• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Çok teşekkürler sizin de hayırlı olsun. Bizim ev var şuanda o yüzden baya rahatladık, aldığımızı direk götürüp yerleştiriyoruz. Diğer türlü bizde hala beklemede olacaktık tabi. Ev yoksa erken almak sıkıntı.
Nikahı da bizde ocak ayında halledelim diyoruz en önemli şey o sonuçta :)

en güzeli :) mutlulukla oturun inşallah.

bizde ev olmadan alamıyoruz ya pazar günü mobilyalara baktık bitane salon takımına içim gitti resmen ama hangi mağazaya girdiysek ev hazır mı diye soruyolar odaların büyüklüğüne göre gidip almamız lazım :110:

dimi dimiiiii ahh ahh 2-3 ay daha sabetmek gerekecek sanırım

İstanbulumda olan yok mu kızlar ya hepiniz Ankaralımısınız bende gerçi yarı Ankaralı sayılırım çocukluğumun her yazı Dikmen,Yıldızda geçti :cool:şimdide Gölbaşına doğru kaydık teyzem dayımlar herkes orada :KK49:

Ev kiralayacaklar için bir tavsiye, mobilyacılardan kimle konuştuysak şubat sonrasına bırakmayın hem fiyat konusunda hem de süre konusunda çok sıkıntı yaşarsınız dediler. çünkü en az bekleme süresi 15-20 gün olur zaten tenha zamanlarda bile. birde düğün sezonu yaklaşınca aşırı yoğunluk oluyor, busefer de aksilikler çıkabiliyor dediler. Kimine yanlış ürün gidiyor kimine eksik, kimininki yetişmiyor.. Biz bu haftasonu siparişi verdik, 24 ocağa teslim dediler düşünün bu ayda bile böle.. Firmadan firmaya farkeder mutlaka ama güvenilir kaliteli yerler genelde yoğun oluyor hep. Komşumuzun kızı 1.5 ay önceden siparişini vermişti ona rağmen düğün gününe yetişmeyen parçaları oldu salon takımında falan.. Evi son 1 ay tutmayı düşünüyorsanız bence birdaha düşünün, mobilya işi gittim aldım haftaya geldi gibi olmuyor maalesef. Diğer eşyalar için bir sorun yok tabi, beyaz eşyayı alıcaksın ertesi gün kapında..

Ya kızlar bişey sorcam.. Gelinlik içine giyeceğiniz iç çamaşarını hangi markadan almayı düşünüyorsunuz. Büstiyerler rahatsız ediyor, batıyor, terletiyor falan diyorlar da o yüzden gözüm korktu biraz. Ben kaliteli olsun diye magic form almayı düşündüm ama normal markalara göre de fiyat yüksek tabi. Magic form 130 TL, Le Jardin 65 TL.. Victoria Secret dedim ama onu da hiç bir yerde bulamıyorum ki çok gereksiz pahalıdır eminim.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Ev kiralayacaklar için bir tavsiye, mobilyacılardan kimle konuştuysak şubat sonrasına bırakmayın hem fiyat konusunda hem de süre konusunda çok sıkıntı yaşarsınız dediler. çünkü en az bekleme süresi 15-20 gün olur zaten tenha zamanlarda bile. birde düğün sezonu yaklaşınca aşırı yoğunluk oluyor, busefer de aksilikler çıkabiliyor dediler. Kimine yanlış ürün gidiyor kimine eksik, kimininki yetişmiyor.. Biz bu haftasonu siparişi verdik, 24 ocağa teslim dediler düşünün bu ayda bile böle.. Firmadan firmaya farkeder mutlaka ama güvenilir kaliteli yerler genelde yoğun oluyor hep. Komşumuzun kızı 1.5 ay önceden siparişini vermişti ona rağmen düğün gününe yetişmeyen parçaları oldu salon takımında falan.. Evi son 1 ay tutmayı düşünüyorsanız bence birdaha düşünün, mobilya işi gittim aldım haftaya geldi gibi olmuyor maalesef. Diğer eşyalar için bir sorun yok tabi, beyaz eşyayı alıcaksın ertesi gün kapında..
Ayy kız korkuttun valla beni :KK17: ama şimdidende ev kiralarsak 5-6 ay boşa kira vermiş olcaz nasıl yapcaz bilemedim eşyalar yetişmezsede sıkıntı

Ya kızlar bişey sorcam.. Gelinlik içine giyeceğiniz iç çamaşarını hangi markadan almayı düşünüyorsunuz. Büstiyerler rahatsız ediyor, batıyor, terletiyor falan diyorlar da o yüzden gözüm korktu biraz. Ben kaliteli olsun diye magic form almayı düşündüm ama normal markalara göre de fiyat yüksek tabi. Magic form 130 TL, Le Jardin 65 TL.. Victoria Secret dedim ama onu da hiç bir yerde bulamıyorum ki çok gereksiz pahalıdır eminim.. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
yaa bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var :110: bu gelinliğin içine iç çamaşırı giyilmiyo diyo biliyodum ben :KK23: üst kısmı kendinden kalıbı yok mu :oops:ayy ne cahilim yaa ben :KK61:

yaa bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var :110: bu gelinliğin içine iç çamaşırı giyilmiyo diyo biliyodum ben :KK23: üst kısmı kendinden kalıbı yok mu :oops:ayy ne cahilim yaa ben :KK61:
Giyilmez olurmu hiç giyiliyor. hatta özel diktiriyorsan gelinlikçin şu marka al bile diyebiliyor. :KK23:hem ben iç çamaşırı giymeden rahat edemem ki olmaz :KK53:

Giyilmez olurmu hiç giyiliyor. hatta özel diktiriyorsan gelinlikçin şu marka al bile diyebiliyor. :KK23:hem ben iç çamaşırı giymeden rahat edemem ki olmaz :KK53:
ayy bilmiyodum ya ne cahilim o_O araştırmam lazım ozaman bu konuyu peki gelinliğe karar verdikten sonra mı baksam ?

