- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.301
Bilmiyordum bunu. Tamamen inat şuan o zaman. Bekle bence de .Ertuğrul yaptığını biliyo deniz de mayo giydirdim bezi mi tak çiş yapıcam dio eylül de bekleyim bakım
Zorlama canim bende biraktim.kakayi soyluyo cisi soylemiyo.kakayi bir kac kez wc ye yapti sonra bez bez cikartma dedi.hadi cikaralim diyorum yokkk hayif diyo.beklicem bende.bu arada r harfini soyleyemiyo f harfini kullaniyo.bu ara bozdu yine yuvarliyo.biz anliyoruz ama bayramda gittigimiz kisiler hic anlamadilarOf off sabah bezini çıkaralım artık dedim kesinlikle bırak denemeyi bezi bile çıkartmıyor valla çıkarmadan gerdi biz bu gidişle seneye yaz anca bırakırız çok tepkili napcam bilmiyorum bir yanım nereye kadar yaparsa yapsın dio bir yanım alıştır zorla da olsa dio of valla bu bez işi beni daralttı
Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,Zorlama canim bende biraktim.kakayi soyluyo cisi soylemiyo.kakayi bir kac kez wc ye yapti sonra bez bez cikartma dedi.hadi cikaralim diyorum yokkk hayif diyo.beklicem bende.bu arada r harfini soyleyemiyo f harfini kullaniyo.bu ara bozdu yine yuvarliyo.biz anliyoruz ama bayramda gittigimiz kisiler hic anlamadilarbide sasirdilar daha wc soylemiyo diye..cok gec kalmissiniz dediler..duzgun konusamiyo da dediler dedilerde dediler..cokda milletin soyledigini takmam ama basimda agridi
Dogru soyluyosun canimOnlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,
Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,
Amin.isteyen herkese nasipolur insallahAaaa hamilemisin oyle baktim gectim hic dikkatimi cekmedi Tugba yazinca fark ettim
Hayirli olsun canim cok cok sevindim
insallah sag saglim kavusursun yavruna
Sagol tubis, gittim idrar ve kan tahlili Aldi ,haftaya sonuclar insallah iyi cikar,Dogru soyluyosun canim
Doktora gidicektin hersey yolunda insallah..hamilelik takviminde cok yakismismasallah
Aynen canım.eşimin tarafı çokda tersleyemedim lafçılar çünkü.tuğba bayramda bizi tersledi diye bıt bıt konuşurlar.en iyisi hiç görüşmiceksin de olmuyo işte..Su insanların ağzına terlikle pat pat vurasım geliyor .ne biçim insanlar ya..
Hep bezle olmayacak ya çocuk boşver .
İnşallah canımmSagol tubis, gittim idrar ve kan tahlili Aldi ,haftaya sonuclar insallah iyi cikar,
Ertuğrul da R lere L dioZorlama canim bende biraktim.kakayi soyluyo cisi soylemiyo.kakayi bir kac kez wc ye yapti sonra bez bez cikartma dedi.hadi cikaralim diyorum yokkk hayif diyo.beklicem bende.bu arada r harfini soyleyemiyo f harfini kullaniyo.bu ara bozdu yine yuvarliyo.biz anliyoruz ama bayramda gittigimiz kisiler hic anlamadilarbide sasirdilar daha wc soylemiyo diye..cok gec kalmissiniz dediler..duzgun konusamiyo da dediler dedilerde dediler..cokda milletin soyledigini takmam ama basimda agridi
Kizlartest yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,
Amin canim .sanada kolaylik lar ,iyi surtmussun haHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Ben ayağımı sürttüm sanırım kardeşler geliyor birer birer
Bizim yaş aralığı sıkıntılı zamana denk geldi zor oldu ama sizlerin doğumda daha büyümüş akıllanmış olacaklar kolay olacak inşallah
Öyleyse doğumgünün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun yavrularınla ve diğer sevdiklerinleKizlar bugun tamimi tamina 39 yasina bastimyok yok yanlis okumadiniz,gencim guzelim ,tum hamileler, beklerine saglikli bir sekilde kavus sun, sifa bekleyenler ,sifa bulsun cocuk isteyenlerin kucaklari Bos kalmasin Amin .
Nice mutlu senelereKizlar bugun tamimi tamina 39 yasina bastimyok yok yanlis okumadiniz,gencim guzelim ,tum hamileler, beklerine saglikli bir sekilde kavus sun, sifa bekleyenler ,sifa bulsun cocuk isteyenlerin kucaklari Bos kalmasin Amin .
Mutlu nice yıllara canımmm ıyıkı doğdunKizlar bugun tamimi tamina 39 yasina bastimyok yok yanlis okumadiniz,gencim guzelim ,tum hamileler, beklerine saglikli bir sekilde kavus sun, sifa bekleyenler ,sifa bulsun cocuk isteyenlerin kucaklari Bos kalmasin Amin .