2015 Haziran Gelinleri

kızlar peki size bir soru mutfak robotumu alacaksınız veya aldınız blender seti mi?

Canım ben esse blender seti aldım.
robot bana gereksiz geliyor.
Blender seti içerisinde herşey var zaten. Annem kullanıyor ve gayet memnun bende kampanya döneminden kırmızısını aldım.

Evet nehircim bende öyle jartiyerli falan bi takım istiyorum da. Büstiyerden emin olamadım, göğüslerim de büyük acaba çok mu sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum kara kara Benim bugün veya yarın karar verip almam lazım çünkü gelinlik provama gideceğim. Ama Le Jardin mi alsam yoksa Magic Form mu ona bir türlü karar veremedim. Le Jardin 65 TL'ye buldum. Magic Form 130 TL'den başlıyor.

kızlar peki size bir soru mutfak robotumu alacaksınız veya aldınız blender seti mi?
Mutfak robotu çok gereksiz geliyor bana. Kullanması, temizlemesi ayrı bi dert. Bi de zaten büyük bişey nereye sığdırıcan.. Bizim evde annem sadece pide içi yaparken kullanıyo robotu. Onun dışında işe yaradığı yok, aksine yer kaplıyo gereksiz yere.. Ben fiyat uygun gelirse braun blender seti almayı düşünüyorum ama henüz araştıramadım..

Canım Le Jardin işini görür mü model beğendin mi bence ondan tercih edebilirsin aradaki fark da az değil bence başka bir eksiğini alırsın onunla da Arkadaşımı gelinlik yapısından mı ne sıkmıştı kastı falan çıkardı rahatladı düşün benimde göbeğimi falan rahatsız eder o yüzden jartiyer

evet mesajlar alınmıştır blender seti alacağım bende sizin gibi düşünüyorum evli arkadaşlarda aynı şeyi dediler çünkü gereksiz oluyıor mutfak robotu diye. bir de size soriyim dedim :)

Kızlar şubatın ilk haftası gelinlikcide ilk provam var... Gelinlikci iç çamaşır ve ayakkabıyla gel dedi... İç çamaşırı konusunda hiç bir fikrim yok... Güzel hoş o geceye özel bir iç çamaşırı giymek istiyorum gönlüm bustiyer den yana ama çok rahatsız ediciymiş ve çok terletiyormuş... Bide gelinliğim son gittiğimde sırt dekolteli bir model begendim... Bunun için nasıl bir iç çamaşırı giyilir fikriniz varmı... Bu konularda çok bilgisizim...

Straplez sütyenler bile sırt dekoltelilerde işe yaramaz sanırım canım sadece kapak gibi oluyorlar ya ondan gerek sanırım gelinliğin içine gögüs kalıbı koyamıyorlarmıymış ben diğer türlü jartiyerden yanayım hem özel hem rahattır gelinlikle

Yani gözüm diğerlerinde kaldı ama le jardin de güzel sanki.. Dediğin gibi yarı yarıya fiyat farkedio, bende vermek istemiyorum aslında çok fazla para.. Bi de Le Jardine çok benzeyen bi model Yeni İnci'de var.. Le Jardin'e göre daha hoş ve kaliteli görünüyor ama onunda fiyatı 110 TL. Ona vereceğim paraya Magic Form alırım daha iyi Bak hepsinin fotoğraflarını ekliyorum bi de siz yorum yapın..

Eklentiler

• Le Jardin.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 67
  • Magic Form 1.jpg
    430,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Magic Form 2.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 61
  • Yeni İnci.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 80
Aslında et sütyenlerden giymelisin. Ben nişanımda giydim, kullanımı kolay ve yok gibi, rahatsız etmiyor. Ama gelinliği çıkarınca da yine gelin gibi görünmemiz gerektiği için dantelli şık görünümlü ama arkası şeffaf askılı sütyenlerden bulmalısın.. Fotoğrafta et sütyen ve şeffaf askılıya bi örnek var. Burdaki çok sade tabi.. sen biraz daha seksi duran bişey bulmalısın.

Eklentiler

• et sütyen.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 173
  • sırtı şeffaf straplez.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 214
İnan bana önce modellere baktım ilk model hepsinden güzel ve kaliteli dedim tabisi benim tarzıma göre sonra markasına baktım Le Jardin çıktı Ben jartiyer göbek bölgesi açık kalsın hava alsın istemesem kaçırmam Bustiyer düşünürsen eğer alttaki modeli hep beğenmişimdir Daginin 40 TL şuanlık
http://www.dagistore.com/urun/dagi-bustiyer-takim-5883_1579.aspx

Yok ya bunlardan abimin düğününde denedim terleyince rahatsız edıyor..

hepsi çok güze görünüyor ama rahatsız edici değil mi yaa ne biliim

Yaa dagiyi hiç incelememiştim, bu da çok hoşmuş Off her konuda kararlıyımdır ama bu konuda ne ayran gönüllü çıktım yaaa Baktıkça kafam karışıyo yaa tamam karar verdim Le Jardin'i alıcam

hepsi çok güze görünüyor ama rahatsız edici değil mi yaa ne biliim
Canım karar verdim Le Jardin'i alıp deniycem, baktım çok sıkıyo rahatsız ediyo, büstüyerini giymiycem altının jartiyerini kullanıcam.. Üstüne de güzel bi sütyen alırım ona göre

aynen büstiyer çok rahatsız edici duruyor gelinlik zaten genelde bele oturduğu için büstiyer görevi görüyor ha sonra güzel görünsün dersen sadece sütyen ve altının jartiyeri yeterli derim ben

Yok ya bunlardan abimin düğününde denedim terleyince rahatsız edıyor..
Çok fazla seçenek yok bu konuda yaa.. Bi de bunları bulabildim ama nasıl olur bilmiyorum

Eklentiler

• 6aeb65a11b2e4dbb6afec3102f5298a2.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 167
  • NBB-Askilari-Cikarilabilen-Deste_894_3.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 155
  • orkide-9100-arka.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 122
Kalıp koyup koyamıyacaklarını konuşmadık hiç sadece model begendim ama iç çamaşırı getir dedi...Kafam çok karışık iç çamaşırcıları geziyim bu hafta en iyisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…