- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.741
Mavis krese vermeyi dusunmezmisin ,Lisa baya duzene girdi,onun icinde ,senin icinde cook iyi olurİyi geceler kızlar.
Yoğunum yazamıyorum bu ara.
Şükür burun tıkanıklığı geçti ama hala kırgınlık var.
Şu aralar uyuturken cinnet geçiriyorum her gece saat 1 olmadan uyumuyor TV yi açtırıyor acmazsak bağırıyor ağlıyor sabah da erkenden kalkıyor.
Uyku saatlerimiz iyice sapitti yani
tubaa1 değmeyen insanlar yüzünden kendini huzursuz etme . Evinin kapısını kapattığında herkes dışarda kaliyor. Hayatında da etkisiz eleman olsunlar bırak evinde mevzulari bile gecmesin canım.
Krese dirdirlanmadan gidiyo dimi.Mavis krese vermeyi dusunmezmisin ,Lisa baya duzene girdi,onun icinde ,senin icinde cook iyi olur
Defnecik seni özlüyo galibaKrese dirdirlanmadan gidiyo dimi.
Ben bize yakin oyun grubu buldum. 2gun gitti 3.gun sende gel ben durmam demeye basladi. 4.gun hic girmek bile istemedi. Ptesi danismanlik alacagiz bakalimm nasi gececek.
Lisa severek gidiyor.lisaya anlatmi stik okula gidiceksin,arkadaslarin olucak ,oyunlar oynuyacaksin,demistik.biraktigimizdada seni almaya gelicez felan demistik.neden gitmek istemiyo acaba .? Insallah iyi gecerKrese dirdirlanmadan gidiyo dimi.
Ben bize yakin oyun grubu buldum. 2gun gitti 3.gun sende gel ben durmam demeye basladi. 4.gun hic girmek bile istemedi. Ptesi danismanlik alacagiz bakalimm nasi gececek.
Aslında vermeyi istiyorum ama küçük diye kıyamadım zaten çok hasta oluyor krese başlayanlar da kurtulmuyor hastalıktanMavis krese vermeyi dusunmezmisin ,Lisa baya duzene girdi,onun icinde ,senin icinde cook iyi olur
İki çocuk da yaparım kariyer deSlm kizlar nasilsiniz? Pazar gunu kahvalti guzel gecti onur konuguydum,konusma yaparken biraz duygulandim ( ah bu hormonlar ), ikili testimizi yaptik,sonuclari bekliyoruz.
Ya hepi topu 1 saatcik ve ben kapida bekliyorum neyimi ozluyo acaba?Defnecik seni özlüyo galiba
Oyyy yerim ben onuYa hepi topu 1 saatcik ve ben kapida bekliyorum neyimi ozluyo acaba?
Duramiyo benden ayri ya onu anladim da baska sorunlar doguyor benden ayrilmadikca. Mesela eve biri gelsin yakin yaslarda veya biz gidelim. Asla onlarla bag kurmuyo hep kendisi tek takiliyo grubun icine girmek istemiyor. Aliyor oyuncaklari free takiliyortek kisi olsun o kisiyle guzelce oynuyor.. daha kucukler biliyorum da yine de bir on alistirma yapsin istiyorum. Bireysel danismanliktanda bisi cikmazsa zorlamayacagim birakacagim unutsun..
Ben de anlattim hatta kendisi de soyluyordu. Ilk 2 gun ben burayi cok sevdim cok eglenceli diyodu. Ertesi hafta bisi oldu ben sensiz gitmem dedi. Ilk hafta birgun birlikte bi oyun grubu vardi ona girmistik sanirim ondan oldu. Hep benle girmek istiyor. Haftaya neler olucak gorucez hayirlisi..Lisa severek gidiyor.lisaya anlatmi stik okula gidiceksin,arkadaslarin olucak ,oyunlar oynuyacaksin,demistik.biraktigimizdada seni almaya gelicez felan demistik.neden gitmek istemiyo acaba .? Insallah iyi gecer
Aynen cnm hem de nasil..bu aksam ust komsu geldi kizi 3e gidiyo. Oynamak istiyo birlikte. Oyuncaklarimi cikaramam odam dagiliyo diyo oynatmadi biseyini ki normalde oyle degildir biri gelince ortalik savas alanina doner.Oyyy yerim ben onu
Komşunun 5 yasında kızı var bugun kapıya geldi kereeemmm oynayalım mı diye..kerem sevinir sandım "esma gelemem çok işim vav "dedi.ben şok çok fena çok bilmişler
Bu arada vav diyen agzini yerim onunOyyy yerim ben onu
Komşunun 5 yasında kızı var bugun kapıya geldi kereeemmm oynayalım mı diye..kerem sevinir sandım "esma gelemem çok işim vav "dedi.ben şok çok fena çok bilmişler
Öğretmen ya da arkadaş larıyla birşey mi oldu ki ?Ben de anlattim hatta kendisi de soyluyordu. Ilk 2 gun ben burayi cok sevdim cok eglenceli diyodu. Ertesi hafta bisi oldu ben sensiz gitmem dedi. Ilk hafta birgun birlikte bi oyun grubu vardi ona girmistik sanirim ondan oldu. Hep benle girmek istiyor. Haftaya neler olucak gorucez hayirlisi..
Yok cnm oyle bir ortam yok orada. Zaten burasi buyuksehir belediyesinin egitim merkezi ogretmenler de cok iyiler.Öğretmen ya da arkadaş larıyla birşey mi oldu ki ?
Birine azar vs gibi..
Gecmis olsu size de. Wuu pek zor bi pasta. Biz yine yapacagiz d.g bu sefer niloya konseptli olucak. Bana niloyali pasta ve elbise al diye tuttiruyo hatta kimi gorurse soyluyo al diyekanadali35 tebrik ederim canım. Başarıların daim olsun.
Bizim hastalık aile boyu öksürüğe döndü ..
Onun dışında bilinçlendi diye aile arası d.günü yapacağız .ilk ve son benim için
Harika kanatlı pasta istiyor .
Oyun grubuna da az kaldı .bizimki de kesin arıza çıkaracak bana .
Kolay gelsin hepimizeGecmis olsu size de. Wuu pek zor bi pasta. Biz yine yapacagiz d.g bu sefer niloya konseptli olucak. Bana niloyali pasta ve elbise al diye tuttiruyo hatta kimi gorurse soyluyo al diyehic bana cekmemis
Yani mecbur yapicaz d.g.
Sen de gun sayiyosun bakiyorum. 35aylk da alirlarki gorustunmuydi?
Evet cnm cok dogru.Kolay gelsin hepimize
Çocuklar cin gibi vallahi.
Görüştüm canım illa 36 olacak. Doğum gününün ertesi günü gelin başlayın tamam diyorlar ama öncesi asla alamayız dediler.
Neyse hayırlı az kaldı.