2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Senin adına çok sevindim canım, her şey gönlünce olur inşallah. biz de fena değiliz haftaya resmi tatili fırsat bulup kısa nir tatil ayarladık, eşim grip, mira da öksürmeye başladı :işsiz:
Gidene kadar toparlar inş ikisi 3 gün tatil bizim de biyerlere kaçasımız var ama ayarlamadık sizin yolculuk nereye

Allah razı olsun kızlar.
Çok zormuş gerçekten
Kaç kez ağladım sabah oluncaya kadar.
Çıktık şükür evdeyiz
Söyledim doktorla en azindan bir gün daha kalın enfeksiyon seviyesini görelim dedi.
Hocam durmuyor daha kotu olacak dedim.
İğne verdi yolladı.
Resmen bir haftada bir buçuk kilaya yakın verdi kuzum çok üzgünüm hala da yemiyor
tubaa1 tubaa1 evet canım şükür ateş yok bugün
Rabbim evlatlarımızı korusun onlarla imtihan etmesin.
Bugün dualarınızda bizi de unutmayin teyzeleri.
Allah şifa versin kuzuma evde ikinizde daha rahat edersiniz inşallah çabucak toparlar

Selam kızlar
Herkes iyidir umarım yavrular da iyidir inşallah
Geçmişi okuyamadım sadece alıntılara baktım çok sağolun sorduğunuz için
Baştan yazayım
Berbat bir sezeryan geçirdim ölüyorum galiba dedim
Yarım saatlik operasyon iki saat sürdü
Duruyu yarım saatte aldılar benim işlem uzun sürdü daha önceki ameliyat yerim yapışmış onunla çok uğraştı doktor
Sonrasında çok ağrılarım vs oldu
Ameliyat günü göktugu hastaneye getirdi babanne ve dedesi beni görsün diye
Ama çok kötü bir tesadüf oldu tam ben sedyede asansörden çıktım göktugla karşılaştık o an başladı ağlamaya
Beni yatağa koyarken falan gördü serumlar vs çok korktu ağladı anne kalk anne gel diye
Götürün çok ağrım var dedim alıp gittiler o ağladı ben ağladım çok kötü bir gündü
Sonra hastaneye bir daha getirmeyin dedim getirmediler
Ben hastaneden çıkıp eve gelince ve duruyu kucağımda yine bir çıldırdı
Emziriyordum yerlere kapanıp ağladı anne bırak onu diye
O an çok zordu
Sonra gün geçtikçe daha iyi şükür ama alışması için zaman lazım hala belli olmuyor davranışları
Uykusuz gecelere devam yorgun bitkin halsizim üzerimden kamyon geçmiş gibiyim
Biraz dağınık anlattım anlatacak çok şey var ama bende derman yok
Bugün 12 günlük olduk biraZ büyüse
Neyse öpüyorum hepinizi
En korktuğum şey yapışma olayı benim bi arkadaşım da olmuştu çok zor gözü çocuğu bile görmüyordu kucağına almak istemedi allah güç kuvvet versin sana da sağlıkla büyüt inşaallah

ben de grip oldum canım ya valla havalar çok belirsiz. ilaca başladım hemen imşallah çok ilerlemez.

nasip olursa Eskişehir'e gitcez canım :)
Bi kaç gündür giremedim sayfaları birikmiş sana da geçmiş olsun canım zaten eve girince sıradan geziyo daha hsonuna çok atlatırsınız

Canım nasıl oldunuz?daha iyisiniz toparlandınız inşallah

Selam kizlar herkes iyi mi?
M Mavisu27 cnm tekrar cok gecmis olsun daha iyisinizdir insallah?
G GCA size de gecmis olsun ilerlemeden atlatirsiniz umarim. Yolculuk nereye kapadokya mi?
DonukPudra DonukPudra siz naptiniz toparladiniz mi?
@kanadali35 sen nerelerdesin yine yoksun..

Kizlar bizde de bi kekeleme basladi 2 gundur canim sıkıldı biraz buna. tutkku tutkku sizinki gecti mi? Acaba biseyden mi korktu da oldu bilemedim. Mesela "anne buraya gel dicek" "aaaaannnee bbbburaya gel diyo" nerdeyse her cumlesinin basinda oyle uzatarak konusuyor.
Şakiyor dedik yavruma nazar degdi..

