2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ya çok geçmiş olsun. Hamilelik olduğu için belin daha hassaslaşmış olabilir. Hem kendin hem karnındaki yavrun için lütfen çok dikkat et. Mehmet beyi otururken kucakla ama kucağına alma. Bu dönemler riskli. Şimdi nasıl oldun?
Valla daha da fenayım
Ağrıdan nefes alamıyorum o derece.
Evde Parol bitmiş eşim nöbetçi eczaneden aldı geldi şimdi.
Pek fayd etmese de en azından nefes alıp sağa sola donebileyim :KK43:

Kızlar doktordan geldim kontrol yarındi ama bel ağrısı yüzünden bugün gittik.
Çok şükür düşük tehlikesi geçmiş :spor:
7+5 olmuş bebeğimiz :))
Bel ağrısı için patoldan başka bir şey oneremem dedi cekicez artık :/
Hamilelik takvimi nasıl ekleniyor bana bı soyleyiverin ya :KK37:

Ohhh çok şükür ... Kontrolün ne zamandı yazacaktım ... Çok sevindim. Belin de maalesef hemen düzelmez ama dikkat et. Sıcak havlu kompres yap.

sevimli4177 sevimli4177 geçmiş olsun yavruna.
tubaa1 tubaa1 kerem nasıl oldu

M Mavisu27 çok sevindim canım, aklım sendeydi. Gözün aydın. Hamilelik takvimi içinde bizim takvimlerin aşağısına bak yönlendirir seni.

Ohhh çok şükür ... Kontrolün ne zamandı yazacaktım ... Çok sevindim. Belin de maalesef hemen düzelmez ama dikkat et. Sıcak havlu kompres yap.

sevimli4177 sevimli4177 geçmiş olsun yavruna.
tubaa1 tubaa1 kerem nasıl oldu
Biz iyiyiz çok şükür ama çevremizde salgın var. İshal-istifra onu kastetmiştim. Rabbim uzak etsin çocuklarımızdan..

DonukPudra DonukPudra sevimli4177 sevimli4177 sormayin kizlar.kizimda hastalandi.ayni karin agrisi ishal okulda da herkes hastaymis.burdada salgin var.okuldan aradi ogretmeni kostur kostur gittim.kerem de saolsun komsularda hic durmuyo.taksiyle gidiyim dedim taksi gelmedi.bekleyin dedi nasil bekleyim.aldim keremi yanima bebek arabasiyla gittik.

Sukur kerem biraz da olsa yemeye basladi.arada agri geliyo yatiyo karnina masaj yapiyoruz.cok yorgunum kizlar su saat oldu uyumadi daha.uykusuzluktan gozlerimin onu coktu.mos mor oldu

Rabbim acil şifalar versin. Çocuklar hasta olunca ömürden ömür gidiyor. Dermansız dert vermesin Mevlam..
DonukPudra DonukPudra sevimli4177 sevimli4177 sormayin kizlar.kizimda hastalandi.ayni karin agrisi ishal okulda da herkes hastaymis.burdada salgin var.okuldan aradi ogretmeni kostur kostur gittim.kerem de saolsun komsularda hic durmuyo.taksiyle gidiyim dedim taksi gelmedi.bekleyin dedi nasil bekleyim.aldim keremi yanima bebek arabasiyla gittik.

Sukur kerem biraz da olsa yemeye basladi.arada agri geliyo yatiyo karnina masaj yapiyoruz.cok yorgunum kizlar su saat oldu uyumadi daha.uykusuzluktan gozlerimin onu coktu.mos mor oldu

M Mavisu27 Allahim cok sukur cok sevindim canim. Insallah sag saglim kavusun yavrunuza :nazar:
Vee cok gecmis olsun, artik masajla falan insallah hafifler . Sen yinede yat dinlen daha fena olmasin.

Ocak bebegimi olacak nasipse bu kez :)

tubaa1 tubaa1 ah canim zor gercekten :/ insallah ikiside hemen toparlar kendilerilerini.
Rabbim sabir guc versin uykusuzluk cidden cok yorgun dusuruyor insani

M Mavisu27 Allahim cok sukur cok sevindim canim. Insallah sag saglim kavusun yavrunuza :nazar:
Vee cok gecmis olsun, artik masajla falan insallah hafifler . Sen yinede yat dinlen daha fena olmasin.

Ocak bebegimi olacak nasipse bu kez :)

tubaa1 tubaa1 ah canim zor gercekten :/ insallah ikiside hemen toparlar kendilerilerini.
Rabbim sabir guc versin uykusuzluk cidden cok yorgun dusuruyor insani
Sağolasın canım.
Evet Ocak bebeği olacak inşaallah kısmetse :)
tubaa1 tubaa1 canım benim Allah Kerem e acil şifa versin sana da kolaylık.. biraz biraz yemeye başladıysa toparlar birkaç güne inşaallah.

Kizlar nerelerdesiniz. DonukPudra DonukPudra yogummu gidiyor kurs, gelemiyorsun artik

wakewake wakewake siz nasilsiniz canim alistimi abilik yapmaya paşa, yoksa kiskanclik devammi :)

Çok teşekkür ederim canım
Cidden öyle oldu :KK200:

Sağol tutku iyiyim demek istiyorum ama değilim
Kıskançlık azalmadı aksine daha da arttı
Isırma tırmalama vurma hepsi var
Buda beni çok yoruyor
Nasıl davranacağımı bilmiyorum artık kendime zarar veriyorum hırsımı alamadıkça dişlerimi sıkıyorum ve ağrısızdan duramıyorum
Hamileler var hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza mavisu ve çocukluaile
Herkes iyidir umarım

Buda beni çok yoruyor
Nasıl davranacağımı bilmiyorum artık kendime zarar veriyorum hırsımı alamadıkça dişlerimi sıkıyorum ve ağrısızdan duramıyorum
Herkes iyidir umarım

Hmm :/
Psikolojik bi destek mi alsaniz acaba, bir yardimi dokunurmu bilemedim ama .
Bazilsri malesef oyle iste alismasi baya uzun suruyor.
Zorlaniyorsundur eminim Allah kolaylik versin. Insallah artik daha sakinlesip kardesini sevmeye baslar.
Seviyodur o ama iste kiskanclik agir basiyor simdi ona

Buda beni çok yoruyor
Herkes iyidir umarım
Canım havalarda ısındı annenin yada kv yanına gitsen biraz kalabalık ta ilgisi dağılır sen de biraz rahat edersin hem gerçi şartlarını bilmeden yorum yapıyorum ama inşaallah keyifli günler çabuk gelir

X