2015 Haziran Gelinleri

kızlaarr bu ne soğuk yaa bildiğin dondum işyerimiz de sağolsun tatil yapmadı bu havada işe geldik boğazlarım acımaya başladı

Kızlar birşey soracagım çeyizinize elektrikli ızgara aldınız mı?... Essenso ızgara indirimde nasıldır bir bilginiz varmı...

Kızlar birşey soracagım çeyizinize elektrikli ızgara aldınız mı?... Essenso ızgara indirimde nasıldır bir bilginiz varmı...

Canım hayır ben almadım, almayı düşünmüyorum.
Heves edip bir sürü şey alıyoruz ama onları nereye koyacağız?
Bildiğim kadarıyla o ızgarayla yapabileceğin şeyleri tost makinasıylada yapabiliyorsun.
Yani tost makinasının aparatları var o şekli alıyor, onlara bir bak..

İnşallah canımm, instagramdan görüyorsundur halimi :)

Kızlar hepbirlikte dua edelim gelsiinn

evet görüyorum canım hahahha çıldırmaya bağlamışsın :)

almadım ama arkadaşım almış tefalden çok memnunlar köfte et falan kızartıyolar çok da güzel kızartıyor ama işte boşa yer kaplıyor diye düşünüyorum bende açıkçası mutfağımın durumuna göre sonra lazım olursa alırım diye düşünüyorum.

Tost makinasını maalesef annem bana sormadan almış.... Öyle çok iyi performansı yok arzum almış... Izgaradan daha çok dumansız barbekü tarzı birşey istiyorum aslında.... Izgara balık aşıgı biriyim Çaycı ve ızgara konusunda çok kararsız kaldım... İkisine al diyende oldu gereksiz diyende...

Memnun olanda çok aldım kullanmıyorum diyende sanırım kişiye göre değişiyor.... Annem kesinlikle al diyor anne sözümü dinlesem ki...

canım çaycı konusunda bende kararsızdım ama kettle almak şart.
Kettle alacağıma çaycı alırım hem su ısıtırım hemde gerektiği zaman çay yaparım diye düşünerek çaycı aldım.

tost makinesi varken bana gereksiz gibi geliyor. ama ihtiyaçlar aileye göre değiştiği için eğer çok kullanacaksanız alın isterseniz.
Bizim evde temel kullanılan aletlerden biri... Annem ben 3 yaşındayken almış hala kullanıyorum o kalitede birşey bulmak zor... Acaba bende kullanırmıyım diye aklımda soru işareti var...

canım çaycı konusunda bende kararsızdım ama kettle almak şart.
Kettle alacağıma çaycı alırım hem su ısıtırım hemde gerektiği zaman çay yaparım diye düşünerek çaycı aldım.
Kettle aldım canım... Çaydanlığım çok ama pratik o yüzden düşünüyorum sadece... Çaydanlık gibi ağırda değil....

Bizim evimizde çok çaycı oldu. babam çok sever çayı sabah koyardı çayı gece yatarken kapanırdı. sabahları basarsınız düğmeye üstünüzü giyene kadar olur. şimdi gelelim özelliklerine sakın üstü plastik olanlardan almayın çayı güzel olmuyo. üstü porselen olanları güzel çay yapıyor. onlarında dezavantajı çatlayabiliyor. su akıtabiliyor. yada porseleni küçük olabiliyor. bide dikkat edilmesi başka konu yan yana olanlar yani demlik ayrı kettle ayrı çok yer kapılıyor. üst üste olanlarında üstü çıktıktan sonra ayrı olarak kettle olarak kullanılabilmesi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…