- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.961
Çok kararsızım senelerdir aynı koku belki bir süpriz yapabilirimBende günlük kokumu kullanıcam nişanlım zor beğenir ama bu kokumdan çok etkileniyor ve tenime en iyi giden koku o gün risk alamam beğenmez filan
Bence en azından tutmasanız da bakın derim canım aklınızda bulunsun beğendiğiniz yere istediğiniz tarih için kapora verirsiniz kesin tarih için hemen dönersiniz konuşulduktan sonra derim
Bende günlük kokumu kullansammı diye aklımdan geçiriyorum... Nişanlımda bayılıyor hem
Hem de çok etkileniyor...Nişanlını etkileyen bi kokuysa arayışa girmene bile gerek yok canım kullan gitsin
Aynen sözümüzde diğer haftaya kaldı kar yüzünden insan boyu kar var ya ayrı şehirlerde olunca. Bugün arayıp konuşucak erkek arkadaşım gelincede kapora belirlenir sanırım. Aman herşeyde beni bulıyo ya
Merak ettim hangi parfüm bu? Ben de bi deneyim, belki benimkine de diğerinden daha etkili olurrHem de çok etkileniyor...
Aslında herkesin çok bildiği bir koku Burberry clasic... Tenime en çok yakışan ,durdukça güzelleşen bir koku....Burberry kokuları içinde en iyisi bence....Merak ettim hangi parfüm bu? Ben de bi deneyim, belki benimkine de diğerinden daha etkili olurr
Evet o kokuyu ben de çok severim, çok etkileyiciAslında herkesin çok bildiği bir koku Burberry clasic... Tenime en çok yakışan ,durdukça güzelleşen bir koku....Burberry kokuları içinde en iyisi bence....
Kalmasın tabi canım dene deneBenim de kendi parfümümü kullanasım var da "evet bence de kullan" diyecek yandaşlara ihtiyacım vardıTeşekkür ederim Ama yine de alternatif bi kaç kokuya bakarım içimde kalmasın..
İlla düğün günü farklı bir koku olmasına gerek yok ki insanın kendine has kokuları vardır bulmuşsa onu kullanabilir hadi seninde kafanı karıştırayımBende günlük kokumu kullansammı diye aklımdan geçiriyorum... Nişanlımda bayılıyor hem
Evet canım çok araştırmış sağolsun o yüzden ayrıca kullanmak istiyorumnişanlın aldıysa bence onu kullan canım demekki hoşuna gitmiş öyle almış dimi ama
Bence de beklemeyin canım kapora verin dolmasın en azından inan bana hepsi olmasa da Eylüle kadar bazı güzel salonlar full çekiyorAynen sözümüzde diğer haftaya kaldı kar yüzünden insan boyu kar var ya ayrı şehirlerde olunca. Bugün arayıp konuşucak erkek arkadaşım gelincede kapora belirlenir sanırım. Aman herşeyde beni bulıyo ya
Haziran ve temmuzun yarısı zaten ramazan ve bayram ile geçer temmuzdan sonra bir yığılma olur düğünlerde...Bence de beklemeyin canım kapora verin dolmasın en azından inan bana hepsi olmasa da Eylüle kadar bazı güzel salonlar full çekiyor
Genelde öyle oluyor evet o yüzden Nisan-Mayıs-Haziranın ilk iki haftası-Temmuzun son haftası-Ağustos-Eylül şuanda full çekerHaziran ve temmuzun yarısı zaten ramazan ve bayram ile geçer temmuzdan sonra bir yığılma olur düğünlerde...
Biz çok zor bulmuşduk... Normalde 14 haziran saat 4 bulduk tutuldu ama hiç istememişdim nasıl yetiştireceğiz o saate kadar herşeyi diye düşündüm Son anda akşam saati tutanlar iptal edince biz kaptık hemen... 6-7 haziran boştu o tarihde de benim sınavım vardı... Düğünümden bir hafta önce sınava gireceğimGenelde öyle oluyor evet o yüzden Nisan-Mayıs-Haziranın ilk iki haftası-Temmuzun son haftası-Ağustos-Eylül şuanda full çeker
Çok iyi olmuş canım tabi ki gündüz akşam ortası gibi olacaktı şimdi tam akşamBiz çok zor bulmuşduk... Normalde 14 haziran saat 4 bulduk tutuldu ama hiç istememişdim nasıl yetiştireceğiz o saate kadar herşeyi diye düşündüm Son anda akşam saati tutanlar iptal edince biz kaptık hemen... 6-7 haziran boştu o tarihde de benim sınavım vardı... Düğünümden bir hafta önce sınava gireceğim
Hemde çok iyi oldu çok sevinmişdim duyunca....Çeyizi mayıs son haftası yerleştirmeyi düşünüyoruz ....Çok iyi olmuş canım tabi ki gündüz akşam ortası gibi olacaktı şimdi tam akşamBenimde yatırırsam 6-7 Haziran sınavım var ama çeyiz yerleştireceğim büyük ihtimal nasıl girerim bilemiyorum
Öyle de olabilir tabi ki daha hiç onları düşünemedim ev belli olduktan sonra duruma göre artık canımHemde çok iyi oldu çok sevinmişdim duyunca....Çeyizi mayıs son haftası yerleştirmeyi düşünüyoruz ....
Bide orası var ev konusu başlı başına aklımı karıştırıyor.....Öyle de olabilir tabi ki daha hiç onları düşünemedim ev belli olduktan sonra duruma göre artık canım
Ben eğitimimi lisansa tamamlıyorum uzaktan eğitim vizeler var o tarihte benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?