- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.581
canım hangi siteden baktın bende bakayım bi
evet bende öyle diyip mutlu olmaya çalışıyorum o sebeple yeni yıla uyuyarak gireceğim
Biz de tatil yapmadık yaa pek çalışma havamda degilim :)kızlaarr bu ne soğuk yaa bildiğin dondum işyerimiz de sağolsun tatil yapmadı bu havada işe geldik boğazlarım acımaya başladı
Geçen yılbaşında beraberdik sonrasinda askere gitti. bu yılbaşını ayrı kutlayacağız içimden benimde pek bişi yapasım gelmiyor açıkçası.geçen sene bizimki askerde diye bende uyumuştum birşey yapasamın gelmemişti çok iyi biliyorum o duyguyu
Geçen yılbaşında beraberdik sonrasinda askere gitti. bu yılbaşını ayrı kutlayacağız içimden benimde pek bişi yapasım gelmiyor açıkçası.
@ftmglylcnMartle M MinikPapatyacik srve06
Günaydın kızlar,
benimkiside iş için şehir dışında.. Bir süpriz yapıp gelmezse annemin davet ettiği misafirlere hizmet edeceğim :)
günaydınnn
yılbaşında iş olur mu yaaa ne kadar kötüler yarın herkes tatil ki bence gelir canım atlar
Gelir canım yılbaşı süprizi yapar sanaİnşallah canımm, instagramdan görüyorsundur halimi :)
Kızlar hepbirlikte dua edelim gelsiinn
Kızlar birşey soracagım çeyizinize elektrikli ızgara aldınız mı?... Essenso ızgara indirimde nasıldır bir bilginiz varmı...
İnşallah canımm, instagramdan görüyorsundur halimi :)
Kızlar hepbirlikte dua edelim gelsiinn
Kızlar birşey soracagım çeyizinize elektrikli ızgara aldınız mı?... Essenso ızgara indirimde nasıldır bir bilginiz varmı...
Tost makinasını maalesef annem bana sormadan almış.... Öyle çok iyi performansı yok arzum almış... Izgaradan daha çok dumansız barbekü tarzı birşey istiyorum aslında.... Izgara balık aşıgı biriyimCanım hayır ben almadım, almayı düşünmüyorum.
Heves edip bir sürü şey alıyoruz ama onları nereye koyacağız?
Bildiğim kadarıyla o ızgarayla yapabileceğin şeyleri tost makinasıylada yapabiliyorsun.
Yani tost makinasının aparatları var o şekli alıyor, onlara bir bak..
Memnun olanda çok aldım kullanmıyorum diyende sanırım kişiye göre değişiyor.... Annem kesinlikle al diyor anne sözümü dinlesem ki...evet görüyorum canım hahahha çıldırmaya bağlamışsın :)
almadım ama arkadaşım almış tefalden çok memnunlar köfte et falan kızartıyolar çok da güzel kızartıyor ama işte boşa yer kaplıyor diye düşünüyorum bende açıkçası mutfağımın durumuna göre sonra lazım olursa alırım diye düşünüyorum.
Tost makinasını maalesef annem bana sormadan almış.... Öyle çok iyi performansı yok arzum almış... Izgaradan daha çok dumansız barbekü tarzı birşey istiyorum aslında.... Izgara balık aşıgı biriyimÇaycı ve ızgara konusunda çok kararsız kaldım... İkisine al diyende oldu gereksiz diyende...
tost makinesi varken bana gereksiz gibi geliyor. ama ihtiyaçlar aileye göre değiştiği için eğer çok kullanacaksanız alın isterseniz.Memnun olanda çok aldım kullanmıyorum diyende sanırım kişiye göre değişiyor.... Annem kesinlikle al diyor anne sözümü dinlesem ki...
Bizim evde temel kullanılan aletlerden biri... Annem ben 3 yaşındayken almış hala kullanıyorum o kalitede birşey bulmak zor... Acaba bende kullanırmıyım diye aklımda soru işareti var...tost makinesi varken bana gereksiz gibi geliyor. ama ihtiyaçlar aileye göre değiştiği için eğer çok kullanacaksanız alın isterseniz.
Kettle aldım canım... Çaydanlığım çok ama pratik o yüzden düşünüyorum sadece... Çaydanlık gibi ağırda değil....canım çaycı konusunda bende kararsızdım ama kettle almak şart.
Kettle alacağıma çaycı alırım hem su ısıtırım hemde gerektiği zaman çay yaparım diye düşünerek çaycı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?