- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim inşallah kötü bişey yoktur. Mutlaka haber ver tamam mı?Kzuum yazamadım ben iyi değilim ya,yatıyorum akşam üstü sancim oldu 5-6dk sürdü o bi daha olmadı ama 5 dk da bir karnim bir tarafa toplanıp taş gibi oluyor ve bu 1 saattir oluyor 13 14 ü geçti 1 saat içinde dr umda konuştum hast geç serum verdiricem dedi esim de şehir dışında gelmek üzere hast gidicez dua edin karnim suan sağa doğru şiş ve taş gibi
Cnm cok gecmis olsun, sen sakin ol, benimde bugun kasilmalarim oldu, hrpimizde oluyor cnm.serum alirsan rahatlarsin, keske ayni sehirde olabilseydik . Kosar gelirdim. Haberdar et bizi cnm lutfenKzuum yazamadım ben iyi değilim ya,yatıyorum akşam üstü sancim oldu 5-6dk sürdü o bi daha olmadı ama 5 dk da bir karnim bir tarafa toplanıp taş gibi oluyor ve bu 1 saattir oluyor 13 14 ü geçti 1 saat içinde dr umda konuştum hast geç serum verdiricem dedi esim de şehir dışında gelmek üzere hast gidicez dua edin karnim suan sağa doğru şiş ve taş gibi
Ayyy cnm ya, merak etme gecer serumla. Srn stres yapma, o sancilar durduruluyor.rahim agzinda aciklik yok sanirim. Sukur gec kalmadin cnm, burada birbirimizle konusmanin da faydalari. Allaha emanet ol. Dua ediyorum cnmDoğum sancilarm gelmiş kızlar,cihazla ve elle muayene ettiler başta her ıkisinede kasılmalar çok sık çıktı yatış verdiler...Serum arti iğneler oldum ciğer gelistiriciyide yaptılar aynı anda...başka iki iğne daha oldum onları bilmiyorm...karnim 10 dk da bir bir tarafa toplanıyor hala ve sancılar geliyor...Agrim çok fazla sırtım ve belim de dahil bunlara dikkat edin sakin ihmal etmeyin...Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarim bnm tek tk yazamıyorum serum var bi kolumda kusura bakmym
Sağol canm bnm...Durduruyorlarmis suan bize öyle bilgi verdiler ama bu durum her halukarda erken doğum habercisiymis...Ayyy cnm ya, merak etme gecer serumla. Srn stres yapma, o sancilar durduruluyor.rahim agzinda aciklik yok sanirim. Sukur gec kalmadin cnm, burada birbirimizle konusmanin da faydalari. Allaha emanet ol. Dua ediyorum cnm
Su an 29. Haftadasin, hatta 30 a giriyoruz, haftamiz cok geride degil . Sanirim hastanede bir sure kalirsin cnm, aman iyi olun da en onemlisi o, artik cok cok dikkatli olmalisin tabi, bizde seninle ayniyiz , her an bizlerde de sanci olabilir cnm. 32 ye kadar gelsen bile cok iyi.ama merak etme 35 leri goreceksin, o kadar cok boyle hikaye gordum ki burada icini ferah tut.Sağol canm bnm...Durduruyorlarmis suan bize öyle bilgi verdiler ama bu durum her halukarda erken doğum habercisiymis...
Ayy canım benim bende senden haber bekliyordum. İnşallah allahin izniyle birsey olmaz merak etme sen. Suan bebeklerin kilolari nasilSağol canm bnm...Durduruyorlarmis suan bize öyle bilgi verdiler ama bu durum her halukarda erken doğum habercisiymis...
