2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bizde bezi çıkardık ama daha bikere tuvalete yapmadı oturuyor oturuyor kalkıp üstünü giyince çişinş yapıyo değiştir dio bide üstüne burnu akmaya başladı altı ıslattığı için üşüdü herhalde offf of zor öğrenecek belli oldu ama ben oruç oruç en kadar sabredebilir acaba

Kendi mi istedi çıkartmak ..
Ramazanda zor olur ya sana da .. Tahammül bile daha farklı oluyor çünkü .Allah yardımcın olsun.başlamışsın pes etme artık. Olur inşallah.
Havalar da serinledi sansiniza

Bende denedim hadi cikaralim bezi atalimm dedim.ommasssssss dedi bagirdi bide bezi takmadan esofmani bile cektirmiyo.biz hazir degiliz sanirim.bayramdan sonra bidaha denicem

Kendi mi istedi çıkartmak ..
Ramazanda zor olur ya sana da .. Tahammül bile daha farklı oluyor çünkü .Allah yardımcın olsun.başlamışsın pes etme artık. Olur inşallah.
Havalar da serinledi sansiniza

Bende denedim hadi cikaralim bezi atalimm dedim.ommasssssss dedi bagirdi bide bezi takmadan esofmani bile cektirmiyo.biz hazir degiliz sanirim.bayramdan sonra bidaha denicem
Bizim ki de hazır değil sanırım kilot giymek istemiyorum bez istiyo ama bi çıkardık biraz deneyelim bakalım allah yardım etsin tez zamanda alışırız inşallah

Tam alışma bizde 2 ay sürdü canım. 1 hafta içinde olumlu sinyal alırsan devam et. Yoksa ertele.

Selam kizlar
Herkes iyidir umarim. Ne zamandir giremedim baya bi sayfa birikmis. Son bikac sf okudum.
M Mavisu27 cnm dinlenmeye calis. Illa oluyor artik o lekelenme ya da kanama. Gebelik sonrasi iliski olursa daha cok oluyormus. Hayirlisin insallah. Progestan iyi gelir. Benim de olmustu 5.aya kdr kullanmistim.
cocukaile senin icin de sevindim. Insallah guzel gecer gebeligin.
Ikinizde hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz.
Efira38 pes etme cnm 3gunde iyce ogrenit alismaya baslar. Tam olarak 1 haftayi buluyor. Bir iki oyuncak bebek ya da ayisi varsa onlari da gotur tuvalte o tutsun ya da sen. Bu tarz kitaplar var eglenceli onlardan da alirsan faydasi oluyor.

Bizi sorarsaniz defne iyi cok sukur. Yalniz ramazan nedeniyle uyku saatleti acayip degisti 12 1 i buluyor. Cok rahatsizim o konuda.. duzelticem insallah.
Kardes calismaiyla ilgili de bu ay dra gittim tekrar ama gecen kullandigim klomen ve catlatma igneleti kist olusturmus. Dr.a sordugum sorular fazla geldi sanirim gerginlik yasadik. Eve geldim 3 gun agladim.onun yuzunden. Daha gitmeyecegim.kendisine. ben de evde yapilan ovulasyon testlerinden aldim bayram sonrasina kadar onlari deniycem sonra yine olmazsa diger bi dr daha var ona gidicem insallah.

Efira38 canım kolay gelsin merak etme hallolur, bu konuda biraz aceleci oluyoruz anneler olarak sanırım . Ebebekten potette aldım ben arabada dışarda fln gelirse diye aklında olsun. Hastalığı da ilerlemez inşallah nazlı kuzular hemen tepki veriyor vücutları

G GCA canim sIkma canini kesinlikle baska doktora git. Tek doktorun lafina kanip uzme kendini asla.
Hayirli zamanda gelir insallah minigimiz. Kistler ne olacakmis peki hamilelihe engelmiymis onlar

M Mavisu27 simdi nasilsin canim.
Gerekirse oglana gunduzleri vs baskasi baksin sen sadece yat dinlen Allah buyuk uzulme stres yapma. Bize burdan yazmasi kolay geliyor evet ama bir hamilelik gecirdij az cok biliyorsun biraz sık disini insallah tutunur yavrun sana

tubaa1 gecmis olsun canim. Dr gitmedinizmi o kadar halsiz kiyamam.
Kraker vs yemiyormu genelde bulantiya iyi gelir ya?

Kizlar bir masallahinizi aliriz .
Biz gece biraktik bezi 2 hafta falan oldu.
Gecenlerde hastayken evde bezi bitti, e zaten uyumadim geceleri dedim firsat bu firsat eve almayayim artik bez.
Ara ara uyandirdim cisi icin.
Bazen kaciriyor tabi ama olsun sanirim alistik cok sukur Rabbime.
Tek anladigim evde bitince birdaha bez almamak. Evde olsaydi kesin takacaktim yani .
Birde bezi cekmek zorundaydim cunki cok rahatsiz oluyordu gunduz rahat gece bezle.. kaşımaktan bir hal oluyordu cok sukur simdi rahat yani. Darisi sizlere hadi
Alismali artik nasipse okula baslayacak bez mez cikaralim iyice hayatimizdan en iyisi :)

Masallahh size darisi bize insallah...

yarina toparlamazsa gidicez doktora canim.hic birsey agzina surmuyo.su sadece.

Canım benim. Bol bol dinlen. Sen elinden geleni yap .. Gerisi takdiri ilahi.
Rabbim herşeyin hayırlı olanını versin. Moralini yüksek tut lütfen.

Allah yardimcin olsun canim.aklina kotu seyler getirme.dikkat et kendine bol bol yat dinlen.

Sırt üstü yat Canım dinlen uzanma inşaallah herşey güz l olacak

Dinlenmeye çalış canım, inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve tutunmayı başarır.

Canım benim. Bol bol dinlen. Sen elinden geleni yap .. Gerisi takdiri ilahi.
Rabbim herşeyin hayırlı olanını versin. Moralini yüksek tut lütfen.

Allah yardimcin olsun canim.aklina kotu seyler getirme.dikkat et kendine bol bol yat dinlen.

Sırt üstü yat Canım dinlen uzanma inşaallah herşey güz l olacak

Dinlenmeye çalış canım, inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve tutunmayı başarır.

Tesekkur ederim kızlar.
dünden beri lekelenmem yok sukur persembeyi bekliyorum kontrol için.
pek yatmıyorum oğlanı kaldır indir de yapıyorum bazen hatta.
hayırlısı bakalım Rabbim ne dilerse...

fermante canım üzme kendini.
yasadığımız seyler zaten canımızı sıkarken bir de güvenip gittiğimiz doktorların bizi incitmesi üzücü ama hayatından çıkarırsın.. ve biter.. bir daha görmek zorunda değilsin.

bir de stres yapma buişin stresle çok alakası olduğunu kesinlikle anladım ben.
ilkinde yumurtlama günlerini kaçırmayalım aman afedersin popoyu havada tutayım vs vs dedik ama olamdı.. ama bunda aklımızda bile yoktu. ne kadar çok düşünüp üzerine yoğunlaşırsan zorlaşıyor. insaallah en hayırlı zamanda yine olacak.. şimdi Defneyle bol zamanın tadını çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…