- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.601
o zaman kesin alın çok kullanırsınız. aileden gelen alışkanlıklar çok önemli.Bizim evde temel kullanılan aletlerden biri... Annem ben 3 yaşındayken almış hala kullanıyorum o kalitede birşey bulmak zor... Acaba bende kullanırmıyım diye aklımda soru işareti var...
Çok teşekkürler canım bunları dikkate alacağım...Bizim evimizde çok çaycı oldu. babam çok sever çayı sabah koyardı çayı gece yatarken kapanırdı. sabahları basarsınız düğmeye üstünüzü giyene kadar olur. şimdi gelelim özelliklerine sakın üstü plastik olanlardan almayın çayı güzel olmuyo. üstü porselen olanları güzel çay yapıyor. onlarında dezavantajı çatlayabiliyor. su akıtabiliyor. yada porseleni küçük olabiliyor. bide dikkat edilmesi başka konu yan yana olanlar yani demlik ayrı kettle ayrı çok yer kapılıyor. üst üste olanlarında üstü çıktıktan sonra ayrı olarak kettle olarak kullanılabilmesi önemli
Gerçekden çok kullanıyoruz bende kullanırım büyük bir ihtimal..... Anneminki kapaklı bir model,balık bugulama,patlıcan felan yapmada sürekli kullanır... Ama ısı seviyesi iyi olması gerekir sanırsam...o zaman kesin alın çok kullanırsınız. aileden gelen alışkanlıklar çok önemli.
Bende iyonlu istiyordum çok uygun gerçektennhttp://www.n11.com/fakir-infinity-2...7?cid=604001&gclid=CJWI98a48MICFQHJtAodGQ8AYQ
Fiyatı çok iyi değil mi sizce de ???
Canım banada uygun geldi ama şimdi baktım internette 60-70 lira zaten bütün sitelerde de acaba nasıl bi ürünhttp://www.n11.com/fakir-infinity-2...7?cid=604001&gclid=CJWI98a48MICFQHJtAodGQ8AYQ
Canım zaten bu ürün o civarlarda....http://www.n11.com/fakir-infinity-2...7?cid=604001&gclid=CJWI98a48MICFQHJtAodGQ8AYQ
Bende araştırınca öyle olduğunu gördüm ben philips düşünüyorum kullandığım tüm kişisel ürünler philips ve yıllar oldu alalı hiç sorun yaşamadımCanım zaten bu ürün o civarlarda....
Şans işi canım ... Bende almadım henüz rowenta düşünüyorum canım gerçi nişanlım evde arzum kullanıyormuş çok memnunmuş ondan alalım diyor ...Bende araştırınca öyle olduğunu gördüm ben philips düşünüyorum kullandığım tüm kişisel ürünler philips ve yıllar oldu alalı hiç sorun yaşamadım
İnş iyi çıkar aldığımız ürünler araştırıp almak lazım ben özellikle yorumlarına bakıyorum almadan önceŞans işi canım ... Bende almadım henüz rowenta düşünüyorum canım gerçi nişanlım evde arzum kullanıyormuş çok memnunmuş ondan alalım diyor ...
Ben de ufak çaplı bir araştırma yapıyorum netden ama onlar iyice aklımı karıştırıyorİnş iyi çıkar aldığımız ürünler araştırıp almak lazım ben özellikle yorumlarına bakıyorum almadan önce
Kızlar Günaydın2015in hepimize hayallerimizi getirmesini diliyorum tabi yarimizle mutlu bi yuvayıda
İnşallah canım çok az kaldı heyecan gitgide artıyorgünaydıınn canımm Aminn bu yıl bizim yılımız olsunnn inşallahhh :)
Günaydın herkese hayırlı cumalar Mevlid kandiliniz mübarek olsunHerkese hayırlı seneler herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar
ugurluozge Martle nehirnil111
Günaydın gelincikler,
Bu yılda yaşadığımız tüm güzellikler devam etsin..
Allah bize saglık, huzur ve bol para versin :)
Stressiz harika günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum
ugurluozge Martle nehirnil111
Günaydın gelincikler,
Bu yılda yaşadığımız tüm güzellikler devam etsin..
Allah bize saglık, huzur ve bol para versin :)
Stressiz harika günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum
herkeslere günaydınnn kızlar kandiliniz mübarek olsun bu yıl tüm dileklerimiz gerçekleşsin ve en önemlisi 2015 sevdiklerimizi bizden almasın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?