- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.681
kiralamak en mantıklısı bencede canım parasından değil koycak yer sıkıntı bi kere giyilecek sonuçta boşuna yer kaplamasına gerek yokherkesin düşüncesi ayrı, bende kıyafeti kiralıyorum alıp ne yapacağım..
abartı takılar takmayı düşünüyorum saçıma boynuma falan :)
Bende kiralam istiyordum en azın bindallıyı ama kiralama ile satın alma arasında pek fark yok... Benim begendiğim abiye 600 tl dedi kiralama 450 tl... Nişanlımda o kadar verip kiralamaktansa satın almak en mantıklısı dedi.. Birde her modeli kiralamıyorlar... Gelinlikçi ve abiyecilerde belirli modeller kiralanıyor sadece....herkesin düşüncesi ayrı, bende kıyafeti kiralıyorum alıp ne yapacağım..
Aa bu çok güzelmiş abiyesi ile birlikte olması kullanışlı olur. Aslında hem abiye hem bindallıya ayrı ayrı verceğin fiyat kadar pahalı olmaz benceBen de şu bindallıya bayıldım. Elbisesi abiye tarzında tek giyilebilir.. Üzerindekini de giyince bi anda bindallıya dönüşüveriyor. Hem abiye hem kına yakılırken ki bindallı.. iki ihtiyacı da karşılıyor sankiBi tane moda evinin web sayfasında var ama arayıp fiyat almaya korkuyorum, fiyat yüksektir içimde kalır diye.. Arkadaşımın bindallısını giyiyim diyorum, hem masraf olmasın hem de sonradan napıcam nereye koycam diye Ama bu bindallıya da bayıldım.. Uff çok kararsızım ya.. Nasıl sizce de güzel değil mi??
herkesin düşüncesi ayrı, bende kıyafeti kiralıyorum alıp ne yapacağım..
Ben de şu bindallıya bayıldım. Elbisesi abiye tarzında tek giyilebilir.. Üzerindekini de giyince bi anda bindallıya dönüşüveriyor. Hem abiye hem kına yakılırken ki bindallı.. iki ihtiyacı da karşılıyor sankiBi tane moda evinin web sayfasında var ama arayıp fiyat almaya korkuyorum, fiyat yüksektir içimde kalır diye.. Arkadaşımın bindallısını giyiyim diyorum, hem masraf olmasın hem de sonradan napıcam nereye koycam diye Ama bu bindallıya da bayıldım.. Uff çok kararsızım ya.. Nasıl sizce de güzel değil mi??
Çok güzel ... Ben çok begendim hangi moda evi canım... Ankara damı...Ben de şu bindallıya bayıldım. Elbisesi abiye tarzında tek giyilebilir.. Üzerindekini de giyince bi anda bindallıya dönüşüveriyor. Hem abiye hem kına yakılırken ki bindallı.. iki ihtiyacı da karşılıyor sankiBi tane moda evinin web sayfasında var ama arayıp fiyat almaya korkuyorum, fiyat yüksektir içimde kalır diye.. Arkadaşımın bindallısını giyiyim diyorum, hem masraf olmasın hem de sonradan napıcam nereye koycam diye Ama bu bindallıya da bayıldım.. Uff çok kararsızım ya.. Nasıl sizce de güzel değil mi??
Aa bu çok güzelmiş abiyesi ile birlikte olması kullanışlı olur. Aslında hem abiye hem bindallıya ayrı ayrı verceğin fiyat kadar pahalı olmaz bence
anaammm süpermiş yaa ayrı ayrı kıyafet kaftan derdi olmaz haa süpermiş
Çok güzel ... Ben çok begendim hangi moda evi canım... Ankara damı...
tek kelimeyle bayıldım canım ikisi bir arada olması çok iyi gerçekten antalyada da vardır inşallah böyle bişey hem bindallı hem abiye şeklinde kullanılması çok hoşuma gitti .. kesinlikle ara sor arkadaşınınkini maddi yönden çok sıkışık değilse giyme bence sana özel senin gününe özel bişey olsun derim benBen de şu bindallıya bayıldım. Elbisesi abiye tarzında tek giyilebilir.. Üzerindekini de giyince bi anda bindallıya dönüşüveriyor. Hem abiye hem kına yakılırken ki bindallı.. iki ihtiyacı da karşılıyor sankiBi tane moda evinin web sayfasında var ama arayıp fiyat almaya korkuyorum, fiyat yüksektir içimde kalır diye.. Arkadaşımın bindallısını giyiyim diyorum, hem masraf olmasın hem de sonradan napıcam nereye koycam diye Ama bu bindallıya da bayıldım.. Uff çok kararsızım ya.. Nasıl sizce de güzel değil mi??
Ya maddi yönden sıkışık değiliz de kınayı da evde yapmayı düşünüyoruz, o yüzden almak istemedim birazda.. Hani kına için özel bir yer tutulsaydı tamam çok özenirdim.. Ama haklısın bi arayıp fiyat soruyum ben, belki aklıma yatar alırım belli olmaz.tek kelimeyle bayıldım canım ikisi bir arada olması çok iyi gerçekten antalyada da vardır inşallah böyle bişey hem bindallı hem abiye şeklinde kullanılması çok hoşuma gitti .. kesinlikle ara sor arkadaşınınkini maddi yönden çok sıkışık değilse giyme bence sana özel senin gününe özel bişey olsun derim ben
bencede ara canım içinde kalmasın sonuçta insan 1 kere yaşıyo bunları herşeyi gönlünce yapmaya çalış elinden geldiğinceYa maddi yönden sıkışık değiliz de kınayı da evde yapmayı düşünüyoruz, o yüzden almak istemedim birazda.. Hani kına için özel bir yer tutulsaydı tamam çok özenirdim.. Ama haklısın bi arayıp fiyat soruyum ben, belki aklıma yatar alırım belli olmaz.
Günaydınnn
Günaydın herkese
Bende önce abiye giyip daha sonra şalvarlar ve en son kına yakılırken üçeteğimi giyicem inşKızlar kınada ne giyinmeyi düşünüyorsunuz abiye mi bindallı mı yoksa başka bişelerde var mı aklınızda
Güzel gelinler günaydınn..
Yeni bir hafta, alışverişler yeni fikirler bizleri bekliyorr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?