normal istiyosun.
Hakkında hayırlısı ben daha beklemek istiyorum ele avuca biraz sığsın. Kilosu icin birsey dedimi biz aynı tarihliyiz merak ediyorum benimkiler cokmu geride diye

Merhaba arkadaslar.Benim de bugün doktor kontrolum vardi.Nstden doktor hic emin olamadi sanki hrp ayni bebegin kalp atislarina bakiyoruz dedi.bebelerimin karnimdaki durusu o kadar garipmis ki tam olarak kilolarini bile olcemedi.Ayrica iki bebek birden kafayi dogum kanalina yaslamis.Hatta espri yapti kadin ikisi ayni anda cikmak istiyor diye.Bu arada kasintilarim fena artti.Karnimda kasidigim icin krater seklinde yaralar yaptim.Çünkü kasimazsam deli oluyorum.Bakalim dogjm ne zaman.Bu arada sancilarim da nst de 100ü gördü. Ona ragmen doktorum yakinda dogurmayacagjmdan emin gibi.Hatta dogumu haftaya bekliyor.Bakalim ne olacak.Hakkimizda hayirlisi artik.

X