- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.561
benim çok ağrıyor ya özellikle sağ ve acayip mor yeşil damarlar belirdiKizlar gogusleriniz agriyormu benimki cok agriyor ya normalmi? oglumda agriyormuydu hatirlamiyorum ama yazin gecirdigim mol gebeliktede agriyordu
çok şükür gözün aydın :)Kizlaaar Değerim 468 den 1037 olmuş çok şükür çok şükür
bir simit yedim peynirle azı kaldı bitiremedim ..yanına açık çay..işe gelirken portakal suyu sıktım ...
sabah namazdan sonra burnuma ocakta biber patlatırız ya onun kokusu geldi salatalıkla beraber..dedim çüş kızım bu kadar çabuk başlamaz aşerme saçmalıyorsun...iki döndüm yattım
canım çekti çok severim
bende kan testiyle öğrendim şu eczanedende alimde saklayım dedim daha alıcam nefret ediyorum o testlerden bir kere silik çıktı kan verdim değer çok yüksek baştan kan alıcaz dediler baştan verdim negatifBen bu testlerden hep kalmak istiyorum hocammm
Kaç aydır o çizgiyi görmek için yanıp tutuşuyorum ben hakkımı sonuna kadar kullanıcam
günaydınnn domates demişken çok sevmeyen ben domates yiyorum habireGünaydınnn güzel anne adayları... Bugün hava süper içim kıpır kıpır hafta sonu da bebişimizi görmeye gideceğiz inşallah sağlıklı olduğu haberlerini alırız Bugün eşimle domates yüzünden hafiften tartıştık sonra durup güldük benim sinirlerim çok hassas
benimde eşim aşeriyorBeyler çabuk giriyo havaya. Benim günlük hayatta çok şey ister cnm. Bu 2-3 gündür hiç bişey istemiyo. Eşimde sasiriyo
herkes profiline yazsın ya boşverinadanamerkez e is cikartican anlasilan ben istanbul-avrupa yakasindan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum