2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,
Of Kanadalı keşke senin gibi olabilsek böyle düşünebilsek..
iki gündür annemlerdeyiz ablamlar da geldi. Senede bir defa görüşebiliyoruz uzak yerlerde yaşıyoruz.

Ama canım o kadar sıkılıyor ki iki gün daha kalıp gitmeyi düşünüyorum.

Mehmet ten on ay büyük oğlu var oyuncak çekisiyorlar falan bugün de bizimkinin kafasına vurdu. Bizimkinde de hata oluyor tabi. Cocuk ikisi de .Etraftan yapılan yorumları da çok takıyorum inat bencil vs. Diğerine de söylüyorlar ama ben çok mu takıyorum.
Resmen tatilden hiç tat almıyorum.. ablamdan bile soğudum diyebilirim. Evlat söz konusu olunca herkes mi böyle yoksa ben mi buyutuyorum ya ?

Sakin kalmaya çalış canım
Bu dönemde ebeveynin tavrı çok önemli tavırlar, muamele psikolojisini derinden etkiliyor.
Ben de çabuk sinirlenen bir insan olduğum için baya erteledim üst üste denemek ikimizi de yıpratacaktı.
Başkalarının ne düşüneceğinden çok çocuğunun ve senin ruh halini düşün. Kapıyı kapatınca herkes dışarda kalıyor.

Ayrıca geç veya erken olması değil o dönemin nasıl geçirildiği çok çok daha önemliymiş. Yani isterse gelecek yaz atsinlar. Ben bunu takmıyorum artık. Üzülme lütfen sen de.

Su insanların ağzına terlikle pat pat vurasım geliyor .ne biçim insanlar ya..

Hep bezle olmayacak ya çocuk boşver .

Mesela ben
Herkese ders vermek istiyorum. Çocuk iki-uc yaşında bencil olur dediğim olsun ister anneye duskun olur WC ye bile göndermez vs .vs
Ya da en güzeli kendimi değiştirebilsem
Hamile olmasam sakinleştirici sinir yatıştırıcı bir şeyler icicem o dereceyim

Mavis canim ben baskalarinin ne dedigini kafama takmiyorum,birisi Lisa ya ne kadar cadi dese supurgesinide gormek istermisin derim ,hic kimse icin uzulmeye degmez,bu hayata bir kez geliyoruz,tatilinin keyfini cikar,mehmetime soylenenleri de duyma ,he inatci ayni ben de bilemiyorum ya duygusal olamiyorum ben hic

Ertuğrul da R lere L dio
bize de kocaman oldun daha bırakmadın diolar insanları kırmakta istemiyorum ama o kadar yorumu fikri olan var ki
Bize de deneyip vazgeçtikten sonra niye bırakmadın büyüdun artık WC ye git anneni uzme diyen oldu. WC konusunda konuşmayın psikolojisi bozulur korku oluşur dedim. Arkamdan çok bilmiş demişler mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…