- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi adanamerkez
Kızlar 10 aydir tek isteğim 2. çizgiyi görmekti sonunda dileğim gerçekleşti
Şimdi 1 hafta beklemek zor geliyor
Şimdi 1 hafta beklemek zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim erken bir tarih oldugu icin goremeyebilir doktor eger o yle olursa uzulme cunku erken zamani ben tam 5 haftalikken vajinal ultrasonla gorebildi doktor keseyiHaftaya cumartesi 4+5 olacağim inşallah keseyi görebiliriz.
Merhaba sat 26 ocakmi benimde bugun 5+5 oldum bende tam 5 haftalikken gormustum keseyi vajinal ultrasonda daha once bir dusugum var insallah budefa hepimiz bebegimizI kucagimiza aliriz
Insallah canim ya doktor beni kalp atisi icin 16 martta cagirdi sen ne zaman gidiyosun dinlemeye bide ilk gebeliginmi canimevet cnm benimde sat 26 ocak.
biz çarşamba günü gördük keseyi karından baktı doktor kasık ağrısı olduğu için alttan bakmadı.
inş. kalp atışını da görürsek biraz daha rahatlarız
Insallah canim ya doktor beni kalp atisi icin 16 martta cagirdi sen ne zaman gidiyosun dinlemeye bide ilk gebeliginmi canim
hayırlı olsunn :)
senle konuşurken kendimle konuşur gibiyim ya ama biz hareketini hissetsekte elhamlanırız ay az oynadı ay cok oynadı Allah bize relax lık versin biraz
valla olan kocişlerimize oldu :)
gözün aydın canım :)
Ewt haftaya gel dedi cnm ins kalp atisini duyarim cnm :)Ya canim banana 16 marta yani daha obur haftaki pazartesiye gun verdi ama olucem meraktan doktormu cagirdi seni bu pazartesi insalllah duyarsin meleginin kalp atislarini zaman gecmek bilmiyo
Kizlar yeme içme durumlariniz nasil.neyi daha çokyemeliyiz neyi yememeliyiz bilen var mi.ben cay kahve birakmadim henüz.hatta çaya inanilmaz düştüm.kana kana cay içmek istiyorum.gecen balik yemek istedim hayatimda ilk defa çiğ balik kokusundan deli gibi tiksindim
canım benim ben sana doktorumun söylediklerini yazayım. hamur işi yok, şekerli yiyecekleri çok abartmak yok ve de kızartma yok ühühü. bedeni çok saran ve sıkan kıyafetler giymek yok. ağrın oldu mu dinleneceksin. bol bol meyve sebze yiyeceksin. yemeden önce iyice yıkayacaksın dedi..Kizlar yeme içme durumlariniz nasil.neyi daha çokyemeliyiz neyi yememeliyiz bilen var mi.ben cay kahve bırakmadım henüz.hatta çaya inanilmaz düştüm.kana kana cay içmek istiyorum.gecen balik yemek istedim hayatımda ilk defa çiğ balık kokusundan deli gibi tiksindim
Kizlar bugun tat almakta zorlaniyorum ve istahsizim sizde de var mi boyle degisiklikler
Insallah canim ya bendemi erken gitsem acaba. Zor sabrediyrm :) insallah guzel seyler soyler doktorumuz ve duyariz insala. Kalp atusiniEwt haftaya gel dedi cnm ins kalp atisini duyarim cnm :)
Merhaba cnim insallah benimde tahmini 2 Kasim gorunuyo kalp atisini duymay. BekliyorumMerhabalar forumda yeniyim bu ilk mesajım. Çok şükür bende kasım annesi adayıyım. Doğum 13 Kasım görünüyor. İnşallah herbirimiz sağlıkla ve hayırlı bir biçimde alırız bebeklerimizi kucağınıza.
Merhaba cnim insallah benimde tahmini 2 Kasim gorunuyo kalp atisini duymay. Bekliyorum