2015 Haziran Gelinleri

üüff bende hep kedili ayıcıklı pijamalar almıştım :)

beni uyandırdığınız için teşekkür ederim :))
Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsin maksimum tayt tunikler eşofman takımları olsun yani şimdi giyemezsek çocuk olduğunda hiç giyemeyiz

Kız yıllarca aylarca bekliyoruz bir kaç dakika beklenir belki yarım saat sen çaktırmadan giyersin duşunu aldıktan sonra tabi beraber almak istemezse ayy edepsiz edepsiz konuşuyorum bugün mübarek günlerde hayrolsun
valla beklemez gibi geliyo bana yok canım edepsizlikle alakası yok ki hayatın gerçekleri bunlar

bizim düğün yemekli olacağından aç olmam diye düşünüyorum. bir de mutluyken yemek yiyemem ben

Kılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))

nehirnil111 Martle toz-pembe lugavi

ben de daha hiç bişi almadım iç giyime dair. bakmadım da tuhaf hissediyorum ne bilim. biraz daha beklicem sanırım mart- nisana kadar
kız benimki beklemez valla benim onu giymemi

ben de bekleyeceğini sanmıyorum. gerek yok giymene diyebilir o yüzden ben baştan giyicem

bizim 6sında istanbul'da 12sinde nişanlımın memleketinde olacak. oraya giderkenki uçak biletlerini aldık. kendi soyadını yazdırmış tabi benim adımın sonuna. bir garip oldum

bizim düğün yemekli olacağından aç olmam diye düşünüyorum. bir de mutluyken yemek yiyemem ben

bizim 6sında istanbul'da 12sinde nişanlımın memleketinde olacak. oraya giderkenki uçak biletlerini aldık. kendi soyadını yazdırmış tabi benim adımın sonuna. bir garip oldum

O zaman düğünde de yiyemezsin stresten heyecandan canım ama en azından eve gelince açlığını hissedebilirsin gelinle damat düğün günü aç kalan insanlar zaten

Uçak biletlerini bizde aldık balayı için ne yazdırdı ki bir şey yazdırılıyor mu hiç bilemedim bak bir bakalımÇok tuahf duygular gerçekten

ben de bekleyeceğini sanmıyorum. gerek yok giymene diyebilir o yüzden ben baştan giyicem [/QUOTE]
bende baştan giymeyi düşünüyorum canım

bizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimize

ya bizimki nişan alışverişi sırasında dışarda bekledi annesiyle aldık iç giyim ürünlerini sonra bana soruyor nasıl aldı merak ettim diye anlatmam giyince görürsün dedim üzerinde o geceliğin falan çok kalacağını hayal ediyorsan yanılıyorsun dedi :):) ayyy töbeeee nehirnil111 biziiiii yoldan çıkardın ahahahahaa:)

Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsin maksimum tayt tunikler eşofman takımları olsun yani şimdi giyemezsek çocuk olduğunda hiç giyemeyiz

ablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorum bari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm

benimki annesine diyomuş alacağınız iç çamaşırlarını ben seçeyim diye kayınvalidem anlattı utandım ya nişanda alırken dışarda bekledi ama allahtan ben yanıma gelip şunu al falan der diye düşündüm

bizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimize
Anladım canım o zaman tabisi doyarsınız

Haklı zaten üzerimizde 5 dakika bile zor duracaklar ne kadar da para veriyoruz bir de Kız seninde içinde varmış ki çıkmış dışarı Benim içim temiz bir kerem

hahha koptum o da iyiymiş yaa :)

benimde için temiz kiiii bizimkilerde hata onlardan çıkıyor böyle şeyler demi :)

ablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorum bari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm
Geçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzum İşten eve gideceğim zaten hafta içi hemen geçiririm üzerime rahat birşeyler yemek bulaşık derken tabi makyajımı silmem öyle bakımlı dururumsonra pijamalarımı giyerim artık uyuma vaktine gecicez yaniHafta sonu da kasmam vallahi rahat kahvaltı yapacileceğimiz şekilde giyinirim sonuçta evimiz bizim rahat olmalıyızAma seksilik katmak bizim elimizde şortlu takımlar var yazın onlardan tercih ederiz mesela spor atletler falan hafif bir makyaj tepeden bir topuz bile bakıml görünmemizi sağlar

valla güzel fikirler veriyosun aynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz

valla güzel fikirler veriyosun aynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz
Bende daha ne fikirler var bir evlenek de Tabi ki çiftler birbirini memnun etmeli ki evlilik bal gibin olsun herşey bizim elimizde yani Ben Akrep bayanıyım içimde var bak yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…