Selam kizlar
Herkes iyidir umarim. Ne zamandir giremedim baya bi sayfa birikmis. Son bikac sf okudum.
M Mavisu27 cnm dinlenmeye calis. Illa oluyor artik o lekelenme ya da kanama. Gebelik sonrasi iliski olursa daha cok oluyormus. Hayirlisin insallah. Progestan iyi gelir. Benim de olmustu 5.aya kdr kullanmistim.
cocukaile senin icin de sevindim. Insallah guzel gecer gebeligin.
Ikinizde hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz.
Efira38 pes etme cnm 3gunde iyce ogrenit alismaya baslar. Tam olarak 1 haftayi buluyor. Bir iki oyuncak bebek ya da ayisi varsa onlari da gotur tuvalte o tutsun ya da sen. Bu tarz kitaplar var eglenceli onlardan da alirsan faydasi oluyor.
Bizi sorarsaniz defne iyi cok sukur. Yalniz ramazan nedeniyle uyku saatleti acayip degisti 12 1 i buluyor. Cok rahatsizim o konuda.. duzelticem insallah.
Kardes calismaiyla ilgili de bu ay dra gittim tekrar ama gecen kullandigim klomen ve catlatma igneleti kist olusturmus. Dr.a sordugum sorular fazla geldi sanirim gerginlik yasadik. Eve geldim 3 gun agladim.onun yuzunden. Daha gitmeyecegim.kendisine. ben de evde yapilan ovulasyon testlerinden aldim bayram sonrasina kadar onlari deniycem sonra yine olmazsa diger bi dr daha var ona gidicem insallah.