2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
IMG-20180820-WA0003.jpg

Kizlar erkeklere gore daha anaç oluyo cok bunalticagini sanmiyorum sevinir abla oluyorum diye..dogana kadar lisa uc bucuk olur..hem siz okula erkende baslicaksiniz lisa okuldayken bebisine bakarsin :KK200::KK200:masallahhhh size
Tesekkurler tubis eylul de krese baslicak, cook iyi olucak , Lisa bana cook yardimci oluyo ,hamarat kizim benim:KK48: insallah herseyin hayirlisi olur.

kanadali35 kanadali35 canım tebrik ederim çok sevindim

DonukPudra DonukPudra iyi tatiller canım kerem atsın stresini iyice :)

Kızlar mutlu bayramlar olsun hepimizeee
Çok sağol canım.. Kerem enerji atarken biz de tükeniyoruz resmen .:KK70: o kadar yorgunluğa yine geceleri kalkıyor Cildirmalik .. İnşallah birkaç seneye daha rahat tatiller yaparız hepimiz.

Of off sabah bezini çıkaralım artık dedim kesinlikle bırak denemeyi bezi bile çıkartmıyor valla çıkarmadan gerdi biz bu gidişle seneye yaz anca bırakırız çok tepkili napcam bilmiyorum bir yanım nereye kadar yaparsa yapsın dio bir yanım alıştır zorla da olsa dio of valla bu bez işi beni daralttı

Of off sabah bezini çıkaralım artık dedim kesinlikle bırak denemeyi bezi bile çıkartmıyor valla çıkarmadan gerdi biz bu gidişle seneye yaz anca bırakırız çok tepkili napcam bilmiyorum bir yanım nereye kadar yaparsa yapsın dio bir yanım alıştır zorla da olsa dio of valla bu bez işi beni daralttı
Bence şuan görmezden gelmeyi dene. Zorlarsan daha da ters tepecek.. Yaşı geçiyor diye de düşünme.
Bırak biraz ,sen de rahatla... Bir beden küçük bezleri denersin bir süre sonra ,onu rahatsız eder çıkarmak ister belki.
Bizim bir tanıdığımız anlatmıştı çocuk inat etmiş ne zaman kreşe başlamış herkes bezsiz 1 günde öğrenmiş kreşte diye..

Bence şuan görmezden gelmeyi dene. Zorlarsan daha da ters tepecek.. Yaşı geçiyor diye de düşünme.
Bırak biraz ,sen de rahatla... Bir beden küçük bezleri denersin bir süre sonra ,onu rahatsız eder çıkarmak ister belki.
Bizim bir tanıdığımız anlatmıştı çocuk inat etmiş ne zaman kreşe başlamış herkes bezsiz 1 günde öğrenmiş kreşte diye..
Ertuğrul yaptığını biliyo deniz de mayo giydirdim bezi mi tak çiş yapıcam dio eylül de bekleyim bakım :işsiz:

X