- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.441
Süper güle güle kullanın hangi mağaza çok uygunmuşHerkes düğün telaşına kapılmış sanırımm
Dün mobilyalarımızı aldık nasip olursa bakalım inş
Hepsi 12.400 liraya geldi kızlar
Yatak odası
Köşe
Misafir odası
Yemek odası tkm
Mutfak masası
Herkes düğün telaşına kapılmış sanırımm
Dün mobilyalarımızı aldık nasip olursa bakalım inş
Hepsi 12.400 liraya geldi kızlar
Yatak odası
Köşe
Misafir odası
Yemek odası tkm
Mutfak masası
Amiin canım inş daha güzelleri sizlerin olsuniyi günlerde kullanın canımm
Kızlar bir şey sormak istiyorum. benim düğün ve kına yerim farklı şehirlerde ve kınamda da gelinlik giymek istiyorum. girişte gelinlikle kına yakılırken kına elbisemi giyeceğim. kınam cuma günü düğünüm pazar. yani arada 2 gün var o günde muhtemelen yolda geçecek. sizce gelinliğime birşey olurmu kınada. yani kirlenirmi yırtılır mı yada kuru temizleme aynı gün verir mi
Nışan günü eve geldiğimde tertemizdi nışan elbisem. bide 22 aralıkta yağmur çamur bir günde birşey olmaz diyorum ama eminde olamadım belki benim gibi birileri çıkarGünaydın canım,
sakınan göze çöp batarmış tabikide olabilir.
Bence kurutemizlemeyle konuş durumu anlat aynı gün için yardımcı olacaklarını düşünüyorum
işin içinden uygun fiyata çıkmışsın canım :) güle güle kullan :)Süper güle güle kullanın hangi mağaza çok uygunmuş
GünaydınGünaydın kızlar
Ben aldım. Çokta severek aldım. bazıları gereksiz diyor ama ben olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ben sadece misafire kullanmak için değil kendimizde kullanacağız romantik zamanlarımızdakızlar bardak takımı aldınız mı?
eksik listeme baktığımda bardak takımım yok, bir çok arkadaşıma sorduğumda gereksiz olduğunu yer kapladığını falan söylüyorlar. Baktığımda da hepsi çok abartılı yaldızlı falan..
Sizin düşünceleriniz neler?
Canım ben almadım almayı da düşünmüyorum çünkü çok kullanışlı bulmuyorum makinede zarar görüyor o kadar şeyi de misafir geldiğinde elde yıkamak eziyet olur. Ben karaf kadeh filan aldım masada hem şık olur hemde daha kullanışlı olur diye düşündümkızlar bardak takımı aldınız mı?
eksik listeme baktığımda bardak takımım yok, bir çok arkadaşıma sorduğumda gereksiz olduğunu yer kapladığını falan söylüyorlar. Baktığımda da hepsi çok abartılı yaldızlı falan..
Normal günlük bardak takımım var canım almıştık ama misafir için olanları yemek takımımı aldıktan sonra ona uygun bişeyler almayı düşünüyorumkızlar bardak takımı aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?