2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım eşin savunuyosa sen hiç muhatap olup iyice sinirlerini bozma evini de huzursuz etme Onlar ne yapsan diyecek bişey buluyor belli ki
Savunuyo ama suratida dusuyo.etkileniyo..
bu donem cabuk gecer insallah.eski gunlerimi ozledim..Allahim kimsenin huzurunu bozmasin..cocuklarimi aklima getirip bosvermeye calisicam

Selam kızlar nasılsınız
Hasta olanlara acil şifalar
Bizde aile boyu hastayız ben 1 aydır hastayım ilaçsız geçmiyor
Göktug krup oldu duru da öksürüyor
6 ayımız bitti ek gıdaya başladık. Tekrardan başa dönmek çok zormuş allahım ne yedirsem ne tattırsam derdi
Yaramazlık tam gaz devam
sendromlar yolunda
Kardeş kavgası hiç eksik olmuyor
Birde göktug aşırı dağınık yani bilmiyorum beni delirtmek için mi yapıyor ama sürekli benim yaptığımı dağıtmakla meşgul
Akşama kadar mutfağı salona,çocuk odasını,oturma odasına,orayı buraya taşıyor onun arkasını toplamakla geçiyor günüm
Tahammül zaten sıfır iyice dellenip bu sefer ona yansıtıyorum
Ayyy neyse böyle kızlar daha da şişirmeyim sizi
Görüşürüz iyi geceler

Merhaba konu eski ama ben sizden bi yardim istiyecegim hepiniz cocuklarini allahim analı babalı buyutsun saglikli sıhhatli buyusunler benimde bi kizim küçülen cocuk kıyafeti konusunda bana yardimci yardimci olabilecek olan olursa çok sevinirim

Selam kızlar nasılsınız
6 ayımız bitti ek gıdaya başladık. Tekrardan başa dönmek çok zormuş allahım ne yedirsem ne tattırsam derdi
Yaramazlık tam gaz devam
sendromlar yolunda
Birde göktug aşırı dağınık yani bilmiyorum beni delirtmek için mi yapıyor ama sürekli benim yaptığımı dağıtmakla meşgul
Akşama kadar mutfağı salona,çocuk odasını,oturma odasına,orayı buraya taşıyor onun arkasını toplamakla geçiyor günüm
Görüşürüz iyi geceler
Allah kolaylık versin.6 aylık olmuş maşalllahh size.şöyle düşün şimdi çok bunalıyosun ama ilerde birden rahatlıcaksın.birlikte buyucekler..

merhabalar. nasılsınız hanımlar. hasta olanlara çok geçmiş olsun
kızımda 2 haftadır öyle burun akıntısı hafif öksürük devam ediyor kreşe gittiği için tamamen kurtulamıyor hastalıktan. ama çokta ilerlemiyor bitkisel şeylerle desteklemeye çalışıyorum.
aranızda propolis kullanan var mı ben 1 haftadır veriyorum ama sürekli ishal acaba onun bi etkisi olabilir mi diye düşündüm 2 gündür kestim bakalım değişecek mi durum.
kreşe başlayalı daha bi düzene girdik sanki ailecek sakinleştik resmen benimde işlerim daha düzene girdi şükürler olsun. işin stresi çok etkiliyor ev ortamını..

Selam kızlar nasılsınız
Yaramazlık tam gaz devam
sendromlar yolunda
Görüşürüz iyi geceler
Allah kolaylık versin ek gıdaya geçtik diyince unutmuşum resmen o günleri buara herşeye isyan ne dersen tam tersini yapıyo ama 3 olacaklar Bi hüzün çöküyor büyüyor Nebilim karışık duygular işte

Allah kolaylık versin ek gıdaya geçtik diyince unutmuşum resmen o günleri buara herşeye isyan ne dersen tam tersini yapıyo ama 3 olacaklar Bi hüzün çöküyor büyüyor Nebilim karışık duygular işte

Hemen ikinciyi yap o zaman canım
Şu an azıcık büyüseler modundayım ben
Allah kolaylık versin.6 aylık olmuş maşalllahh size.şöyle düşün şimdi çok bunalıyosun ama ilerde birden rahatlıcaksın.birlikte buyucekler..

İnşallah rahatlarım canları sağolsun da

Of o laf Cinnetlik zaten :KK14::KK14:

Havalar serinlendi, gece wc yetişememe durumu başladı , kaçırıyor altına. Nasıl napsam bilmiyorum..:KK12: gündüz de bilerek tutup üstüne yapma durumu var ,inatlasiyor istediği olmayınca :işsiz:

wakewake wakewake nerelerdesin canım ? Nasıl Göktuğ ve Duru?

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar sen nasılsın ?
Teşekkür ederim iyiyiz çok şükür.
Oğlum 1 yaşında bugün.
Hamileyim doğurdum doğuracağım derken 1 yılı doldurduk bile çok şükür.
2.ler biraz Allaha emanet büyüdükleri için daha becerikli oluyorlar (hayatta kalma güdüleri fazla çalışmak zorunda kalıyor bence) oğlan 9 aylık yürüdü. “Aa erken yürümüş ne güzel” diyenlere “neden? Ekmek almaya mı gidecek? İşe mi gidip para kazanacak? Okula mı gidecek?” Diye çemkirmek istiyorum. Bence erken yürümesi annenin belinin bir tık daha kırılması, poposunun bir tık daha fazla çalışıp hiç yer görmemesi demek.
Bu aralar anlayacağınız çok yoruluyorum ve hep ayaktayım.
Ölmez kalmaz 2 sene daha yaşarsam sanırım o zaman ikisini el ele tutuşturup anaokuluna gönderip evde tek başına çılgın partiler verip -aha bu da adağım olsun- 40 göbek atacağım.

