2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende bulantılar bu hafta kendini gösterdi..Öyle gdip kusacak kadar olmuyor ama huzursuzda ediyor işte. Baş dönmem de birlikte olunca işyerinde masaya dayıyorum başımı. Ama ağzıma bir şeyler atınca duruyor sanki. Sürekli bir şey yemekte istemiyorum elbette bende kalorisi düşük atıştırmalar olsun diye ya mandalina yiyorum, ya beyaz leblebi vs..
Sizlerde de varmı peki? Bende hiç dinmeyen birde başağrısı var..İlaç alamadığımdan ağrıkesici yağ sürüyorum.O'da bir parça rahatlatıyor işte.

Gecmus olsun canim bende bas agrisi yok ama dayanilmayacak gibiyse doktoruna danis bisey onerir belki.

Kızlaarr hızınıza yetişemiyorum:) Bugün doğum günüm bi yandan face den kutlamalara cevap yazıyorum. Yataktan çıkamadım bugün :)
Bu arada bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım ben. Adet sancısı gibi ama baya şiddetli. Sonra lavaboya gittim başım döndü midem bulandı mide boş kusamadımda öğürdüm bir süre. ıyy iğrencim dimi detaylarıyla yazdım :) Öğürme sırasında feci terledim sonrada titreme geldi. Bunların toplamı 3 4 dakika sürdü aslında :) ama ben korktum biraz. Cuma keseyi görsemde içim rahatlasa​

Happy birthday to you o zaman sana:) Allah sevdiklerin ve ailenle saglikli hayirli uzun omurler nadip etsin insallah.

Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)
vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)
Bu arada Babam falan dedinizde. Benim Kayınvalide haalaa bilmiyor :KK70: Başkasından duyarsa artık bilemicemm. Kendisini seviyorum ama tüm dünyaya haber salar diye hala söylemedim :21:
ay eşin söylemedimi bizimki duramaz :KK70:
Benim kocam bu görmemişlikle oğlu olursa kesin kopartırda :)
Kızlaarr hızınıza yetişemiyorum:) Bugün doğum günüm bi yandan face den kutlamalara cevap yazıyorum. Yataktan çıkamadım bugün :)
Bu arada bu sabaha karşı karın ağrısıyla uyandım ben. Adet sancısı gibi ama baya şiddetli. Sonra lavaboya gittim başım döndü midem bulandı mide boş kusamadımda öğürdüm bir süre. ıyy iğrencim dimi detaylarıyla yazdım :) Öğürme sırasında feci terledim sonrada titreme geldi. Bunların toplamı 3 4 dakika sürdü aslında :) ama ben korktum biraz. Cuma keseyi görsemde içim rahatlasa​
:KK70: :KK70:
Nice mutlu senelere iyi ki doğmuşsun taze anne :KK9::KK68:
Benim 6+4 haftalık canım. Kusmuyorum ama böyle bulanıyor yemek görmek istemiyorum. Iyy ismi bile kötü geliyor

o bazen banada oluyor geçen gün sadece akşam yedim hiç bişey istemedi canım aksamda artık karnımın gurultusuna dayanamadım :))

Anladim canim:) ben erken evlendim 2 bucuk seneden sonra ilk cocugu yaptim simdi ikinci iste. 26 yasindayim 6 yillik evliyim:)

Canım erken evlenmişsin. Bende güya 2 sene bekliyecektim çocuk için. Herkes zaten uzun süre olmuyor deyince 6. ayda deneyi verdik, şansımada ilkinde oldumu. Demekki yapmıcam diyenler gerçekten yapıyormuş. Bende Şuan 26 yaşındayım, bence beklemeninde bir anlamı yoktu. :emir_bebek:

vay maşallah ben 25 oldum daha ilk olcak inşallah :)

Erken evlenmenin avantaji:)

Canım erken evlenmişsin. Bende güya 2 sene bekliyecektim çocuk için. Herkes zaten uzun süre olmuyor deyince 6. ayda deneyi verdik, şansımada ilkinde oldumu. Demekki yapmıcam diyenler gerçekten yapıyormuş. Bende Şuan 26 yaşındayım, bence beklemeninde bir anlamı yoktu. :emir_bebek:

Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.

Erken evlenmenin avantaji:)

Bencede beklemenin bir anlami yok canim cocuk bambaska bisey. Erken evlendim ama iyiki evlenmisim Allah bozmasin.
hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)
adanamerkez adanamerkez Yok canım eşim söylemez. Şuan da bak söyle başkasından duyarlarsa çok ayıp olur diyor. Bakalım, kalp atışını duyduntan sonra inşallah. Cadıyım:KK55:
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu :KK70:

hep isterdim erken anne olmayı 22-23 yaşında evlendim anca oldu bizmkisi :)
aynen öyle yap bari :) ben daha beta hcg görünce söyledim sadece aileler derken 7 sülale bütün arkadaşlar duydu :KK70:

Bende ilk kizimi 23 yasinda dogurdum. Ama sende gec kalmis sayilmazsin. Yasin ideal bence.

Amin canımm. İnşallah her geçen gün dahada güzel olur

Amin cumlemizinki insallah:KK19:

X