2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba güzel anne adayları ben de Allah izin verirse kasım annesi olacağım
Bata 4 gün beta hcg 43,3

hosgeldiniz kizlar aramiza
Serinse bat tarihin ne zaman?

5+5 günlük olduk bende inş. kısmet olur ise kasım annesi olacağım.
5+2 iken keseyi gördük. haftaya kalp atışlarını da duyarız inş.

Hamileyimmmm. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasib etsin

hosgeldiniz kizlar .
Kizlar ben doktor kontrolune 6+3 gibi gitmeyi planliyorum sizce cok mu gec suan 4+4 uz. Yoksa haftaya gitsem mi? 5+3 gibi.
benim doktorum 19 marta randevu verdi. ultrasona ne zaman girecegim belli degil ayri bir jinekologdan randevu alacam ultrason icin. keseyi gormek icinmi gideceksin?

Merhaba kizlar.araniza ben de geldim.beni de SAT 30 Ocak .inşallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip eder allah.
Benim kasiklarimda agri oluyor ara ara .genellikle soldan bucak gibi.ayakta kaldigimda oluyor daha çok.sizde de var mi.ben perşembe gideceğim keseyi görmeye dun 573 cikti beta hcg

kasık ağrısı çok normal bende de var doktor kanama olmadığı sürece kasık ağrısı normal dedi.
ama bol bol ıstrat etmek çok önemli fazla ayakta kalma ve sakın ayaklarından üşütme ilk üç ay çok dikkat etmemiz gerekiyor.
bende 5+5 oldum inş sağlıkla kucağımıza alırız

merhaba hoşgeldin benimde sat : 30 ocak :)

YAKAMAZZZZZ, post: 39817096, member: 660271"]kasık ağrısı çok normal bende de var doktor kanama olmadığı sürece kasık ağrısı normal dedi.
ama bol bol ıstrat etmek çok önemli fazla ayakta kalma ve sakın ayaklarından üşütme ilk üç ay çok dikkat etmemiz gerekiyor.
bende 5+5 oldum inş sağlıkla kucağımıza alırız[/QUOTE]
İnsallah normaldir cnm.daha önce dis gebelik geçirdim ensiseliyim.çarşamba 276 cikti cuma tam iki kati olmuş 553 perşembe gideceğim keseyi görmeye .gorsem de sevinsem

İnsallah normaldir cnm.daha önce dis gebelik geçirdim ensiseliyim.çarşamba 276 cikti cuma tam iki kati olmuş 553 perşembe gideceğim keseyi görmeye .gorsem de sevinsem[/QUOTE]

Merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde sat 26 ocak 5+5 im bugun pazartesi keseyi gorduk vajinal ultrasonda 16 marta randevu verdi kalp atislarini dinlemek için.bende 7 ay once bir dusuk yaptim bthcg fazla artmiyordu keseyi bile göremeden dusuk yaptim insalllah budefa bebegimi kucagima kalırım cok korkuyrm ayni seyleri yasamaktan

5+5 günlük olduk bende inş. kısmet olur ise kasım annesi olacağım.
5+2 iken keseyi gördük. haftaya kalp atışlarını da duyarız inş.
Merhaba sat 26 ocakmi benimde bugun 5+5 oldum bende tam 5 haftalikken gormustum keseyi vajinal ultrasonda daha once bir dusugum var insallah budefa hepimiz bebegimizI kucagimiza aliriz

Merhaba sat 26 ocakmi benimde bugun 5+5 oldum bende tam 5 haftalikken gormustum keseyi vajinal ultrasonda daha once bir dusugum var insallah budefa hepimiz bebegimizI kucagimiza aliriz
CNM BEN DE 5+5 OLDUM PAZARTESİ KALP ATIŞI İÇİN GİDECEZ SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN?

CNM BEN DE 5+5 OLDUM PAZARTESİ KALP ATIŞI İÇİN GİDECEZ SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN?
Ya canim banana 16 marta yani daha obur haftaki pazartesiye gun verdi ama olucem meraktan doktormu cagirdi seni bu pazartesi insalllah duyarsin meleginin kalp atislarini zaman gecmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…