- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.801
canım bizde tanışma isteme bitti sonra konuşmak için çağırdık nişan öncesi geldiler tarih falan herşey konuşuldu istedikten 1 hafta sonra konuşmaya çağırdık 4 gün sonrada nişan taktık düşüncede kalmasın yani kesin tarih belirleyin hemen düğün yerinizi tutun bu sene çook düğün varKızlar merhaba ya saçma bi dalış yapıcam ama bizde dğünü haziranda düşünüyoruz sözüm bu hafta sonu olacak. Sözde bütün tarihler konuşulacakmı tanışmayı geçtik. Şubatta tatilde nişanı düşünüyoruz. Ama düşünüyoruz işte bunlar sözdemi konuşulur tarih olarak ??
Kızlar merhaba ya saçma bi dalış yapıcam ama bizde dğünü haziranda düşünüyoruz sözüm bu hafta sonu olacak. Sözde bütün tarihler konuşulacakmı tanışmayı geçtik. Şubatta tatilde nişanı düşünüyoruz. Ama düşünüyoruz işte bunlar sözdemi konuşulur tarih olarak ??
Günaydın canım Ankara da buz kesti bugün... Felaket bir soğuk var...Günaydınn kızlarrrr Balıkesir bugün buzzzzzzz
yaz gelsin artık giyinelim tiril tiril düğünümüz olsun falan filannn :)
Biri Ankara ve soğuk mu dediGünaydın canım Ankara da buz kesti bugün... Felaket bir soğuk var...
Günaydın canım Ankara da buz kesti bugün... Felaket bir soğuk var...
Biri Ankara ve soğuk mu dediDokuzda işteydim hala ısınamadım.
Bende ısınamadım... Metroda dondum bizede tatil yapsalardıBiri Ankara ve soğuk mu dediDokuzda işteydim hala ısınamadım.
Ankaralı kızlar Ankarada bildiğiniz profesyonel gelin makyajı yapan makyözler var mı ?
Bir de sadece makyöz istiyorsan Sevilay Acıbucu var. Grafiker olarak dergide çalışırken çalıştığımız makyözlerdendi.. Oldukça titiz ve profesyonel çalışıyo ama onun fiyatları bayaa bi uçuktur. Ünlülere falan makyaj yapan cinslerden..Ankaralı kızlar Ankarada bildiğiniz profesyonel gelin makyajı yapan makyözler var mı ?
Ben kuaförümü ayarladım ama makyözü çok profesyonel değil daha çok günlük makyaj yapıyor... Nişan makyajımıda başkasına yaptırmışdım... Yaptırdığım makyöz hamileymiş doğumu haziran aylarına denk geliyormuş... Sevinirim canım verirsen bir bakıyım....Günaydın kızlarrrr donuyorummmmmm
Canım benim ayarladığım kuaför hem saç hem makyaj konusunda çok profesyonel.. İstersen facebook sayfasını veriyim bi incele..
Daha çok işinde uzman yüz hatlarıma göre kontür makyaj yapacak birini arıyorum... Selcan koyuncuyu önerdiler internet sayfasına baktım pek yaptıgı makyajların fotografları yok o yüzden sıcak bakamadım...Bir de sadece makyöz istiyorsan Sevilay Acıbucu var. Grafiker olarak dergide çalışırken çalıştığımız makyözlerdendi.. Oldukça titiz ve profesyonel çalışıyo ama onun fiyatları bayaa bi uçuktur. Ünlülere falan makyaj yapan cinslerden..
Bu arada dün fotoğrafçıyla anlaştık kızlarrr.. Üstümden nasıl bir ağırlık kalktı anlatamam size.. En çok detaylı detaylı düşündüğüm incelediğim konulardan bi tanesiydi bu da.. Çooookkk içime sindi ama çok mutluyummm
Çok teşekkürler canım Sincan bana biraz uzak ama yinede aklımda bulunsun canım...Canım bu kuaförün facebook ve web sayfası..
https://www.kadinlarkulubu.com/BAŞKENT-KUAFÖR-SİNCAN/169567956467897?fref=photo
http://www.baskentkuaforsincan.com/
Sincan'da olduğuna bakma cidden çok iyi iş çıkarıyorlar.. Mahalle arası bi kuaför asla değil ve fiyatları da ona göre birazcık yüksek..
Bu da Sevilay Acıbucu'nun web sayfası.. Bi numarası vardı bende 4-5 yıl öncesinden ama nerde naptım bilmiyorumBurdan ulaşırsın sanırım..
http://www.sevilaymakeup.com/
Omayra Fotoğraf Stüdyosu canım.. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafları ve çıkardığı işleri bi görsen vurulursun.. Ben bayıldımm..Kiminle anlaştınız canım... Gerçi bende ayarladımİçine sinmesi çok önemli...
Rica ederim ne demekÇok teşekkürler canım Sincan bana biraz uzak ama yinede aklımda bulunsun canım...
Ayy hayırlı olsun canım bende ayarladım fotoğrafçımı bişeyleri hallettikçe insanın içi huzur doluyoBu arada dün fotoğrafçıyla anlaştık kızlarrr.. Üstümden nasıl bir ağırlık kalktı anlatamam size.. En çok detaylı detaylı düşündüğüm incelediğim konulardan bi tanesiydi bu da.. Çooookkk içime sindi ama çok mutluyummm
Bende çok beğendim fotografçımın çekimlerini dış mekan mı canım ....Omayra Fotoğraf Stüdyosu canım.. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafları ve çıkardığı işleri bi görsen vurulursun.. Ben bayıldımm..
İnşallah canım kuaförüme gelebilecek bir makyöz arıyorum... Kısıtlı bir zamanım var git gel ugraşmak istemiyorum....Rica ederim ne demekİnşallah aradığın gibi bir makyöz bulursun
kızlar kuaföre kaçta gidiceksiniz ?Bende çok beğendim fotografçımın çekimlerini dış mekan mı canım ....
İnşallah canım kuaförüme gelebilecek bir makyöz arıyorum... Kısıtlı bir zamanım var git gel ugraşmak istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?