2015 Haziran Gelinleri

Para biriktirmek kolay iş değildir. Herkes para biriktiremez ha bu ay başlıyım ha o ay başlıyım düğün zamanı gelir çatar elde yok avuçta yok. benim şahsi görüşüm, eğer 10 yıl sonra evlenmeyecekseniz tabağın çanağın modasımı olur. 2 yıl sonra evlenecek bile olsan şimdiden al derim. evin ufak eşyaları alındıktan sonra büyükleri alırsınız. şimdi tabak aldıkya 2016 da modası geçicek mi tabak tabaktır. tencere de tencere şimdiden almanızda fayda var zamanı gelince oh ne güzel yapmışım diyeceksiniz. ben nışanlı değildim almaya başladım.

kızzz nerdesin sen yaşıyor musun??

altın biriktirsem daha mantıklı olur gibi geliyo bana :)
oda mantıklı bende yaptım o şekilde ama satarken aldğın fiyattan düşük olunca insanın zoruna gidiyo ya ben 900 lira falan zarar etmiştim satmak zorunda kaldım sınav için altında şansıma çok düştü o aralar baya zoruma gitmişti

Sadece hesap açılım bedeli alıyor... İki senedir felan var hesabım hiç kesinti yapmadılar...
bende hesap açtırdım akbankta ama biriktiremiyorum yaa bişey oluyo hadi çekeyim derken kalmıyo hiç en iyisi altın alayım dedim en azından her ay tam altın alıp koysam hiç yoktan iyidir bi kaç aydır öyle yapıyorum

Ben birikim olsun diye araba aldım en tuhaf birikimi ben yaptım sanırım. eğer evlenirken çok sıkışırsam satıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…