• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Ya bi de düğün bitip de gelinliği çıkardığınızdaki görüntüyü düşünün kızlar.. Şık bi iç çamaşırı olması şart bence.. Görüntü açısından büstiyerde kararlıyım ama rahatlık açısından düşününce emin olamıyorum :eek:
haklısın canım o yönüde var bunun ay her ayrıntı önemli yaa çıldiricim :KK47:

bende öyle görmüştüm kuzenimde gelinliğin üst tarafı kalıp gibiydi üstüne bişey giymedi diye biliyorum ben ondan şaşırdım bende nasıl rahat etcem diye düşünüyodum :KK64: seçtiğim gelinliğe göre hareket ederim artık bende

aynen beğeneceğimiz gelinliğe göre karar veririz artık şimdiden bilemeyiz nasıl duracak çünkü

Ya bi de düğün bitip de gelinliği çıkardığınızdaki görüntüyü düşünün kızlar.. Şık bi iç çamaşırı olması şart bence.. Görüntü açısından büstiyerde kararlıyım ama rahatlık açısından düşününce emin olamıyorum :eek:

haklısın canım o yönüde var bunun ay her ayrıntı önemli yaa çıldiricim :KK47:

düğün bitip gelinliği çıkardıktan sonra içine giyeceğimiz iç çamaşırı çok fazla üstümüzde kalacağını sanmıyorum :):):)

Güzel gelinler günaydınn :)

lugavi lugavi nehirnil111 nehirnil111 evet bende istanbuldayımm :)
lugavi lugavi canım bizim şimdiden ev tutmamız demek 6.000 TL zarar etmemiz demek.
Martle Martle İstanbulda kiralar çok pahalıı.. Bizim şuan oturduğumuz şemtte 1200 TL den başlıyor canım 2+1 ler :(
O yüzden biz düğüne 1 ay kala tutup hemen eşya siparişini vereceğiz.

İç çamaşına gelince ben nişanda sütyen takmamıştım. Çünkü nişanlığımın üst kısmını ona göre yaptırdım straplez olduğu için sütyen olması beni tedirgin edebilirdi. Devamlı onu çekiştirmek yerine kullanmadım.
Gögüslerimde öle büyük değil destekli falan bişiler yapıp ayarlıyorlar :)

ca

lugavi lugavi canım bizim şimdiden ev tutmamız demek 6.000 TL zarar etmemiz demek.
Martle Martle İstanbulda kiralar çok pahalıı.. Bizim şuan oturduğumuz şemtte 1200 TL den başlıyor canım 2+1 ler :KK43:

İç çamaşına gelince ben nişanda sütyen takmamıştım. Çünkü nişanlığımın üst kısmını ona göre yaptırdım straplez olduğu için sütyen olması beni tedirgin edebilirdi. Devamlı onu çekiştirmek yerine kullanmadım.

canım aynen nişanlın tuttuğunuz evde kalmayacaksa ailesiyle yaşıyorsa aynen o fiyatlara geliyor masraf. ama benim nişanlım arkadaşlarıyla yaşıyor. aylık ekstra masrafımız 500-600 TL olacak. ona da katlanırız bi şekilde dedik.

ama ev bulamıyoruz orası ayrı :)

ca

canım aynen nişanlın tuttuğunuz evde kalmayacaksa ailesiyle yaşıyorsa aynen o fiyatlara geliyor masraf. ama benim nişanlım arkadaşlarıyla yaşıyor. aylık ekstra masrafımız 500-600 TL olacak. ona da katlanırız bi şekilde dedik.

ama ev bulamıyoruz orası ayrı :)

ahh canım.. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ki..

