Demirim 166 dan 35 düşmüş ilaç içtiğim halde...hemoglobin de sınıra yakın iste 10.5 ile 11 lerde takılıyor..sor bakalım kuzu seninki ne diyecek..sağol Canım yaa sana zahmet olcak sana amaaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demirim 166 dan 35 düşmüş ilaç içtiğim halde...hemoglobin de sınıra yakın iste 10.5 ile 11 lerde takılıyor..sor bakalım kuzu seninki ne diyecek..sağol Canım yaa sana zahmet olcak sana amaaa..
Buda erken doğum nedeni veya..doğumdan sonra anne de kanama riski oluyormuş..allahım sağlık la kavuştursun kuzularımıza...haftaya tsh kontrolüm de var dahileye doktoruna sorucam bakalım ne diyecek o bile ilaç içmek şart demişti...benimki peeekk rahat hep olur o kadar diyor..ille komalık olacak sin bu adamın müdahale etmesi için anladım ben tarzını bu adamın..Çok sevindim cnm ya.enzİmler bence daha önemli.şurada ne kaldı zaten :)) sıkıacagız dişimizi.
Merhaba kizlar nasilsiniz sizin hazirliklar tamam masallah bende daha hicbir hazirlik yapmadim hatta bu ayi bitireyimde sonra baslayayim diyorum gec kalmam heralde
Buda erken doğum nedeni veya..doğumdan sonra anne de kanama riski oluyormuş..allahım sağlık la kavuştursun kuzularımıza...haftaya tsh kontrolüm de var dahileye doktoruna sorucam bakalım ne diyecek o bile ilaç içmek şart demişti...benimki peeekk rahat hep olur o kadar diyor..ille komalık olacak sin bu adamın müdahale etmesi için anladım ben tarzını bu adamın..
Özel hastanedeki Kadın doğumcu ferro vermişti..dahiliye doktoru santafer fort verdi..perinatolog â kalsa ona da gerek yoktu..eczacı ya hangisi iyi ise onu ver demiştim..eczacı tanıdık ferro kabız yapmış ti benim kızı deyince..ayy dedim ben de de başladı bir kaç gündür ondan mi deyince dahileyicinin verdiğini santafer i önerdi..diğer herşeyi biliyorum canım..hepsini uyguluyorum sadece tiroid için sabah ac karınla ilaç ictigimi bildiği için doktorum..gece iç demir ilacıni demişti ..gece yatmadan önce içiyorum demir ilacini..sut yoğurt aksam tüketmem zaten...gündüz hallediyorum 2 aydır o kısmı da..ama genede düşmesi bu kadar ne yalan soyliyeyim üzdü beni..ilacın dozunu arttırması lazim yada daha etkili iğne ise onu vermesi lazim değil mi perinatolog un ???Canim Merhaba. Kan ilacı olarak hangisini kullanıyorsun en etkili ferro sanol diye biliyorum okuyorum arti aç karnına ve portakal suyuyla al şimdi portakal o kadar yoğun değil o zaman mandalina ye ilacı içer İçmez ben öyle yapıyorum.Birde kabızlık var mı varsa vücudun emiyordu ki ilacı tepki veriyor demektir.Çok takma kafana ben şekerimi kontrol altında tutmak zorunda olduğum halde her sabah tahin pekmez bi kaşık yiyorum gün içinde ayarlarsin yediklerinden çok geçmiş olsun canım içini ferah tut yükselir tekrardan kara üzüm pekmez domates kırmızı et ama yanında yeşillik kanı yükseltir arti kan ilaçla süt ve süt ürünlerinden uzak durmak kaydiyla
Özel hastanedeki Kadın doğumcu ferro vermişti..dahiliye doktoru santafer fort verdi..perinatolog â kalsa ona da gerek yoktu..eczacı ya hangisi iyi ise onu ver demiştim..eczacı tanıdık ferro kabız yapmış ti benim kızı deyince..ayy dedim ben de de başladı bir kaç gündür ondan mi deyince dahileyicinin verdiğini santafer i önerdi..diğer herşeyi biliyorum canım..hepsini uyguluyorum sadece tiroid için sabah ac karınla ilaç ictigimi bildiği için doktorum..gece iç demir ilacıni demişti ..gece yatmadan önce içiyorum demir ilacini..sut yoğurt aksam tüketmem zaten...gündüz hallediyorum 2 aydır o kısmı da..ama genede düşmesi bu kadar ne yalan soyliyeyim üzdü beni..ilacın dozunu arttırması lazim yada daha etkili iğne ise onu vermesi lazim değil mi perinatolog un ???
