2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Zorlama canim bende biraktim.kakayi soyluyo cisi soylemiyo.kakayi bir kac kez wc ye yapti sonra bez bez cikartma dedi.hadi cikaralim diyorum yokkk hayif diyo.beklicem bende.bu arada r harfini soyleyemiyo f harfini kullaniyo.bu ara bozdu yine yuvarliyo.biz anliyoruz ama bayramda gittigimiz kisiler hic anlamadilar bide sasirdilar daha wc soylemiyo diye..cok gec kalmissiniz dediler..duzgun konusamiyo da dediler dedilerde dediler..cokda milletin soyledigini takmam ama basimda agridi

Son düzenleme:
Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,

Onlar hep konusur zaten,komsum 'un kizi lisadan 6 aybuyuk daha yeni birakiyo bezi,omur boyu beze yapmiyacak ya,bizde de bir ilerleme yok tubis takma kafana he he de gec,

Aaaa hamilemisin oyle baktim gectim hic dikkatimi cekmedi Tugba yazinca fark ettim
Hayirli olsun canim cok cok sevindim
insallah sag saglim kavusursun yavruna

Su insanların ağzına terlikle pat pat vurasım geliyor .ne biçim insanlar ya..

Hep bezle olmayacak ya çocuk boşver .
Aynen canım.eşimin tarafı çokda tersleyemedim lafçılar çünkü.tuğba bayramda bizi tersledi diye bıt bıt konuşurlar.en iyisi hiç görüşmiceksin de olmuyo işte..

Ertuğrul da R lere L dio
bize de kocaman oldun daha bırakmadın diolar insanları kırmakta istemiyorum ama o kadar yorumu fikri olan var ki

Kizlar test yaptim pozitive, ,Ben sok , tuaf duygular ,karmakarisik,

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Ben ayağımı sürttüm sanırım kardeşler geliyor birer birer
Bizim yaş aralığı sıkıntılı zamana denk geldi zor oldu ama sizlerin doğumda daha büyümüş akıllanmış olacaklar kolay olacak inşallah

Amin canim .sanada kolaylik lar ,iyi surtmussun ha

Kizlar bugun tamimi tamina 39 yasina bastimyok yok yanlis okumadiniz,gencim guzelim,tum hamileler, beklerine saglikli bir sekilde kavus sun, sifa bekleyenler ,sifa bulsun cocuk isteyenlerin kucaklari Bos kalmasin Amin .
Öyleyse doğumgünün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun yavrularınla ve diğer sevdiklerinle

Kizlar bugun tamimi tamina 39 yasina bastimyok yok yanlis okumadiniz,gencim guzelim,tum hamileler, beklerine saglikli bir sekilde kavus sun, sifa bekleyenler ,sifa bulsun cocuk isteyenlerin kucaklari Bos kalmasin Amin .
Mutlu nice yıllara canımmm ıyıkı doğdun yavrularınla musmutlu huzurlu yıllarınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…