Farklı şehirlerde de olsak hepimiz ortak bir payda da buluştuk. Asla yalnız sayılmayız bence :KK49::KK15:
Evet yalnız değiliz En Büyük KK
Ya kızlar bişey sorcam.. Gelinlik içine giyeceğiniz iç çamaşarını hangi markadan almayı düşünüyorsunuz. Büstiyerler rahatsız ediyor, batıyor, terletiyor falan diyorlar da o yüzden gözüm korktu biraz. Ben kaliteli olsun diye magic form almayı düşündüm ama normal markalara göre de fiyat yüksek tabi. Magic form 130 TL, Le Jardin 65 TL.. Victoria Secret dedim ama onu da hiç bir yerde bulamıyorum ki çok gereksiz pahalıdır eminim.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Arkadaşımınki bustiyerdi rahatsız etmişti onu çıkarttı gögüs kısmıda büyüktü ondan sanırım gelinlik kalıp halindeydi zaten ama iç çamaşırı önemli ben jartiyer tercih edebilirim o seksi çoraplar olacak ayağımda muhakkak marka araştırmadım kaliteli şık bir şey yeterli bence :oops:
aaa olur mu canım :KK52:

Martle Martle İstanbulda kiralar çok pahalıı.. Bizim şuan oturduğumuz şemtte 1200 TL den başlıyor canım 2+1 ler :KK43:

Günaydın Haziranın güzel gelinleri:KK68:

Evet yalnız değiliz En Büyük KK

Arkadaşımınki bustiyerdi rahatsız etmişti onu çıkarttı gögüs kısmıda büyüktü ondan sanırım gelinlik kalıp halindeydi zaten ama iç çamaşırı önemli ben jartiyer tercih edebilirim o seksi çoraplar olacak ayağımda muhakkak marka araştırmadım kaliteli şık bir şey yeterli bence :oops:

Günaydın Haziranın güzel gelinleri:KK68:

Günaydın canımm :KK45:

Kızlar homend ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?
Kettle, kahve makinası falan çook indirimde

Günaydın canımm :KK45:

Kızlar homend ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?
Kettle, kahve makinası falan çook indirimde

canımm kesinlikle tavsiye ederim çok çok iyi bir marka ve şu an acaip indirimde ben dik süpürge almış bulunduğum için şu an alamıyorum. diğer ev aletleri de indirimde olanlar kırmızı olduğu için güvenemedim çünkü mutfağım nasıl olacak bilmioyorum ama eğer zaten nolursa olsun kırmızılı birşeyler istiyorssan kaçırma derim

canımm kesinlikle tavsiye ederim çok çok iyi bir marka ve şu an acaip indirimde ben dik süpürge almış bulunduğum için şu an alamıyorum. diğer ev aletleri de indirimde olanlar kırmızı olduğu için güvenemedim çünkü mutfağım nasıl olacak bilmioyorum ama eğer zaten nolursa olsun kırmızılı birşeyler istiyorssan kaçırma derim

canım evet ben mutfagı kırmızı siyah yapıyorum..
ayy alsam mı çok kararsızım.
çay makinası konuşuyormuş birde plastik ya biraz tereddüt ediyorumm

canım ben de fiyatları gördüm ama çok şikayet var ben almayı tercih etmiyorum :(

bana ablamlar aldılar o konuşandan ama inox aldılar. tost makinesini eğer yoksa kahve makşnesini falan tercih edebilirsin. beyaz eşya küçük ev aletleri tamamen tercih işi kimi arzum arçelik çok memnunken kimi hiç tavsiye etmiyor benim duyduğum (henüz kullanmadığım için bilemiyorum) homend gerçekten çok kaliteli bir marka olduğu. karar senin canım

bana ablamlar aldılar o konuşandan ama inox aldılar. tost makinesini eğer yoksa kahve makşnesini falan tercih edebilirsin. beyaz eşya küçük ev aletleri tamamen tercih işi kimi arzum arçelik çok memnunken kimi hiç tavsiye etmiyor benim duyduğum (henüz kullanmadığım için bilemiyorum) homend gerçekten çok kaliteli bir marka olduğu. karar senin canım

Bilgiler için teşekkürler canım.
Çaymakinasının plastik olması hoşuma gitmedi, sanırım bosch yada arçeliğe bakacağım..

Back