Ayy kız korkuttun valla beni :KK17: ama şimdidende ev kiralarsak 5-6 ay boşa kira vermiş olcaz nasıl yapcaz bilemedim eşyalar yetişmezsede sıkıntı
İnşaallah kimse böyle durumlarla karşılaşmaz tabi ama ben tecrübelilerden duyduğum kadarıyla sizi de uyarmak istedim. Tabiki işin o boyutu da var erken tutmak da havaya para vermek gibi geliyor başka bir açıdan.. Karar sizin tabi, benden uyarması :) 5-6 ay olmasa da eenn geç mart sonu gibi halledin derim ben.

bu arada balayı seçiminize bayıldımmmm... Keşke biz de öyle bir yere gidebilsek. 6 gün deniz kenarı otelde kalmaktansa 3 gün böyle biryerde kalmayı tercih ederim :) 400 lira biraz pahalı ama değer mi.. Değerr.. :) İnşaallah memnun kalırsınız..

Benim gelinlikçim de straplez askısız styenlerden olsun dedi, büstiyer iri göğüslüleri aşağıdan bastırdığı için çok rahatsız ediyormuş. bir de yukarıdan yanlardan fırtlıyor çok çirkin bir görüntü oluşuyor :( ama askısız çamaşırlar da bana çok rahatsız geliyor yukarı çekecek bir askısı olmadığı için aşağı sarkar rahat olmaz gibi geliyo.. bende çok tereddütteyim bu konuda..

Benim gelinlikçim de straplez askısız styenlerden olsun dedi, büstiyer iri göğüslüleri aşağıdan bastırdığı için çok rahatsız ediyormuş. bir de yukarıdan yanlardan fırtlıyor çok çirkin bir görüntü oluşuyor :KK43: ama askısız çamaşırlar da bana çok rahatsız geliyor yukarı çekecek bir askısı olmadığı için aşağı sarkar rahat olmaz gibi geliyo.. bende çok tereddütteyim bu konuda..
İçi tene yapışan ürünler var askısızlarda onlardan bak istersen ben öyle düşünüyorum yoksa kesin düğün sonunda göbeğime iner benim :KK53:

İçi tene yapışan ürünler var askısızlarda onlardan bak istersen ben öyle düşünüyorum yoksa kesin düğün sonunda göbeğime iner benim :KK53:
aynen ben de ondan korkuyorum :) artık gezip bakıcam her çeşidine mecburen.. bir de 2. provaya ayakkabımla gelmemi istedi ama martta ayakkabı bulabilirmiyim bilmiyorum. ayakkabıcılarda yaz sezonu nezaman başlıyor acaba.. İnternette çok güzel şeyler var ama intten ayakkabı almak da nekadar mantıklı tartışılır..

aynen ben de ondan korkuyorum :) artık gezip bakıcam her çeşidine mecburen.. bir de 2. provaya ayakkabımla gelmemi istedi ama martta ayakkabı bulabilirmiyim bilmiyorum. ayakkabıcılarda yaz sezonu nezaman başlıyor acaba.. İnternette çok güzel şeyler var ama intten ayakkabı almak da nekadar mantıklı tartışılır..
gelin ayakkabıları ağırlıkta olan mağazalar var o tarz yerlere bak numarası rahatlığı önemliyken internetten riske atma bence. Biz daha gelinlikçinin önünden bile geçmedik

ayy bilmiyodum ya ne cahilim o_O araştırmam lazım ozaman bu konuyu peki gelinliğe karar verdikten sonra mı baksam ?

ya bazı gelinliklerde sütyene gerek kalmıyormuş benim arkadaşım öyle aldı içine giymedi sütyen kalıp gibiydi üstü çünkü ama tabi küçük göğüslü olanlar için geçerli bu durum

Ya bi de düğün bitip de gelinliği çıkardığınızdaki görüntüyü düşünün kızlar.. Şık bi iç çamaşırı olması şart bence.. Görüntü açısından büstiyerde kararlıyım ama rahatlık açısından düşününce emin olamıyorum :eek:

ya bazı gelinliklerde sütyene gerek kalmıyormuş benim arkadaşım öyle aldı içine giymedi sütyen kalıp gibiydi üstü çünkü ama tabi küçük göğüslü olanlar için geçerli bu durum
bende öyle görmüştüm kuzenimde gelinliğin üst tarafı kalıp gibiydi üstüne bişey giymedi diye biliyorum ben ondan şaşırdım bende nasıl rahat etcem diye düşünüyodum :KK64: seçtiğim gelinliğe göre hareket ederim artık bende

Back