Canım ya benim ark götürdüm ya hamileymis:)))kutlama vs derken geç giriyorum kusura bakma ne olur...Sordum ben benim dr a...İlaç içtiği haldeyse ona bir baktirmasi lazım dedi başka bir rahatsizlik yüzünden olabilir dedi...Ama bak bu onun yorumu sadece kötü düşünme hemen ama sen onu ihmal etmeDemirim 166 dan 35 düşmüş ilaç içtiğim halde...hemoglobin de sınıra yakın iste 10.5 ile 11 lerde takılıyor..sor bakalım kuzu seninki ne diyecek..sağol Canım yaa sana zahmet olcak sana amaaa..
Evet bu sağlık ocağındaki fark..haftaya tsh kontrolüm var ona da soracagim bakalım orda hastanede yaptıracağım tahlili...Canim ben de sabahları troid ilacı alıyorum doktorum öğlen acken iç dedi bana kan ilacını evet kabızlık yapıyor ama Afedersin ben zorlanmıyorum ki bende normalde bile kansızlık vardı dahiliye hamile değilken vermişti bu ilacı hamilelikte 5.ayda başladım hep aynı yerde mi yaptiriyirsun tahlilleri yenilesen
Tamam kuzucum sağol ..teşekkürler ağzına yüreğine sağlık..bakalım tsh için gittiğim de o doktor ne diyecek..benim ki ne gıcık oldum aramadin adamı sormadin olması başka doktora gideriz gitmeyiz artik ona dedi..özellikle de dedim..birşey demeyecek normal gebelikte olan şeyler bunlar diyecek dedim..sen genede sor değiştiririz dedi..dun doktora mesaj attım iste tahlilleri..kan sulandığı için artık boyle olabilirmis..ilaca aynen devam dedi..eşime de söyledim içim rahat değil diye..simdi diyorki sen koskoca prof un dediklerine inanmıyorsun..bu adam ne dese inanmıyorsun..uffff yaaa...kimin de 2 ye cikartiyormus doktorlar kimine kan şurubu kimine iğne serum takviyesi oluyormuş..benim kansızlık çok düşük değil simdi ama demir deposu boşalırsa nolcak kansızlık da ilerleyecek..simdi yok yakın ken önlem ini arttırması lazim değil mi canım yaaa..benim mantığım mi ters..1,5 ayda 130 birim düşerse obur ay benim demir eksi 100 lerde olur...K kaderim35 canım kusura bakma giremedim ark götürdüm ya hamileymis ondan sonra tabi sağa sola haberdi vs vs derken bu saati bulduk k
Canım ya benim ark götürdüm ya hamileymis:)))kutlama vs derken geç giriyorum kusura bakma ne olur...Sordum ben benim dr a...İlaç içtiği haldeyse ona bir baktirmasi lazım dedi başka bir rahatsizlik yüzünden olabilir dedi...Ama bak bu onun yorumu sadece kötü düşünme hemen ama sen onu ihmal etme
Cnm ben demir hapini gunde uc defa iciyorumTamam kuzucum sağol ..teşekkürler ağzına yüreğine sağlık..bakalım tsh için gittiğim de o doktor ne diyecek..benim ki ne gıcık oldum aramadin adamı sormadin olması başka doktora gideriz gitmeyiz artik ona dedi..özellikle de dedim..birşey demeyecek normal gebelikte olan şeyler bunlar diyecek dedim..sen genede sor değiştiririz dedi..dun doktora mesaj attım iste tahlilleri..kan sulandığı için artık boyle olabilirmis..ilaca aynen devam dedi..eşime de söyledim içim rahat değil diye..simdi diyorki sen koskoca prof un dediklerine inanmıyorsun..bu adam ne dese inanmıyorsun..uffff yaaa...kimin de 2 ye cikartiyormus doktorlar kimine kan şurubu kimine iğne serum takviyesi oluyormuş..benim kansızlık çok düşük değil simdi ama demir deposu boşalırsa nolcak kansızlık da ilerleyecek..simdi yok yakın ken önlem ini arttırması lazim değil mi canım yaaa..benim mantığım mi ters..1,5 ayda 130 birim düşerse obur ay benim demir eksi 100 lerde olur...
