- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.321
Öyleyse doğumgünün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun yavrularınla ve diğer sevdiklerinle
Nice mutlu senelere
Mutlu nice yıllara canımmm ıyıkı doğdunyavrularınla musmutlu huzurlu yıllarınız olsun..
yaşın kutlu olsun...
Sen daha 25 misin ya .. valla bende unutmuşum yaşlarımızı ...Sizlerin yaş kac kizlar , onceden konusulmustur ama hatirlamiyorum pek
Ben 25 oldum ama hissediyormuyum o yaşi bi sorun- tabiki hayır
Sagol canimcim 29 Dan yukari cikmiyomyaşın kutlu olsun...
Yeni mucizenle ve ailenle musmutlu seneler.
Hep yaşın 19..
Kimse inanmiyo yasimakanadali35 39 varmisin ya ben seni neden 25-30lu diye kalmis aklimda :)
Cok cok huzurlu gecsin yillarin sevdiklerinle insaAllah
Iyiki dogmussun
Yaşlar gidiyor valla birsey anlamiyor insan
Sagol bebiskanadali35 nice mutlu yıllara canım iyiki doğmuşsun
Sagolasin bacim,Amin insallahİyi günler kızlar
Gecmis bayramınız kutlu olsun ben yine her zamanki gibi arkadan arkadan geliyorum:))
@kanadali35 canım benim hayırlı olsun ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
En kartiniz benimSen daha 25 misin ya .. valla bende unutmuşum yaşlarımızı ...
Ben 36 yım ..kanadalim arkandan ben geliyom en yakın yaş biziz galiba:))
Masallah sanaBende 35
Amaaa 25 gibi hissediyorum
Zaman su gibi geçiyo.
Of Kanadalı keşke senin gibi olabilsek böyle düşünebilsek..Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,
Sakin kalmaya çalış canımOf off sabah bezini çıkaralım artık dedim kesinlikle bırak denemeyi bezi bile çıkartmıyor valla çıkarmadan gerdi biz bu gidişle seneye yaz anca bırakırız çok tepkili napcam bilmiyorum bir yanım nereye kadar yaparsa yapsın dio bir yanım alıştır zorla da olsa dio of valla bu bez işi beni daralttı
Su insanların ağzına terlikle pat pat vurasım geliyor .ne biçim insanlar ya..
Hep bezle olmayacak ya çocuk boşver .
Mavis canim ben baskalarinin ne dedigini kafama takmiyorum,birisi Lisa ya ne kadar cadi dese supurgesinide gormek istermisin derimOf Kanadalı keşke senin gibi olabilsek böyle düşünebilsek..
iki gündür annemlerdeyiz ablamlar da geldi. Senede bir defa görüşebiliyoruz uzak yerlerde yaşıyoruz.
Ama canım o kadar sıkılıyor ki iki gün daha kalıp gitmeyi düşünüyorum.
Mehmet ten on ay büyük oğlu var oyuncak çekisiyorlar falan bugün de bizimkinin kafasına vurdu. Bizimkinde de hata oluyor tabi. Cocuk ikisi de .Etraftan yapılan yorumları da çok takıyorum inat bencil vs. Diğerine de söylüyorlar ama ben çok mu takıyorum.
Resmen tatilden hiç tat almıyorum.. ablamdan bile soğudum diyebilirim. Evlat söz konusu olunca herkes mi böyle yoksa ben mi buyutuyorum ya ?
Bize de deneyip vazgeçtikten sonra niye bırakmadın büyüdun artık WC ye git anneni uzme diyen oldu. WC konusunda konuşmayın psikolojisi bozulur korku oluşur dedim. Arkamdan çok bilmiş demişler mıdır acabaErtuğrul da R lere L dio
bize de kocaman oldun daha bırakmadın diolar insanları kırmakta istemiyorum ama o kadar yorumu fikri olan var ki