- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.781
Saol cnm insallah.Geçmiş olsun canım.
Yükselmez insallah.
Ateşli diye üşütme ama gece benim gibi hasta olmasın Defnecik.
Ya uyku düzenimiz iyiydi aslında ama memlekette çizgi film izleyerek uyumaya alıştı. Bu sefer işte İzlemek istiyor uyumuyor nasıl vazgeçiricem bilmiyorum.Himm evet oglen gec uyuyomus.. ne yap et oglen erken uyut.. ya da uyumuyorsa da hic uyumasin..aksam erken uyur..bazen defne de oglen uyumiycam diye diretiyor sonra4gibi uyut beni diyor iste o gunlerde ajsam yatmak bilmiyor..
Geçen senekiler hep küçük geliyor diye geçen gün biraz alışveriş yaptım ben. Uyku tulumu hıc kullanmadım çünku çok terleyen bir çocuk zaten onu da giydirsem iyice terleyip sogucak. Genelde pijama takımı giydiriyorum mevsimlik. Hatta biraz daha ince gibi.Saol cnm insallah.
Ya zaten gece asla ust ortmuyo cok kalin olmayan bi uyku tulumu var onu giydiriyorum ama yine de usuyo demekki.. biraz dusmus simdi surup verdigim icin giydirdim yine..
Sahi sizler gece ne tur sey giydiriyosunuz ve nerelerden aldiniz fikir olsun bana da soylerseniz kizlar..
Himm ben de ince pijama tk ve o ince tulumu giydiriyorum. Defne de cok terliyor ama tulum giydigi gunler sabahlari usumemis oluyor giymedigi gunlerse epey serin oluyo ayaklari. Tulum da kucuk gelmeye basladi. Waikikide bisey bulamiyorum ben artik pek. Civile bakayim saol cnm. Gerci artik petekleri yakariz ev sicak olur yine cok kalin bisey almam sanirim.Geçen senekiler hep küçük geliyor diye geçen gün biraz alışveriş yaptım ben. Uyku tulumu hıc kullanmadım çünku çok terleyen bir çocuk zaten onu da giydirsem iyice terleyip sogucak. Genelde pijama takımı giydiriyorum mevsimlik. Hatta biraz daha ince gibi.
uzun kollu, ici yunlu olmayan sweat giydiriyorum alt eşofman da aynı şekilde.
Civilden aldım.
Birkaç parça da LC Waikiki den aldım.
Hosgeldin. Hayirli olsun dogacak minigin.. kayiplara karistin nerdesin 3senedir
Kızlar çocuklara vitamin, bağışıklık güçlendirici, propolis vs kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsanız isim yazar mısınız?
Bu aralar umca diye bir şey çıkıyor karşıma çok. Yeni karşılaşıyorum. Bilginiz var mı sizin umca ile ilgili ?
Himm ben de ince pijama tk ve o ince tulumu giydiriyorum. Defne de cok terliyor ama tulum giydigi gunler sabahlari usumemis oluyor giymedigi gunlerse epey serin oluyo ayaklari. Tulum da kucuk gelmeye basladi. Waikikide bisey bulamiyorum ben artik pek. Civile bakayim saol cnm. Gerci artik petekleri yakariz ev sicak olur yine cok kalin bisey almam sanirim.
Yok canım bina tadilatta. Mayıs yağmurlarında cok su almıştı çünkü .Canım sen tekrar başladın mı halk eğitime?
Ekimde tekrar çağırdılar kararsızım diyordun.
Ah kızlar keşke burda da olsa bahsettiğiniz oyun gruplarindan.
Çocuklarla oynamaya bayılıyor bir çocuk olunca bile beni gözü görmüyor.
Sabah tan ziyade öğle uykusunu biraz erkene alabilirsin daha iyi bence 4 yatıp 7 de falan uyanıyorsa gece uykusu gecikiyorEvet canım malesef devam ediyor.
1 den sonra uyuyor.
Bazen yapıyoruz bazen izin vermiyor. Yapsak da uykum gelmedi uyimicam diyor. Gündüz 3 saatten fazla uyuyor.
