• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Tam canım Chanel coco mademoiselle yi bende denemedim ama birçok kişi güzel demiş umarım güzeldir... Listemin 2 sırasında kendisi...Hangi siteden aldın canım bu arada...
canım instagramda nemutlucosmetic diye bi hesap var ordan aldım ben yorumlar falan güzel orjinalliğinede garanti verdiler ama gelince bakcam artık kokusuna çok merak ediyorum
bide satıcıya sordum düğünüm var parfüm önerirmisiniz diye direk bu parfümü söyledi herkes aynı parfümü söyleyince kokusunu bile bilmediğim bi parfüm aldım ilk defa umarım pişman olmam :KK17:

aminn canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah.
canım bende dün ev bakmaya çıktım istediğim mahallede bi tane bile kiralık ev yok acayip moralim bozuldu her hafta gidip bakıcam artık o tarafa bakan emlakçınına numarasını aldım onuda sık sık aramam gerekiyo kiralık ev bulamanın zor olduğunu bilmiyodum :KK34:

canım instagramda nemutlucosmetic diye bi hesap var ordan aldım ben yorumlar falan güzel orjinalliğinede garanti verdiler ama gelince bakcam artık kokusuna çok merak ediyorum
bide satıcıya sordum düğünüm var parfüm önerirmisiniz diye direk bu parfümü söyledi herkes aynı parfümü söyleyince kokusunu bile bilmediğim bi parfüm aldım ilk defa umarım pişman olmam :KK17:
Olmazsın inş canım... Begenirsen mutlaka benide bilgilendir canım...

canım bende dün ev bakmaya çıktım istediğim mahallede bi tane bile kiralık ev yok acayip moralim bozuldu her hafta gidip bakıcam artık o tarafa bakan emlakçınına numarasını aldım onuda sık sık aramam gerekiyo kiralık ev bulamanın zor olduğunu bilmiyodum :KK34:

zor yawrum ya ben bide emlakçıdan ayarlamak hiç istemiorm birde onlara depozito veriyorsun ama sanırım başka çare kalmayacak yoksa kapı kapı gezmek zorunda kalacağız :(

zor yawrum ya ben bide emlakçıdan ayarlamak hiç istemiorm birde onlara depozito veriyorsun ama sanırım başka çare kalmayacak yoksa kapı kapı gezmek zorunda kalacağız :KK43:
bende hiç istemiyorum emlakçı 1 kirada onlar komisyon alıyo ya
ben 2 ay kala çıkarım istediğim yerde bulurum bi ev diyodum ama öyle olmuyomuş anlaşılan :KK61:

Kızlar düğünde takı seti istiyor musunuz?

istriyorum ama alcaklarmı bilmiorm walla sormadım nişanda tam teşekküllü so yolu set taktılar düğünde bilezik falan alındı diyorlardı laf arasında ama soramam yani ben bilemedim :( siz napcaksınız?

istriyorum ama alcaklarmı bilmiorm walla sormadım nişanda tam teşekküllü so yolu set taktılar düğünde bilezik falan alındı diyorlardı laf arasında ama soramam yani ben bilemedim :KK43: siz napcaksınız?

Nişanda banada 3 bilezik 1 kolye küpe seti taktılar..
Düğünde 4 bilezik birde set dedi nişanlım bir laf arasında ama bilmiyorum.. Pek sevmiyorum takı setlerini tek sevdigim trabzon takı setii :)

Kızlar düğünde giriş ve dans müziği düşündünüz mü hiç son günlerde bu takıldı aklıma fikriniz var mı ?

canım giriş müziğine bayıldım çalabilir miyim :KK71:
Tabi ki çalabilirsin canım, verdim gitti :rolleyes::rolleyes: Giriş müziği dediğin kıpır kıpır olur bence :D
Dans müziği de aslında daha güzel müzikler de bulabilirim ama bizim için bu şarkının özel bir anlamı var.. O yüzden hiç araştırmadım, ilk dans anlamlı olsun bu olsun istiyorum :KK68:

Tabi ki çalabilirsin canım, verdim gitti :rolleyes::rolleyes: Giriş müziği dediğin kıpır kıpır olur bence :D
Dans müziği de aslında daha güzel müzikler de bulabilirim ama bizim için bu şarkının özel bir anlamı var.. O yüzden hiç araştırmadım, ilk dans anlamlı olsun bu olsun istiyorum :KK68:
katılıyorum sana canım kıpır kıpır olması konusunda bide pasta müziğim kıpır kıpır çok hareketli olsun istiyorum ben :KK36::KK73:

ben nışanda giriş müziğimi can atilla rumeli hisarının yapılışı yapmıştım. pasta müziğimide glykeria istemiştim ama çalmadılar. düğüne nasipse :KK9: dans müziğim ise love in portofino olmuştu. düğün için dans dersi alacağım orada seçeriz sanırım şarkıyı

Back