Herkes iyidir inşallah, sevgiler selamlar.

Oğlum 1 yaşında bugün.
2.ler biraz Allaha emanet büyüdükleri için daha becerikli oluyorlar (hayatta kalma güdüleri fazla çalışmak zorunda kalıyor bence) oğlan 9 aylık yürüdü. “Aa erken yürümüş ne güzel” diyenlere “neden? Ekmek almaya mı gidecek? İşe mi gidip para kazanacak? Okula mı gidecek?” Diye çemkirmek istiyorum. Bence erken yürümesi annenin belinin bir tık daha kırılması, poposunun bir tık daha fazla çalışıp hiç yer görmemesi demek.
Ölmez kalmaz 2 sene daha yaşarsam sanırım o zaman ikisini el ele tutuşturup anaokuluna gönderip evde tek başına çılgın partiler verip -aha bu da adağım olsun- 40 göbek atacağım.

Hayırlı omurleri olsun inşallah. Zaman geçiyor da resmen geçirip geçiyor..
İnşallah o günlerde gelecek arkadaşım.
Ben hala cesaretsizim gözüm yemiyor 2.

DonukPudra DonukPudra nerelerdesin?kerem iyileşti toparladı inşallah.
Canım sorma...
Kerem şükür daha iyi ama bize de bulaştırdı.
Eşimle biz kötüydük . h.sonu dönüşümlü bakıp yattık resmen. Kendimi Viksledim de o toparladı beni. Şuan boğazlarım ve sesim gitmiş durumda.
Tam bir travestian:KK70: sesi var

Oğlum 1 yaşında bugün.

O partiye beni de çağır çok ihtiyacım var:))
Maşallah büyümüş seninki
Ama birde büyütene sor diyorum
Benim için çok yıpratıcı oldu ikinci
İkisi birden büyür gider diyenlere sinir oluyorum
Bizde 6.5 aylık olduk bugün:KK66:

Hayırlı omurleri olsun inşallah. Zaman geçiyor da resmen geçirip geçiyor..
İnşallah o günlerde gelecek arkadaşım.
Ben hala cesaretsizim gözüm yemiyor 2.

Canım sorma...
Kerem şükür daha iyi ama bize de bulaştırdı.
Eşimle biz kötüydük . h.sonu dönüşümlü bakıp yattık resmen. Kendimi Viksledim de o toparladı beni. Şuan boğazlarım ve sesim gitmiş durumda.
Tam bir travestian:KK70: sesi var
:KK70::KK70::KK70::KK70: ayyy gece gece güldürdün beni.

O partiye beni de çağır çok ihtiyacım var:))
Maşallah büyümüş seninki
Ama birde büyütene sor diyorum
Benim için çok yıpratıcı oldu ikinci
İkisi birden büyür gider diyenlere sinir oluyorum
Bizde 6.5 aylık olduk bugün:KK66:
Aynen.
Biz de büyüttük, siz de bebektiniz, ömür geçiyor bu yıllar da geçecek, doğan büyüyor...
Bunları da söyleyenlerin hepsi kadın he...
Bir saat bakayım sen yürüyüşe çık, 10 dakika tutayım sen dinlen, yarım gün bakayım sen masaj yaptır belin kırılmış demek yerine “büyüyor, geçiyor, gidiyor.
Çok yorgunum bu ara çok...

Ama yüzümü ne gülümsetti bugün? 1 yaş aşılarına gittik bugün, oğlan ağlarken ablasına bakıp ondan medet umarken ablası onun elini tuttu saçını sevdi, ay kalbimden bir parça koptu gitti. Annelik böyle deli manyak bir şey bence. Yorgunum, yıprandım geberdim derken “ayyy kardeşlik ablalık ne güzel şey oh iyi ki 2 tane doğurmuşum la la la” diye gezmek...

Allah sağlık sıhhat sabır versin tüm analara ve de arada halden anlayan el uzatan dostlar...

İyi geceler kızlar.
Yoğunum yazamıyorum bu ara.
Şükür burun tıkanıklığı geçti ama hala kırgınlık var.
Şu aralar uyuturken cinnet geçiriyorum her gece saat 1 olmadan uyumuyor TV yi açtırıyor acmazsak bağırıyor ağlıyor sabah da erkenden kalkıyor.
Uyku saatlerimiz iyice sapitti yani :duduk:
tubaa1 tubaa1 değmeyen insanlar yüzünden kendini huzursuz etme . Evinin kapısını kapattığında herkes dışarda kaliyor. Hayatında da etkisiz eleman olsunlar bırak evinde mevzulari bile gecmesin canım.

İyi geceler kızlar.
Yoğunum yazamıyorum bu ara.
Şükür burun tıkanıklığı geçti ama hala kırgınlık var.
Şu aralar uyuturken cinnet geçiriyorum her gece saat 1 olmadan uyumuyor TV yi açtırıyor acmazsak bağırıyor ağlıyor sabah da erkenden kalkıyor.
Uyku saatlerimiz iyice sapitti yani :duduk:
tubaa1 tubaa1 değmeyen insanlar yüzünden kendini huzursuz etme . Evinin kapısını kapattığında herkes dışarda kaliyor. Hayatında da etkisiz eleman olsunlar bırak evinde mevzulari bile gecmesin canım.
Saolasın canım.aynı dediğini yapmaya çalışıyorum.Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.çok zor

X