2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Doğum sancilarm gelmiş kızlar,cihazla ve elle muayene ettiler başta her ıkisinede kasılmalar çok sık çıktı yatış verdiler...Serum arti iğneler oldum ciğer gelistiriciyide yaptılar aynı anda...başka iki iğne daha oldum onları bilmiyorm...karnim 10 dk da bir bir tarafa toplanıyor hala ve sancılar geliyor...Agrim çok fazla sırtım ve belim de dahil bunlara dikkat edin sakin ihmal etmeyin...Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarim bnm tek tk yazamıyorum serum var bi kolumda kusura bakmym
Cnm cok gecmis olsun umarim biran once atlatirsiniz

serenci serenci cok gecmis olsun canim. Serum rahatlatacak seni insallah. Pozitif düsün ve hep dua et canim. Benim de pazartesiden beri serum takili. Sanci cikmio nstde ama sertlesme sanci sayilabilirmis. Ama suan baya rahatladim serum sayesinde. Serum dedigim de sanci önleyici serum tabi.

Bende hiç sevmen salam sosis ama sucuğa bayılırım.şu an yemşyorum diyetteyim diye.
Peki canim nar yiyebilirmiyiz, en basta transferden sonra nar yemk veya suyunu icmek rahimde kasilmalara neden oluyormus diye yemedim. Suan yemekte sakinca varmi bilginiz varmi, ki yiyorum ama tedirginim

Canim valla ben kizimda o kadar cok nar yedim ki hatta tek aserdigim sey diyebilirim. Sonra doktoruma sordum zararliymis diye korktum. O da dediki bol vitaminli meyve ne zarari faydasi olur. Tabi bu benim tecrübem canim. Sen yine icini rahatlatmak icin doktoruna basvur istersen.
Peki canim nar yiyebilirmiyiz, en basta transferden sonra nar yemk veya suyunu icmek rahimde kasilmalara neden oluyormus diye yemedim. Suan yemekte sakinca varmi bilginiz varmi, ki yiyorum ama tedirginim

Tam bilmiyorum cnm, bende kulaktan dolma oyke birseer duydum ama dogruda olmayabilir ta, nar cok vitaminli bir meyve

Bende yedim birkac kez simdide alip yicem tam zamanida abartmadan yemenin zarari olacagini sanmiyorum

Kizlar galiba ben hepsini yan yana koyup cekmistim fotonun mesafesi uzak diye olmuyor bakin bu yakindan olunca indirildi ama tkrar cekemem artik yikayinca cekerim olurmu bu alt acmamiz buarada kizlar sampuan ,bez,mama onerileriniz nedir benim arastirmalarim sonucu mustela bakim urunleri bez olarak molfix mama isr sma olacak bunalri cok arastirdim yillardirda tecrube edenlere sahit oldum icin 20151015_163930.jpg

Bende yedim birkac kez simdide alip yicem tam zamanida abartmadan yemenin zarari olacagini sanmiyorum
Tam bilmiyorum cnm, bende kulaktan dolma oyke birseer duydum ama dogruda olmayabilir ta, nar cok vitaminli bir meyve
Canim valla ben kizimda o kadar cok nar yedim ki hatta tek aserdigim sey diyebilirim. Sonra doktoruma sordum zararliymis diye korktum. O da dediki bol vitaminli meyve ne zarari faydasi olur. Tabi bu benim tecrübem canim. Sen yine icini rahatlatmak icin doktoruna basvur istersen.
Anladim kizlar iki gunde bir tane yemek sorun olmasa gerek, zaten bn kasila kasila yasiuorum hamileligimi, abartmiuorum yemeyi ama galiba aseriyorum nara, ayva yemekte iyiymis, bebegin guzel huylu olmasi icin

Canlarim ya benim rahime baski yaoiyor ince bir sizi ve ayagim sizliyor cok korkuyorum.erken dogum olur diye sizdede oluyormu

Canlarim ya benim rahime baski yaoiyor ince bir sizi ve ayagim sizliyor cok korkuyorum.erken dogum olur diye sizdede oluyormu
Cnm sertleşmen var mı karında, kasık ağrın var ml? Bunlara dikkat et.rahim buyudugu içinde kaslar çekiliyor olabilir.kotkma cnm

Cnm sertleşmen var mı karında, kasık ağrın var ml? Bunlara dikkat et.rahim buyudugu içinde kaslar çekiliyor olabilir.kotkma cnm
Kasilma nasil oluyor bilmiyorumki ya ne oluyor anlamadim eve gidip yatacam bakim insallah gecer canim daha cook erken hepimize hayirli zamanimda dogumlar nasip olsun

Kasilma nasil oluyor bilmiyorumki ya ne oluyor anlamadim eve gidip yatacam bakim insallah gecer canim daha cook erken hepimize hayirli zamanimda dogumlar nasip olsun
Am
N cnm amin.kasılma karnın sertleşmesi ve biryerde toplanması gibi oluyor.dinlen gecer cnm .haberdar et lütfen

Mesela karnina elini koyunca sert mi. Normalde yumusak olmasi lazim. Kasilma olunca tas gibi oluyo. Farkedersin canim.

Mesela karnina elini koyunca sert mi. Normalde yumusak olmasi lazim. Kasilma olunca tas gibi oluyo. Farkedersin canim.
Yani normal sert ama tas gibide deil ay ne bilm anlamadim ki cok tecrubesizim galiba ondan ama dayanilmaz bir agrim olursa doktorumu aricam artik dua edelim birbirimize atlatalim sunlari

Yani normal sert ama tas gibide deil ay ne bilm anlamadim ki cok tecrubesizim galiba ondan ama dayanilmaz bir agrim olursa doktorumu aricam artik dua edelim birbirimize atlatalim sunlari
Evet canim hepimiz icin hayirlisi olsun. Ama anlasilmayacak gibi olmuyo merak etme canim. Kafana da hic takma. Dinlenmeyi ve suyu ihmal etme canim.

Evet canim hepimiz icin hayirlisi olsun. Ama anlasilmayacak gibi olmuyo merak etme canim. Kafana da hic takma. Dinlenmeyi ve suyu ihmal etme canim.
Tamam canim bel ayak agrim aradada baski oluyor ama dayanilmicak gibi deil sanirim haklisin takmamamda gerek korku artiyor gun gcetikce bu sevincimiz hic bitmesin sende dikat et kendine

Tamam canim bel ayak agrim aradada baski oluyor ama dayanilmicak gibi deil sanirim haklisin takmamamda gerek korku artiyor gun gcetikce bu sevincimiz hic bitmesin sende dikat et kendine
CNim bndede el ayak agrisi ozellikle sabahlari kalktigimda, sanki butun gece elma toplamisim dalindan, parmak uclarina kadr eklem agrisi oluyor. Rahimdede arada batma tarzi biseyler oluyo bnde, ama bel agrisina dikkat et

X