- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.061
Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsinüüff bende hep kedili ayıcıklı pijamalar almıştım :)
beni uyandırdığınız için teşekkür ederim :))
valla beklemez gibi geliyo banaKız yıllarca aylarca bekliyoruz bir kaç dakika beklenir belki yarım saatsen çaktırmadan giyersin duşunu aldıktan sonra tabi beraber almak istemezse ayy edepsiz edepsiz konuşuyorum bugün mübarek günlerde hayrolsun
Dimi evlenen yeni çiftlerin ilk gece ne yaptıklarını herkes biliyor hani ilk gece olmasa da balayında falanvalla beklemez gibi geliyo banayok canım edepsizlikle alakası yok ki hayatın gerçekleri bunlar
Öyle değil mi ama kim ne taktı aa bak bu gelmedi şu nasıl oynadı falan ben yaparım vallahi eğer yorgunluktan sızmazsamYemek yemem gerek açken uyuyamam diyoruz ki balayına 1 gün sonra gitsek bile sonraki günde evde kahvaltılık almayacağız 1 hafta sonuçta bozulurlar akşam bir pizza söyleriz eve giderken ya da hamburger falan bir güzel mideye indiririz sonra gelsin devamı Açlığa dayanamadığım nasıl belli oluyor değil mi Öteki günde artık birşeyler atıştırırız aileler yaprak sarması pilav falan yaparlar herhalde börek gibi onları tüketiriz sonra balayına
Kılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))
nehirnil111 Martle toz-pembe lugavi
kız benimki beklemez valla benim onu giymemi
aynen canım biraz o konulara yoğunlaş benceKılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))
nehirnil111 Martle toz-pembe lugavi
Bende heyecan yaptım ya yazdıklarımı okuyuncaAyy geçence tur şirketi demiş ki aile cüzdanını unutmayın diye nişanlıma sonuçta kimlikler hemen değişmeyecek düğün mekanında istiyoruz nikahı falan bana söyledi nişanlım nasıl tuhaf oldum ya biz bir aile olacağız nikah cüzdanımız olacak kızlar bizim kocişlerimiz mi olacak ya rüya gibi
bizim düğün yemekli olacağından aç olmam diye düşünüyorum. bir de mutluyken yemek yiyemem ben
bizim 6sında istanbul'da 12sinde nişanlımın memleketinde olacak. oraya giderkenki uçak biletlerini aldık. kendi soyadını yazdırmış tabi benim adımın sonuna. bir garip oldum
bizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimizeO zaman düğünde de yiyemezsin stresten heyecandan canım ama en azından eve gelince açlığını hissedebilirsin gelinle damat düğün günü aç kalan insanlar zaten
Uçak biletlerini bizde aldık balayı için ne yazdırdı ki bir şey yazdırılıyor mu hiç bilemedim bak bir bakalımÇok tuahf duygular gerçekten
Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsinmaksimum tayt tunikler eşofman takımları olsun yani şimdi giyemezsek çocuk olduğunda hiç giyemeyiz
benimki annesine diyomuş alacağınız iç çamaşırlarını ben seçeyim diyeya bizimki nişan alışverişi sırasında dışarda bekledi annesiyle aldık iç giyim ürünlerini sonra bana soruyor nasıl aldı merak ettim diye anlatmam giyince görürsün dedim üzerinde o geceliğin falan çok kalacağını hayal ediyorsan yanılıyorsun dedi :):) ayyy töbeeeenehirnil111 biziiiii yoldan çıkardın ahahahahaa:)
Anladım canım o zaman tabisi doyarsınızbizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimize
ya bizimki nişan alışverişi sırasında dışarda bekledi annesiyle aldık iç giyim ürünlerini sonra bana soruyor nasıl aldı merak ettim diye anlatmam giyince görürsün dedim üzerinde o geceliğin falan çok kalacağını hayal ediyorsan yanılıyorsun dedi :):) ayyy töbeeeenehirnil111 biziiiii yoldan çıkardın ahahahahaa:)
benimki annesine diyomuş alacağınız iç çamaşırlarını ben seçeyim diyekayınvalidem anlattı utandım ya nişanda alırken dışarda bekledi ama allahtan ben yanıma gelip şunu al falan der diye düşündüm
Anladım canım o zaman tabisi doyarsınız
Haklı zaten üzerimizde 5 dakika bile zor duracaklar ne kadar da para veriyoruz bir deKız seninde içinde varmış ki çıkmış dışarı Benim içim temiz bir kerem
Geçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzumablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorumbari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm
sende ayıcıklı pijamanın içine güzel iç çamaşırları giyersin canım bişey olmazablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorumbari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm
Senelerin artık sabırsızlığı ne yapalım acısı çıkacakbenimde için temiz kiiii bizimkilerde hata onlardan çıkıyor böyle şeyler demi :)
valla güzel fikirler veriyosunGeçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzumİşten eve gideceğim zaten hafta içi hemen geçiririm üzerime rahat birşeyler yemek bulaşık derken tabi makyajımı silmem öyle bakımlı dururum sonra pijamalarımı giyerim artık uyuma vaktine gecicez yani Hafta sonu da kasmam vallahi rahat kahvaltı yapacileceğimiz şekilde giyinirim sonuçta evimiz bizim rahat olmalıyız Ama seksilik katmak bizim elimizde şortlu takımlar var yazın onlardan tercih ederiz mesela spor atletler falan hafif bir makyaj tepeden bir topuz bile bakıml görünmemizi sağlar
Bende daha ne fikirler var bir evlenek devalla güzel fikirler veriyosunaynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz
ahaha bende akrebim canımBende daha ne fikirler var bir evlenek deTabi ki çiftler birbirini memnun etmeli ki evlilik bal gibin olsun herşey bizim elimizde yani Ben Akrep bayanıyım içimde var bak yalan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?