Gunaydin cnm demir eksikligi halsizlik yapar cnm ama artik normal bunlar sonlara yaklasiyoruz biz suanda tek gebeliklerin son haftalarini yasiyoruz bebeklerin agirligi iki kese suyu ve iki plesenta vucut kaldirmiyorKızlar nasılsınız bugun? Benim hiç halim yok.sürekli uyku hali ve hep uzanıyorum
Benimde kan tahlilinde iyi çıkmış demir ama gece benim uykum gelmiyor .2 den önce yatamıyorum.sabah kalkıyorum 8.30 da.,birde bu hafta hemen hemen hergun dışardaydım.bugun dinleneyim artık.dediğin gibi tekil gebelikte 35-36 . Haftada gibiyiz cnm.Gunaydin cnm demir eksikligi halsizlik yapar cnm ama artik normal bunlar sonlara yaklasiyoruz biz suanda tek gebeliklerin son haftalarini yasiyoruz bebeklerin agirligi iki kese suyu ve iki plesenta vucut kaldirmiyor
Canım senin kaç demirin kanın..bastan beri 3 ile mi başladın..benimki arttırmadı iste dun sinir oldum...bir kaç gündür sabahları çamaşırıma yatakta iken ıslaklık geldiğini hissediyorum..pijamaya bile geçiyor..doktora gore hep suyum normal ama..hic dert sıkıntı bitmiyor yaa...korkular hep artıyor..Cnm ben demir hapini gunde uc defa iciyorum
Bende uyusam uyurum gibiyim canım..dun aksam da erkenden sızmışım zaten..uykumun arasında esim demir ilacı ni verdi iki parçada mandalin soktu agzima..sumsuklenip duruyorum valla evde..Kızlar nasılsınız bugun? Benim hiç halim yok.sürekli uyku hali ve hep uzanıyorum
Aynen 5 kadindan birinde goruluyormus..Ama tabikide yanında Allah korusun erken dogumu vs getiriyormus...Ona göre dr mu degistireceksin ilave ilaç mi kullanacaksin ona karar ver...Ama benim dr bi tahlil yapılması lazım dedi sen muhtemelen bikiyosundur onu aklımda tutamadım bide 3 kere sordum ins bebeklerin zekası bana benzemez :))))yine unuttum böyle çok e geçiyor içinde sen bana bildiklerini söyle ben hatırlarım arasındanTamam kuzucum sağol ..teşekkürler ağzına yüreğine sağlık..bakalım tsh için gittiğim de o doktor ne diyecek..benim ki ne gıcık oldum aramadin adamı sormadin olması başka doktora gideriz gitmeyiz artik ona dedi..özellikle de dedim..birşey demeyecek normal gebelikte olan şeyler bunlar diyecek dedim..sen genede sor değiştiririz dedi..dun doktora mesaj attım iste tahlilleri..kan sulandığı için artık boyle olabilirmis..ilaca aynen devam dedi..eşime de söyledim içim rahat değil diye..simdi diyorki sen koskoca prof un dediklerine inanmıyorsun..bu adam ne dese inanmıyorsun..uffff yaaa...kimin de 2 ye cikartiyormus doktorlar kimine kan şurubu kimine iğne serum takviyesi oluyormuş..benim kansızlık çok düşük değil simdi ama demir deposu boşalırsa nolcak kansızlık da ilerleyecek..simdi yok yakın ken önlem ini arttırması lazim değil mi canım yaaa..benim mantığım mi ters..1,5 ayda 130 birim düşerse obur ay benim demir eksi 100 lerde olur...
Selam cnm.Kızlar nasılsınız bugun? Benim hiç halim yok.sürekli uyku hali ve hep uzanıyorum
Bilmiyomki kuzum hic duymadım okumadim da günlerdir bakmaktan internete benim de beynim sulandı..cinnet geçirip doktora saldırsam daha iyi olcak galiba..için rahatlayacak..obur perinatolog hic te ihtiyacın oldumu ara gel vs demediği için gitmedim..içim sinmedi bir türlü o adama ayda bir kontrol mu olur yaa..perinatolog goyaaa..bugün o kadar meyva çikolata yedim..gittikçe hareketlerde azalıyor gibi..kapatcam interneti o olcak..herkesin ki farklı bir şey söylüyorAynen 5 kadindan birinde goruluyormus..Ama tabikide yanında Allah korusun erken dogumu vs getiriyormus...Ona göre dr mu degistireceksin ilave ilaç mi kullanacaksin ona karar ver...Ama benim dr bi tahlil yapılması lazım dedi sen muhtemelen bikiyosundur onu aklımda tutamadım bide 3 kere sordum ins bebeklerin zekası bana benzemez :))))yine unuttum böyle çok e geçiyor içinde sen bana bildiklerini söyle ben hatırlarım arasından![]()
Gün geçtikçe ağırlaşıyoruz canım. Bana gece uyku yok. Hergün 12.30 da kalkıyorum . Gün içerisinde yemeği bile zor yapıyorumKızlar nasılsınız bugun? Benim hiç halim yok.sürekli uyku hali ve hep uzanıyorum