- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Merhaba güzel anne adayları ben de Allah izin verirse kasım annesi olacağım
Bata 4 gün beta hcg 43,3
Selam arkadaşlar :) geçen ayekim annelerine adaydım ama yanılmışım
Bu ay çift çizgiyi gördük neyseki! Beta 265 çıktı salı günü
Drumu aradım haftaya salı gel dedi inşallah keseyide görürüz gitmişken
Herkese hayırlı bir hamilelik dönemi dilerim
Bu arada benimde ikinci çocuğum
Daha önce 2010 aralık annelerindeydim
5+5 günlük olduk bende inş. kısmet olur ise kasım annesi olacağım.
5+2 iken keseyi gördük. haftaya kalp atışlarını da duyarız inş.
Hamileyimmmm. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasib etsin
benim doktorum 19 marta randevu verdi. ultrasona ne zaman girecegim belli degil ayri bir jinekologdan randevu alacam ultrason icin. keseyi gormek icinmi gideceksin?Kizlar ben doktor kontrolune 6+3 gibi gitmeyi planliyorum sizce cok mu gec suan 4+4 uz. Yoksa haftaya gitsem mi? 5+3 gibi.
hosgeldiniz kizlar .
benim doktorum 19 marta randevu verdi. ultrasona ne zaman girecegim belli degil ayri bir jinekologdan randevu alacam ultrason icin. keseyi gormek icinmi gideceksin?
anladim canim insaALLAH gorursun.Evet ultrason icin gidicem.
anladim canim insaALLAH gorursun.
nasıl dayanıyorsun yaa ben hemen gittim git keseyi gör :)Kizlar ben doktor kontrolune 6+3 gibi gitmeyi planliyorum sizce cok mu gec suan 4+4 uz. Yoksa haftaya gitsem mi? 5+3 gibi.
Hoşbulduk
Merhaba kizlar.araniza ben de geldim.beni de SAT 30 Ocak .inşallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip eder allah.
Benim kasiklarimda agri oluyor ara ara .genellikle soldan bucak gibi.ayakta kaldigimda oluyor daha çok.sizde de var mi.ben perşembe gideceğim keseyi görmeye dun 573 cikti beta hcg
Gözünüz aydınHepimiz adına amin. Ne zamandı sat
merhaba hoşgeldin benimde sat : 30 ocak :)Merhaba kizlar.araniza ben de geldim.beni de SAT 30 Ocak .inşallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip eder allah.
Benim kasiklarimda agri oluyor ara ara .genellikle soldan bucak gibi.ayakta kaldigimda oluyor daha çok.sizde de var mi.ben perşembe gideceğim keseyi görmeye dun 573 cikti beta hcg
:) super ayniyizmerhaba hoşgeldin benimde sat : 30 ocak :)
Benimde 4 şubat lekelenme 5 şubat adet :)Çok tşkler canım. Sat 4 Şubat'tı
İnsallah normaldir cnm.daha önce dis gebelik geçirdim ensiseliyim.çarşamba 276 cikti cuma tam iki kati olmuş 553 perşembe gideceğim keseyi görmeye .gorsem de sevinsem[/QUOTE]YAKAMAZZZZZ, post: 39817096, member: 660271"]kasık ağrısı çok normal bende de var doktor kanama olmadığı sürece kasık ağrısı normal dedi.
ama bol bol ıstrat etmek çok önemli fazla ayakta kalma ve sakın ayaklarından üşütme ilk üç ay çok dikkat etmemiz gerekiyor.
bende 5+5 oldum inş sağlıkla kucağımıza alırız
Merhaba sat 26 ocakmi benimde bugun 5+5 oldum bende tam 5 haftalikken gormustum keseyi vajinal ultrasonda daha once bir dusugum var insallah budefa hepimiz bebegimizI kucagimiza aliriz5+5 günlük olduk bende inş. kısmet olur ise kasım annesi olacağım.
5+2 iken keseyi gördük. haftaya kalp atışlarını da duyarız inş.
CNM BEN 5+0 DA KESEYİ GÖRMÜŞTÜM :)Kizlar ben doktor kontrolune 6+3 gibi gitmeyi planliyorum sizce cok mu gec suan 4+4 uz. Yoksa haftaya gitsem mi? 5+3 gibi.
CNM BEN DE 5+5 OLDUM PAZARTESİ KALP ATIŞI İÇİN GİDECEZ SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN?Merhaba sat 26 ocakmi benimde bugun 5+5 oldum bende tam 5 haftalikken gormustum keseyi vajinal ultrasonda daha once bir dusugum var insallah budefa hepimiz bebegimizI kucagimiza aliriz
Ya canim banana 16 marta yani daha obur haftaki pazartesiye gun verdi ama olucem meraktan doktormu cagirdi seni bu pazartesi insalllah duyarsin meleginin kalp atislarini zaman gecmek bilmiyoCNM BEN DE 5+5 OLDUM PAZARTESİ KALP ATIŞI İÇİN GİDECEZ SEN NE ZAMAN GİDECEKSİN?