- 10 Şubat 2013
- 516
- 577
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.821
wakewake inş bir an önce atlatıtsınız canım. Kıskanmasına sebep olanlar var mı, direk içgüdüsel mi öyle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım şükür iyiyiz.Sağol tutku iyiyim demek istiyorum ama değilim
Kıskançlık azalmadı aksine daha da arttı
Isırma tırmalama vurma hepsi var
Buda beni çok yoruyor
Nasıl davranacağımı bilmiyorum artık kendime zarar veriyorum hırsımı alamadıkça dişlerimi sıkıyorum ve ağrısızdan duramıyorum
Hamileler var hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza mavisu ve çocukluaile
Herkes iyidir umarım
Sesli güldümAman kasım olmasında ocak iyidir Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hadi inşaallah bende hamileyken şöle olsun böle olsun die konuşırken kardeşim sen Atatürk Kıvanç Nihat Hatipoğlu karışımı bişey istiyorsun die dalga geçerdi aklıma o geldi okuyunca hayırlı sağlıklı mutlu iyi insanlar olsun bütün yavrularKızlar bizim oğlan büyüyünce
Hem doktor,
Hem avukat,
Hem deeee Atatürk olacakmış
Günaydın kızlar sağolun inanın böyle bir heyecan stres yaşamadım dokunsalar ağlayacak moddayim.rabbim tüm yavruların emeklerini boşa çıkarmasın ...bakalım ne yapacak kendisinde söyledim sonuç önemli değil diye ama ben ne sohlesemde boş en çok kötü olursa o üzülecek Rabbim yardımcısı olsun
Canım benim Allah zihin açıklığı versin inşallahGünaydın kızlar sağolun inanın böyle bir heyecan stres yaşamadım dokunsalar ağlayacak moddayim.rabbim tüm yavruların emeklerini boşa çıkarmasın ...bakalım ne yapacak kendisinde söyledim sonuç önemli değil diye ama ben ne sohlesemde boş en çok kötü olursa o üzülecek Rabbim yardımcısı olsun
1 hafta oldu bi adım yol alamadık desem altına yapması değil de nie hiç ilerlemiyoruz die çok geriliyorum bugün gittiğimiz bi oyun grubu oyundan sonra yarım saat pedagogla sohbet oluyo ona sorucam bi ara mı verelim yoksa başka ne yapabilirimwakewake Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir süreç ama geçecek inşallah biz neler atlatmadık ki . sen sakın kalıp bebeği koruma gudunu Göktuğ'ün yanında gösterme lütfen.
Kv'ler gitti mi ?
**
Wc egitiminde olanlar nasıl gidiyor.ben anca ağustosta başlayacağım .. Kurs o zaman bitecek. İlk hafta ben olmak istiyorum yaninda
Aklina kotu seyler getirme.guzel olucak Allahin izniyle.Günaydın kızlar sağolun inanın böyle bir heyecan stres yaşamadım dokunsalar ağlayacak moddayim.rabbim tüm yavruların emeklerini boşa çıkarmasın ...bakalım ne yapacak kendisinde söyledim sonuç önemli değil diye ama ben ne sohlesemde boş en çok kötü olursa o üzülecek Rabbim yardımcısı olsun
Evet canım okumuştum ama yazamamıştım ..gözün aydın. Artık şükür birseyleri kalmadı ...M mambur nasil gecmis canim ne sinavi var bilmiyorum ama insallah iyi gecmistir emeklerinin karsiligini alir
DonukPudra iyi edersin canim , yaninda olman daha iyi. Insallah alisir kolayca sen yinede hazirla onu konusmalarla vs..
Ve yapabiliyosan gunduz ve geceyi bir cek
Biz geceyi biraktik artik gecen yazmistim okudunmu bilmem.
En iyi karar eve bez almamak yoksa illa bezlemek icin bir neden buluyor insan
Lise giriş sınavı canım sağolasın....valla matematik batirmis sağolsun meb mahvetti çocukları böylesine zor soru sorulmamisti ..diğer kısımlar çok çok iyiydi ama matematik berbat ve ne olacak belli değil çocukların emekleri boşa gitti yazıklar olsun böyle sisteme ... tubaa1 canım bol bol matematik problemleri çalışın inan yazın bile ve bol bol kitap okut canım herşey çok zorlaştıM mambur nasil gecmis canim ne sinavi var bilmiyorum ama insallah iyi gecmistir emeklerinin karsiligini alir
DonukPudra iyi edersin canim , yaninda olman daha iyi. Insallah alisir kolayca sen yinede hazirla onu konusmalarla vs..
Ve yapabiliyosan gunduz ve geceyi bir cek
Biz geceyi biraktik artik gecen yazmistim okudunmu bilmem.
En iyi karar eve bez almamak yoksa illa bezlemek icin bir neden buluyor insan
Canım sıkma canını çok zor olduğu için herkes kötü yapmıştır ona göre puanı iyi gelir inşaallah.Günaydın kızlar
Bir yıl çalış çabala gitti emeklerimiz boşa .Türkiye geneli matematik genellemesi 3 net olur diyorlar ..ben diyecek birşey bulamıyorum .. hani bilet isteyene verecektiya ben yurtdışı bileti istesem veririm acaba
Canım bizimki bedenen hazır ruhen değil herhalde çünkü klozette okadar uzun süre tutuyo ki bugün tam oturtturken yapıyodu oturur oturmaz tuttu yapmadı pedagog 10 gün dene olmazsa ara ver dedi ama inşaallah öğrenir yoksa 10 günlük emek skıntı stres çöp olacak bidaha benim denemeye cesaret olmazCanım sıkma canını çok zor olduğu için herkes kötü yapmıştır ona göre puanı iyi gelir inşaallah.
Ama ne desen haklısın. tutulacak dallari yok malesef. Bir gün mükemmel bir şey diye getirilen iki yıl sonra sacma diye değiştiriliyor olan çocuklara oluyor.
Efira38 canım belki de hazır değildir o yüzden ilerleme yoktur. Yıpratma kendini birkaç ay sonra denersin olmazsa. Ben temmuzda baslicaktim biraz daha ertelesem mi diyorum gözüm korkuyor resmen.
Canim burdada sozel cok iyiydi sayisal cok zordu diyolar.teog gibi bir sistemden boyle zor bir sisteme nasil gecis yaptilar anlamiyorum.agzima cok laflar geliyoda neyse susayim.Günaydın kızlar
Bir yıl çalış çabala gitti emeklerimiz boşa .Türkiye geneli matematik genellemesi 3 net olur diyorlar ..ben diyecek birşey bulamıyorum .. hani bilet isteyene verecektiya ben yurtdışı bileti istesem veririm acaba