Allah şifa versin kuzuma evde ikinizde daha rahat edersiniz inşallah çabucak toparlar
Sagolun kızlar. Daha iyiyiz şükür.
Ama gecelerimiz fena. Tıkanıyor çok sık uyanıyor. Hastalandığı için geniz eti tekrar büyümüş galiba. İlaçlara devam ediyoruz inşallah bu sıkıntımız da geçer.

fermante fermante canım bilerek yapiyor olabilir mi ? Öyle değilse bile geçicidir inşaallah üzme kendini.
wakewake wakewake Allah kolaylık versin canım alışır kisa sürede inşaallah. Yaşı kaç olursa olsun kıskanacaktu emin ol..

Bi kaç gündür giremedim sayfaları birikmiş sana da geçmiş olsun canım zaten eve girince sıradan geziyo daha hsonuna çok atlatırsınız

Sorma canım ya eşim toparladı ben iyice grip modundayım. mira da anne öpmek istiyorum anne öpücem lütfen :KK57:

biz de Eskişehir'e gidicez canım çok hevesli olunca böyle hastalandık, hava da kapalı görünüyor hafta sonu:rapci:

Selam kızlar nasılsınız?
Biz eski düzenimize döndük gibi şükür.
Dün büyük temizliğe başladım
Mutfak dolaplarıni indirip siliyorum
Kaplumbağa hızıyla gidiyorum
Tüm ev ne zamana biter Allah bilir.
Hepinizi operim :KK15:
Çok şükür canım .. Allah göstermesin ,beterinden korusun.
Kolay gelsin bu arada . benim de başlamam gerek ama kolum kalkmıyor resmen..

fermante fermante nasıl oldu Defne'nin konuşması

Selam kızlar nasılsınız?
Kolay gelsin canım.temizlik yapıcam diye oğluşumu hasta etme sakın :temizlik:

Selam kızlar nasılsınız?
Temizlik için daha uzun bir yaz dönemi var canım acele etme. Kuzu biraz daha toparlasın. Bugün nasıl oldunuz?
Kızlar tam 4 kilo almışım yaa..çok moralim bozuldu.rejim yapıcam.bide iştahım açıldı ki sürekli yemek yiyorum :sinirli:
Aynen canım kış mevsiminde illaki alınıyor maalesef. Bundan sonra daha dikkat edip bol spor ve yürüyüş yapmalı. Ben de bir de karaciğer yağlanması var. Maydanoz kürüne başladım. Zayıflamaya da yardımcı oluyor ama şu boğazı bir tutabilsek:kk77:

Temizlik için daha uzun bir yaz dönemi var canım acele etme. Kuzu biraz daha toparlasın. Bugün nasıl oldunuz?

Aynen canım kış mevsiminde illaki alınıyor maalesef. Bundan sonra daha dikkat edip bol spor ve yürüyüş yapmalı. Ben de bir de karaciğer yağlanması var. Maydanoz kürüne başladım. Zayıflamaya da yardımcı oluyor ama şu boğazı bir tutabilsek:kk77:
İyi şükür teyzesi :KK200:
Yaramazlıklara başladı bile :))
tubaa1 tubaa1 kıştan çıktık hepimizin sorunu bu malesef. Artık park bahçe kosturur verirsin canım merak etme :KK15:

Sevimli ben de birkac sene önce içmiştim maydanoz. Böbreklerim için. Guzel Ödem de atıyor evet

Selam kızlar nasılsınız?
Kolay gelsin canım benim de yapmam lazım ama
Hiç yapasım yok

Kızlar tam 4 kilo almışım yaa..çok moralim bozuldu.rejim yapıcam.bide iştahım açıldı ki sürekli yemek yiyorum :sinirli:

Ah benimde bu ara istah tavann..
Yani simdi yalan yok soyle bandira bandira yemenin tadi baska ya iste ben bunu yazin cok fazla yapiyorum ve haliyle kac dilim ekmek yedigim belirsizzz :KK53:
Ama 3 4 gundur squata basladim aklima geldikce onu bari yapayim diyorum hic yokun yaninda iyidir..

M Mavisu27 yerim o yaramazi. Bol yaramazlik yapsin annesi oh yeterki iyi olsun.
Kolay gelsin temizlik icin.
Ben basladimmu o gun bitirmem gerek ya her gune bir ida ayirinca hevesim kaciyor ertesi gun asla totomu kaldiramiyorum :KK14:

Koridorda halilarimi degistirmeyi dusunuyorum kizlar varmi oneriniz hafif olsun ve ozellikle kil tuy toplamasin su ankiler supurgeyle gecsem bile cikmiyor cok yoruyor beni.
Turkiyeye gitmeyi dusunuyorm nasipse varsa oneriniz bileyim alayim

Selam kızlar nasılsınız?
Selam cnm. Kolay gelsin. Bitirene kadar yeniden kirlenir kisir dongu de hic bitmez..
Gecmis olsun gozunaydin.

X