- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.701
Hepimize günaydınmadam coco da pamuk saten nevresim indirime girmiş kızlar ben alamıyorum bari siz alın
günayydıınnn:) bu hafta beni sadece bizi bekleyen soğuk hava endişelendiriyor . evden hiççç çıkasım gelmiyor böyle olunca
Hepimize günaydınmadam coco da pamuk saten nevresim indirime girmiş kızlar ben alamıyorum bari siz alın
satenler için halısınız ama pamuk saten takımlar çok güzel ve kullanışlı oluyor.Günaydın adaşımm,
Bendede aynı durum mevcut ama işe gelmek için mecburuz
Evet canım gördüm ben ama ben öncesinde 2 tane almıştım. Birde çok kullanışlı olmadığını duydum kayıp gidiveriyormuşş
Günaydın canım... Ben de alamam canım çünkü çok fazla oldu nevresim takımlarım ....Hepimize günaydınmadam coco da pamuk saten nevresim indirime girmiş kızlar ben alamıyorum bari siz alın
Günaydın adaşımm,
Evet canım gördüm ben ama ben öncesinde 2 tane almıştım. Birde çok kullanışlı olmadığını duydum kayıp gidiveriyormuşş
Kızlar nevresim demişken reklamlarda çıkan karaca nevresim takımının adını bilen var mı çok güzelmiş ya almak istiyorum ondanannemden çaktırmadan alayım diyorum
Film başlamadan bi gösterdiler hooop geçti. reklam yapıyon bari doğru düzgün yap diil miben reklamı hatırlayamadım ama Google amcaya bir sor istersen Karaca Home son reklam falan yaz görsellerden çıkar diye düşünüyorum
Film başlamadan bi gösterdiler hooop geçti. reklam yapıyon bari doğru düzgün yap diil mi
bal-arisi Adaşım bu arada siz koltukları hallettiniz sanırım dimi haftasonu??
bizde oturma odasının koltuklarını ve dizaynını hallettik gibi gibi. salon ve yemek odası kaldı
Günaydın adaşımm,
Evet renkler çok pastel ama ben severim girince başı dönenlerdenim ben :)Bu cocoya girip girip kardeşimle saf saf bakıp çıkan tek kişi ben miyim ya en son kardeşime gel çıkalım bari insanlar rahat baksın dedim sanırım benim tarzıma uymuyo çok soluk geliyolar bana
Aynen canım artık nevresim almam dalga konusu haline geldi benimdeGünaydın canım... Ben de alamam canım çünkü çok fazla oldu nevresim takımlarım ....
evet tatlışkommmm
aldık koltukları hemde o kadar komik oldu ki..
anlatmıştım ya istikbal ve doğtaş arasında kalmıştım diye..
haftasonu maltepe carrefoura gittik dolaşırken visko love magazasında bi koltuk takımı gördük tek kelime ile tamam bu dedim.
İçeri girdik renkler falan muhteşemm istediğim her renk fazlasıyla var kapora verdik fiyatta anlaştık renkleri belirleyip siparişi hazırlatıcazz.. O kadar çok gezmiştim ki koltuk için ama bu defa tamam bu diyebildimm :)
anaammm güle güle kullanın canım. foto istiyoruzzzzz
Bu defa süprizz
Bu arada sen ne yaptın, küçük oda için ne baktın?
Ben küçük oda yapmaktan şimdilik vazgeçtim, evlendikten sonra yaparım diyorum kendi kendime hani yeni şeyler görürüm sonra begenmem falan.. Evlendikten sonra rahatlamış bir şekilde bakarım diyorum ama bilemedim yaa
Canım ben kısa bir parfüm araştırması yaptım kendime liste çıkardım... Genel tercihlerden yola çıkarak bende bunlardan birinde karar kılacagım... En kısa sürede kokularını denemek istiyorum... İlk araştırmama bu listedeki kokulardan başlıyacagım...aynen canım ben şuan 2 parfüm kullanıyorum sıklıkla escada magnetism ve lady million ama o gün için farklı bişey olmalı çünkü çevremdeki insanlar bu kokulara alıştı o gün değişik olsun istiyorum inşallah bulabilirim güzel bişeyler
Canım bende bi topik açtım burda yardım istedim parfümden anlayan ankadaşlardan bana chanel coco mademoiselle yi önerdi çoğu kişi internette de indirimli denk gelmişti hemen sipariş ettim kokusuna bakmadanCanım ben kısa bir parfüm araştırması yaptım kendime liste çıkardım... Genel tercihlerden yola çıkarak bende bunlardan birinde karar kılacagım... En kısa sürede kokularını denemek istiyorum... İlk araştırmama bu listedeki kokulardan başlıyacagım...
Vera Wong ve Elie Saab le gelinler için üretilmiş...
Chanel coco mademoiselle
Light blue ( biliyorum bu kokuyu fena degil )
Estee louder beatiful
Noa
Gucci Rush
Kenzo flower
Dior jadore
Ralph Lauren ramonce
Tam canım Chanel coco mademoiselle yi bende denemedim ama birçok kişi güzel demiş umarım güzeldir... Listemin 2 sırasında kendisi...Hangi siteden aldın canım bu arada...Canım bende bi topik açtım burda yardım istedim parfümden anlayan ankadaşlardan bana chanel coco mademoiselle yi önerdi çoğu kişi internette de indirimli denk gelmişti hemen sipariş ettim kokusuna bakmadanbu hafta içinde gelir yorum yaparım o parfümle ilgili sende diğerlerini denersen mutlaka benide bilgilendir olur mu
böö çok kötüsün :)
ya kesin değil çünkü 2+1 mi 3+1 mi olacak ev bilmiyorum. genelde burada kiralarda 3 oda ve 2 oda arası çok fark yok o yüzden madem olcaksa 3+1 olsun diyoruz. bu sebeple de ayrı bir oturma odası olacak gibi. nişanlım mobilyacı olduğundan aşırı rahatım bu konuda herşeyi bana bırak diyor iç mimari çizimleri de yapıyor dekorasyon falan halı perde hepsi bende sadece istediğini söyle dedi bende salladım o yüzden açıkçası :) mağazalarında önceden de beğendiğim bir koltuk takımı vardı 2 tane 2,5 kişilik falan ebatları dün baktık hoşuma gitti ona uygun dizayn da yaptık kafamızda. kelebek görünümlü tv ünitesi yaptırcaz marangoza. işte sadece ev tutup oturma odaasının iç mimarisine uyduracağız o kdr. ahh ahh dün bikaç tane ev bulduk aslında ama işte şimdiden kirayı vermeniz gerekiyor diyorlar Mart ayına kadar da 2 ay fazladan kira vermek istemiyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?