Canım çok geçmiş olsun. Seni çok merak ettik hepimiz. Sen içini rahat tut. Rahim ağzında Açıklık olmadığı sürece korkmana gerek yok. Serum ve iğnelerde sancın durdurulur. Bizi gelişmelerden haberdar et olurmu.Doğum sancilarm gelmiş kızlar,cihazla ve elle muayene ettiler başta her ıkisinede kasılmalar çok sık çıktı yatış verdiler...Serum arti iğneler oldum ciğer gelistiriciyide yaptılar aynı anda...başka iki iğne daha oldum onları bilmiyorm...karnim 10 dk da bir bir tarafa toplanıyor hala ve sancılar geliyor...Agrim çok fazla sırtım ve belim de dahil bunlara dikkat edin sakin ihmal etmeyin...Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarim bnm tek tk yazamıyorum serum var bi kolumda kusura bakmym
Allahim korusun sizleri canim, insallh gecer bu sancilar da hic biseycikler olmaz. Cok cok dikkatli ol lutfen, aynisi bndede var ama sanci yok, rabbime emanetler artik, bu durumda gecer insallh canim benim, inan ki aklimdaydn cikmzdin dun geceden beri, sukurki iyisiniz ignenide yapmislar. Durumundan haberdar et bizi ara ara canim, gecmis olsun tekrarDoğum sancilarm gelmiş kızlar,cihazla ve elle muayene ettiler başta her ıkisinede kasılmalar çok sık çıktı yatış verdiler...Serum arti iğneler oldum ciğer gelistiriciyide yaptılar aynı anda...başka iki iğne daha oldum onları bilmiyorm...karnim 10 dk da bir bir tarafa toplanıyor hala ve sancılar geliyor...Agrim çok fazla sırtım ve belim de dahil bunlara dikkat edin sakin ihmal etmeyin...Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarim bnm tek tk yazamıyorum serum var bi kolumda kusura bakmym
Ay canim cok gecmis olsun ogluslarin ve sen allaha emanetsiniz uzuldum cok ama bunada sukur biraz daha dayansin yavrularin az kaldi kavusmaniza haberdar et biziDoğum sancilarm gelmiş kızlar,cihazla ve elle muayene ettiler başta her ıkisinede kasılmalar çok sık çıktı yatış verdiler...Serum arti iğneler oldum ciğer gelistiriciyide yaptılar aynı anda...başka iki iğne daha oldum onları bilmiyorm...karnim 10 dk da bir bir tarafa toplanıyor hala ve sancılar geliyor...Agrim çok fazla sırtım ve belim de dahil bunlara dikkat edin sakin ihmal etmeyin...Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarim bnm tek tk yazamıyorum serum var bi kolumda kusura bakmym
cnm ben nete her zaman giremiyorum biraz sıkıntılı girince de bazen yazamıyorum kusura bakmayın ben doktora en som geçen ayın 22 sinde gitmiştim bi daha 2 kasımda gitmeyi düşünüyorumBiz iyi olmaya calisiyoruz , sizler ve bebisleriniz nasil. Cinsiyetler neydi bu arada kizlar, en son ne zamndi kontrolleriniz ve kac gram olmuslar? Pek yazmayinuz da
nasılsınız nsıl gidiyor hamilelikGünaydın cnm
Günaydın canım..Gunaudn herkese, inşallah hepimiz için özellikleserenci arkadaşımız için her şey çok guzel olur.şu mubarek gunde Allah yardımcın olsun ,musait olsugunda azda olsa yazarsın inşallah bize.
Cnm hamburger gibi mi diyosun? Ye cnm ne olacak.her gun yemiosun ki.Günaydın canım..serenci bir kezcik te olsa sadece iyiyiz biz hastanedeyiz der..genede haber verir..hani işlenmiş et yemeyin filan diyorlar yaa. Benim canım çok çekti yesem bir kez birşey olmaz demi...
Sucuk gibi :))))Cnm hamburger gibi mi diyosun? Ye cnm ne olacak.her gun yemiosun ki.
Heeee .ben çok yedim zaten:)))) iyi sucuk olunca sorun yokSucuk gibi :))))
Salam sosis hiç yemedim.Sucuk gibi :))))