-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.741
Sağolasın canım benim inşallah kazandık diyeguzel haberleri paylaşmak nasip olur .sanırım hayatımda birşeyi bukadar istememiştim :))Canimmm seni cok iyi anliyorum.3 sene sonraki halimizi goruyorum sizde.simdi bile stresliyiz o zaman napicaz bilmiyorum.bende meraktan lgs denemelere bakiyorum da teogla alaka yok.sorular gercekten cok zor.matematik ozellikle cok zor.cozmeye ugrastim yapamadim.Allah yardimcisi olsun.cani gonulden ona cokkk dua edicem.guzel haberler yazicaksin buraya insallah.
Sende sabret canim duymazdan gel.uzulme.uzuldugunu gorurse derse dikkatini veremez.iyi bir tatili hakettiniz.sinavdan sonra iyice dinlensin fistigimm.
Senin deneyimlerden yararlaniriz artik canim.tavsiyelerini bekliyorum.Sağolasın canım benim inşallah kazandık diyeguzel haberleri paylaşmak nasip olur .sanırım hayatımda birşeyi bukadar istememiştim :))
Canım ben seneye rahAtlarım anca oğlum 7.sinifya Dün başladı oda çalışmaya :))durdurak yok yani :))
Masaallah cimcimeye :)Kız benimki, çook tatlı hiç susmayan bir kızım var çok şükür
Randevun nasıl geçtı canım?Masaallah cimcimeye :)
Kız bebeler daha tatlı oluyorlar zaten
Allahım uzun ömür versin hepsine
Teşekkür ederim canımHadi hayırlı haberlerle gel canım
Psikoloğa gitmene de sevindim, çok zor günler geçirdin sonuçta. İstediğin gibi olumlu olur inşallah. Bazen şahsen kendi adıma bende gitsem diyorum ama fotoğraflarına fln bakıp aman bana güven vermedi diye vazgeçiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım, 110 çok düşük değil ama kanaman vs var mı?Teşekkür ederim canım
Aslında konuşmak lazım önerileri vs de oluyor.
Bilemiyorum genç biri benim gittiğim aslında biraz daha yaşı olan hayat tecrübesi olan biri olsa daha iyi olabilir sanki.
Fotoğrafına göre seçersen yasi büyük birini seç bence de :))
Bu arada bebeğin kalp atışını duyduk ama biraz düşük dedi
110 Muş.
12 olması gerekiyor
Yani düşük tehlikenin var dedi
://
Bakalım inşaallah iyi olur
Canim amann dikkat et.Allah korusun.Teşekkür ederim canım
Bilemiyorum genç biri benim gittiğim aslında biraz daha yaşı olan hayat tecrübesi olan biri olsa daha iyi olabilir sanki.
110 Muş.
12 olması gerekiyor
Ben de geçen ay gittim Kızılay da arzu bilgin var çok ii Dr dinliyo konuşuyor gitmeyi düşünüyorsan tavsiye ederim küçük bebeğin varmış uyku yapmayan hafif binilaö yaşıyorum dedi ama yine de fena uyuyorumHadi hayırlı haberlerle gel canım
Psikoloğa gitmene de sevindim, çok zor günler geçirdin sonuçta. İstediğin gibi olumlu olur inşallah. Bazen şahsen kendi adıma bende gitsem diyorum ama fotoğraflarına fln bakıp aman bana güven vermedi diye vazgeçiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim canım
110 Muş.
12 olması gerekiyor
Teşekkür ederim canım
110 Muş.
12 olması gerekiyor
Ben de geçen ay gittim Kızılay da arzu bilgin var çok ii Dr dinliyo konuşuyor gitmeyi düşünüyorsan tavsiye ederim küçük bebeğin varmış uyku yapmayan hafif binilaö yaşıyorum dedi ama yine de fena uyuyorum
Yok kanamam yok geçen hafta çok az leke olmuştu ama ondan sonra bir şey olmadı.Hakkında hayırlısı olsun canım, 110 çok düşük değil ama kanaman vs var mı?
İnşallah canım. Sen yine dinlenmeye çalış.Yok kanamam yok geçen hafta çok az leke olmuştu ama ondan sonra bir şey olmadı.
Çok düşük demedi ama 120 ve üzeri olması gerekiyor dedi.
Bilemiyorum ki.. inşaallah boşuna pimpiriklenmistir doktor.
Dr danışsan canım ona göre bir plan çizersin.
Geçmiş olsun canım.
İyi bak en azından disyarma korktuğun şeyler olmadı.
İnşaallah ilaçla bu da hemen geçer.
Sağolasın canım.Evet nasipse bayramdan sonra gidicem. Konusurum bu konuyu bileyim en azindan.
Bugun tahlil sonuclarimi aldim cok sukur iyi. Gecenkinde iyi cikmamis uzulmustum.
Sagol canim aynen valla cok sukur.
Sende uzulme dinlen bol bol. Oglana soyledinizmi kardesi olacagini.
Psiologa gitmende cok iyi olmus. Bence topikce bi ziyaret etmek lazim :) bende bi ara gitmeyi cok dusundum ama kaldi oyle iste..
Genc diyede takma , cogu gecnler daha enerjili,daha pozirif dusunceler veriyor insana
Canım benim. Bol bol dinlen. Sen elinden geleni yap .. Gerisi takdiri ilahi.Dünden beri lekelenmem oluyor malesef.
Doktoruna mesaj yazdımprogestan kullan dedi.
Endiseliyim.
İnşaallah kötü bir şey olmaz.her şey çok iyi olur.