Eskisi gibi öğlen 12 de yatsa sorun olmuyordu akşam 10-11 gibi uyuyordu.
Şimdi öğlen de yatmıyor ikindi 4 gibi oturduğu yerde siziyor. Akşam kalkıyor. Haliyle gece uykusu gelmiyor
Mesela şimdi uykusu geldi esneyip duruyor kendini oradan oraya atıyor ama direniyor
Lisa icin gecerli degil o.cuma almaya gittim beni gorunce agladi,fermante kanadali35
ne kadar onceden alistirsakta o ortama girince cogu ilk gunler pek anlamiyor ama sonradan gitmek istemiyorlar.
Bizde 2 hafta kadar gondermemistik, bu hafta gitti arabanin kapisini kilitliyor inmek istemiyor.
ama oyle bagira cagira degil, oyle cok icine atiyorki boyle yavasca kalkti kucagimdan kilitledi kapiyi oturdu koltuguna..
oyle etkiliyorlarki insani.. daha aksamdan basliyor gitmek istememe uzerine konusmalar, uzulmeler, aglamakli haller ama ilk gunku kadar aglamiyor cok sukur fark var.
hele iceri girerken beni nasil opuyor, suratini asmis, gorusuruz diyip el salliyor falan.
cok duygusallar ya
aksam okulunun yoluna dogru gezmeye gidiyoruz hemen nereye gidiyoruz diye soruyor/ okuluda baya yukarda ama 3 yol var hepsi oraya cikiyor hepsini ogrenmis :) o kadar korkup etkilenmis hani yani..
Evet ben goturucem insallah. Ben de kan ilaci yazdirmaya gidicem saglik ocagina gitmisken bi baktiririm insallah.Kizlar 3 Yas kontrolune gidicekmisiniz?
Kollarından rahatsız olmuyor mu?Gecmis olsun kuzuna umarim cok uzamamistir atesi. Ben gece uyurken uzun bir bebek battaniyesine cok kalin olmayan ince olan polarlar var ya iste onlara bacaklari rahat birakacak sekilde komple sariyorum (banyodan cikinca havluya sarilmis yandan tutturulmus gibi) ustune de ince bir yorgan evin durumuna gore pike ortuyorum ustundekini atsa da sarili oldugu icin usumuyor.
Bu sekilde donse de kalksada acilmiyor ustu.
Pijama takimlarini lcw ve h&m den aldim bu sene.
Kollarından rahatsız olmuyor mu?
Bir de neyle tutturuyorsun öyle sarıp bırakıyor musun yoksa?
Benim kiz hayatta durmaz o sekilde duruyorsa masallah.. ben ince bi tulum var onu bile zor tutuyorum ustunde ki gece bazen onu bile aciyor..Kollari acikta kaliyor kolaltindan gogus hizasinda sariyorum kenarini icine tutturuyorum herhangi bir aparatla degil duştan sonra havluyla nasil sariyorsak vucudumuzu o sekilde.
Kızlar çocuklara vitamin, bağışıklık güçlendirici, propolis vs kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsanız isim yazar mısınız?
Bu aralar umca diye bir şey çıkıyor karşıma çok. Yeni karşılaşıyorum. Bilginiz var mı sizin umca ile ilgili ?
Ayy aynen cnm icli icli aglamasi yok mu hic kiyamiyorum.. kaygilaniyor cok fazla.. beni hic birakmak istemiyor.. bi de ikili iliskide iyi de 1den fazla cocuk varsa kendi kendine oynamayi tercih ediyor..
Lisa icin gecerli degil o.cuma almaya gittim beni gorunce agladi,eve gelmek istemedi.sanirim ortam ve ogretmenlerde onemli
Hayırlı doğum diliyorum.Sagsaglim kabus evladına.Kollari acikta kaliyor kolaltindan gogus hizasinda sariyorum kenarini icine tutturuyorum herhangi bir aparatla degil duştan sonra havluyla nasil sariyorsak vucudumuzu o sekilde.
Hayırlı doğum diliyorum.Sagsaglim kabus evladına.